WE 1911 ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ

Ξεκίνησε από spirosleon, 05 Mar 2012, 15:57:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

καλησπερα,

ψαχνω να βρω (απο οπουδηποτε )το ελατηριο που υπαρχει μεσα στους γεμιστηρες των 1911 http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=182_185_198_202&products_id=1451

μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα τον οδηγο του ελατηριου αλλα οχι το ιδιο το ελατηριο. εχει  καποιος υποψην του κατι??ή και πατεντα ακομα...... ή εαν εχει καποιος αποθεμα γεμιστηρες οι οποιοι για καποιο λογο ειναι ΜΗ λειτουργικοι, εδω ειμαστε......

spirosleon

Falcon

Καλα, που εχασες ενα τετοιο ελατηριο ? Και να 'ταν κανενα ελατηριακι σα ψειρα, θα μπορουσε να δικαιολογηθει... Τελως παντων, θα κοιταξω να δω γιατι πρεπει να 'χω μερικα αποθεματα....

spirosleon

Παράθεση από: Falcon στις  10 Mar 2012, 21:12:13 ΜΜ
Καλα, που εχασες ενα τετοιο ελατηριο ? Και να 'ταν κανενα ελατηριακι σα ψειρα, θα μπορουσε να δικαιολογηθει... Τελως παντων, θα κοιταξω να δω γιατι πρεπει να 'χω μερικα αποθεματα....

μερικα αποθεματα!???? ανθρωπε μου που τα βρηκες? οδηγους ελατηριων που σπανε ευκολα βρηκα αλλα ελατηρια πουθενα!!!!

ADINOWS

Μπορεις να πας σε ενα μηχανουργειο ελατηριων και  να βρεις χιλιαδες και σε οτι διασταση ελατηριο θελεις....
Πιέσεως-Έλξεως-Στρέψεως-Συρματα.

Παντος ο φιλος falcon απο θεμα γνωσης και επισκευης 1911 pistol ειναι κορυφη.

COBRA TEAM

spirosleon

εχει υποψην κανειςς μηχανουργειο ελατηριων στην Αττικη? ή μηπως εχει κανεις και του περισσευουν τα συγκενριμενα κ@λ@ελατηρια??

ADINOWS

Παράθεση από: spirosleon στις  20 Mar 2012, 21:29:07 ΜΜ
εχει υποψην κανειςς μηχανουργειο ελατηριων στην Αττικη? ή μηπως εχει κανεις και του περισσευουν τα συγκενριμενα κ@λ@ελατηρια??

ψαξε λιγο στο google μην τα θελεις ολα ετοιμα  ;)
Εγω οταν εψαχνα ειχα βρει αρκετα.....προσωπικα προμηθευομαι απο ενα στον Αγ.Δημητριο,αν σε βολευει εκει στειλε  μου πμ να σου πω λεπτομεριες.
COBRA TEAM

magnett

Με τιμή καινούριου γεμιστήρα μόλις 18€, μην ταλαιπωρείσαι, δεν αξίζει τον κόπο, ούτε καν την βενζίνη και τα τηλεφώνα που θα κάνεις μήπως βρεις ένα ελατήριο που να ταιριάζει. Αγόρασε μια καινούρια και κράτα την παλιά για ανταλλακτικά (βαλβίδες, o-rings, κτλ). Η αξία των ανταλλακτικών που "περιέχονται" στην παλιά σου γεμιστήρα είναι συνολικά μεγαλύτερη από την αξία της!

ADINOWS

Απο μηχανουργειο:τιμη ελατηριου απο 10 εως 50 λεπτα αναλογα....
COBRA TEAM