=CERBERUS=

Ξεκίνησε από manoloride, 05 Φεβ 2012, 23:00:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

batrax

;D XAχααχαχαχαχαχαχαχαχ για να τα λες ολα αυτα κατι κσερεις εσυ ο αποπανω........θα φατε τα φασολια μουυυυυυυυυυυυυυ........... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-CERBERUS-

Grey Fox

Βατραχακοοοοοοο!!!!!με τετοια φασολαδα εισαι ετοιμος για MASTER CHEEEFFFFF!!!!  ;D ;D
STAND YOUR GROUND AUTHORITATIVE AND IN CONTROL

sticker

καλη επισημη αρχη και απο την δικια μας ομαδα και φυσικα καλα ασφαλη παιχνιδια , ναστε καλα θα σας δουμε σε κανα ματσακι.

spiros.k

καλο στα μας καλο στα μας αργισατε αλλα καλη επισημη αρχη, καλα παιχνιδια φιλαρακια και παντα φιλικα..παμε λοιπον γερα να λιωσουμε στο μπιλακι.. ;) ;) ;) ;)

chrisdeggestin

Καλη επισημη αρχη και απο εμας παιδια !!!! ;)

manoloride

Παράθεση από: ADINOWS στις  07 Φεβ 2012, 00:57:35 ΠΜ
Σιγα την ομαδα και σιγα τους παικτες...
1) Βασικα δεν ειστε Οικολογοι...Στα παιχνιδια σας πετατε οτι βγαζει καπνο και θορυβο και την      Χαροφασολαδα πριν μπειτε στο CQB.

2) Σιγα τα προσοντα:Απλα ειστε Γρηγοροι και Αποτελεσματικοι.
   Α ναι,ειστε και πολυ καλα παιδια!

3) Η αληθεια ομως ειναι οτι οι ΝAVY SEALS ειναι λιγο καλυτεροι απο εσας.

*Χαροφασολαδα:Ειναι μια συνταγη οχι της Βεφα αλλα των =CERBERUS= που αποτελειται απο μπαρουτι και φασολια  που εκτοξευονται με ταχυτητα φωτος... ;D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Κλαιω ρε φιλε με αυτο που εγραψες!!!!!!!!! που να σε ειχαμε αυτην την Κυριακη...!!!!!!

Cerberus Airsoft Team

nitrox

Αν και λίγο καθυστερημένο το καλωσόρισμα δεν πειράζει . Ήμασταν στη Μαλακάσα αντίπαλοι , καλό το παιχνίδι ε', παρεμπίπτοντος όπως έγραψα και στους  ELIT3 πάντα παραμένει,  ένα παιχνίδι που πρέπει   να το προσέχουμε για να το έχουμε ,δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι . ;) 8) 8) 8)       

Grey Fox

Manoloride συγχαρητηρια για την ιντερνετικη γεννηση της ομαδας!!!Αψογος!!!!
STAND YOUR GROUND AUTHORITATIVE AND IN CONTROL

Demon

Φίλοι ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΙ και συνχομπίστες :D
Δε σας εύχομαι καλή αρχή αλλα καλή συνέχεια στο ομορφο αυτό χόμπι!
Παντα με ασφάλεια,και πάντα μονιασμένοι να είστε.

Για την CERBERUS Force Recon

Σωτήρης Μ. "Ghost Rider"

Παράθεση από: nitrox στις  07 Φεβ 2012, 13:51:40 ΜΜ
Αν και λίγο καθυστερημένο το καλωσόρισμα δεν πειράζει . Ήμασταν στη Μαλακάσα αντίπαλοι , καλό το παιχνίδι ε', παρεμπίπτοντος όπως έγραψα και στους  ELIT3 πάντα παραμένει,  ένα παιχνίδι που πρέπει   να το προσέχουμε για να το έχουμε ,δεν έχουμε να μοιράσουμε κάτι . ;) 8) 8) 8)       
ΥΓ. Εμάς είχες αντιπάλους την κυριακή φίλε μου Nitrox τα παιδιά εδώ δυστηχώς δεν ήταν μαζί μας την κυριακή στη μαλακάσα ;D  :D

batrax

;D χχαχαχααχαχαχαχαχαχ
-CERBERUS-

SUPERTSOU

καλα παιχνιδια παιδια , παντως εγω που σας ειδα την κυριακη ,τι να σας πω ,σκιαχτηκα :D :-* :-*
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

StarScream

Παράθεση από: ADINOWS στις  07 Φεβ 2012, 00:57:35 ΠΜ

*Χαροφασολαδα:Ειναι μια συνταγη οχι της Βεφα αλλα των =CERBERUS= που αποτελειται απο μπαρουτι και φασολια  που εκτοξευονται με ταχυτητα φωτος... ;D
Εχω φαει...  ::)  :o
κυριολεκτικά η μεταφορικά οπως θες πες το... αλλά την κυριακή θα έρθω με μπανανόφλουδες και ψάρια για αντίποινα..

manoloride

Παράθεση από: StarScream στις  07 Φεβ 2012, 22:17:36 ΜΜ
Εχω φαει...  ::)  :o
κυριολεκτικά η μεταφορικά οπως θες πες το... αλλά την κυριακή θα έρθω με μπανανόφλουδες και ψάρια για αντίποινα..

χαχαχαχαχα φερε εσυ οτι θες και εγω βαζω την ορεξη.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. σου εχω τρελο τυπακι την κυριακη.!!!!!!!

Cerberus Airsoft Team

remali

Σε καλο σας. Κανατε και παρουσιαση  :P. Εδω εναν ομηρο δεν μπορειτε να προστατεπσετε σε ορεινα βοσκοτοπια και μου θελετε και δημοσιοτητα.... Καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχουμε παιδια...

REMALI LS
DARK ANGELS - PUBLIC RELATIONS DEPARTMENT ;D

barbaros

ευχαριστουμε φιλε μου καλα και ασφαλη παιχνιδια και σε σενα και την ομαδα σου!!

φιλικα Κωστας

JAMES

Καλη αρχη παιδες! :)

Father

Και απο την "ΕLIT3" καλα και ασφαλη παιχνιδια σας ευχομαστε μαγκες!  8)

godfather

απο τους special wardog Καλη αρχη και απο εμας παιδια !!!
Καλα και ασφαλη παιχνιδια και παντα ενωμενοι!!!

batrax

;) ;) ;) ;) Ευχαριστουμε παιδες.......................
-CERBERUS-

batrax

Καλο....................  ;D ;D ;DΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-CERBERUS-