=CERBERUS=

Ξεκίνησε από manoloride, 05 Φεβ 2012, 23:00:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

manoloride

=CERBERUS=

Μετά από 3 χρόνια παιχνιδιών στο Airsoft αποφασίσαμε να κάνουμε την παρουσίαση...
Σκοπός της ομάδας είναι η διασκέδαση μέσα από αυτό το χόμπι που μας ένωσε και που όλοι αγαπάμε και σεβομαστε,δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν.
Τα μέλη που αποτελούν την ομάδα είναι παρακάτω.

Μανωλης Κ. - Manoloride --Team Leader--

Γιωργος Κ. - Batraxos --Team Leader--

Γιωργος Δ. - Ripper

Πυθαγορας Α. - Batman

Γιάννης Α. - Dr John

Γιώργος Κ. - Νεκροθαφτης

Δημητρης Κ. - Black Wolf

Λευτερης Δ. - Grey Fox

Μαρκος Μ. - Maximos

Γιώργος Μ. -FireFog

Γιώργος Κ. - Rigger

Γιωργος Χ. - Captain

Γιάννης Μπ. - Agamemnon

Cerberus Airsoft Team

StarScream

Καιρός ήταν γατάκια... Άντε και καλά παιχνίδια να έχουμε!!!
Υ.Γ. Προς τον κουαξ-Κουαξ:  Να έχεις  έτοιμα φασόλια και ρεβιθια!!

willakos.

καλα και ασφαλη παιχνιδια....
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

SAPPER

Καλώς ήρθατε και επίσημα παίδες  :D

Όποιος έχει παίξει μαζί σας έχει τις καλύτερες εντυπώσεις για την φιλοξενία το fair play και την παρέα.

Καλώς ήρθατε λοιπών και καλά παιχνίδια να έχουμε και φέτος !!!

JokeR

welcome και επισημα τρελοπαιδα-τρελοπαρεα καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχετε παιδες....
απο τα καλητερα παλικαρια στο χωρο που εχω γνωρισει και σαν αιρσοφτερς αλλα και σαν ανθρωποι..... ;) ;) ;)

SIM

Φίλοι μου Κέρβεροι ή γατάκια όπως πολύ σωστά λέει και ο Starscream καλώς ήρθατε και επίσημα πλέον.Χαρά μας να παίζουμε μαζί σας......και το ξέρετε πολύ καλά !!!!Καλά Παιχνίδια λοιπόν να έχουμε !!!  ;)

alphacharlie

Κερβεροι,καλως ηρθατε (και επισημα).Ανυπομονω να ξαναπαιξουμε μαζι.
Βατραχε ασε τα φασολια και τα ρεβυθια και βαλε την αλλη φορα καλαμποκι να γινει ποπ κορν...  :D
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!

manoloride

Παράθεση από: willakos. στις  05 Φεβ 2012, 23:02:45 ΜΜ
καλα και ασφαλη παιχνιδια....

thanks boy για τα καλα σου λογια.

Cerberus Airsoft Team

manoloride

Παράθεση από: SAPPER στις  05 Φεβ 2012, 23:11:13 ΜΜ
Καλώς ήρθατε και επίσημα παίδες  :D

Όποιος έχει παίξει μαζί σας έχει τις καλύτερες εντυπώσεις για την φιλοξενία το fair play και την παρέα.

Καλώς ήρθατε λοιπών και καλά παιχνίδια να έχουμε και φέτος !!!

thanks bili. ειναι ωραιο να εχεις διπλα σου καλες ομαδες για να κανεις καλα game.
Και πανω απ' ολα αυτο που λες, ειμαστε μια καλη παρεα.

Cerberus Airsoft Team

morfeus1712

Καλως ηραθατε και απο μενα Επισημα !!!!!
Καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχετε αν και τα εχετε γιατι το φροντιζετε  ;)
Ολοι οι ΚΕΡΒΕΡΟΙ εχετε το χαρισμα να ειστε απο τους πιο σωστους μες στην Κοινοτητα του Airsoft !!!  :D
Και προσοχη στα "βατραχια" ...  :P

hitman1975

να πω και μπραβο στην ομαδα η εμπειρια μαζι τους ηταν μεγαλη θα χαρω να ξαναβρεθουμε

cobra stergi

Σας καλοσορίζω και απο αυτό το βήμα και μετά απο χιλιάδες μπιλάκια που έχουμε χαρίσει γενναιόδωρα ο ένας στον άλλο. Είστε δυνατοί παίχτες και πάνω απο ολα σωστά παιδιά. Κρατήστε το όνομα σας πάντα αμόλυντο όπως είναι.Το 2012 θα λιώσουμε ;)
"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων

batrax

;D Και εγω χαιρομαι που σας εχω γνωρισει ολους εσας ειστε ολοι σας γαμο τα παιδια ενας προς εναν και αυτο με κανει πολυ χαρουμενο που ασχολουμε και με αυτο το αθλημα.Και φυσικα για ολες οι ομαδες που εχουμε συνεργαστει στα γνωστα ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ........  ;D Παιχτες μου ;D 8) ::) :-* την Κυριακη σας ετοιμαζω κοκτειλ απο καλαμποφασολορεβυθια ;D :D :o 8) ::) :P :-* ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.........................................................I LOVE YOU
-CERBERUS-

manoloride

Joker, sim, morfeus1712( treliari mouuuuuu), hitman1975, stergi. Είστε όλοι super παιδιά και χαιρόμαστε να παίζουμε μαζί σας κάθε φορά. Αναμένουμε το επόμενο game.

Cerberus Airsoft Team

BoBKiD

Αν και τα είχαμε πει και από κοντά πέρσι τέτοια εποχή με κάποια μέλη σας στο "σπίτι" σας, καλώς ορίσατε στον μαγικό κόσμο της αεροσφαίρισης (και των forums)!

Εύχομαι καλά, ασφαλή και χαρούμενα παιχνίδια σε όλους σας!  :)

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

Grey Fox

Kαλησπερα σε ολους σας, καλως σας βρηκαμε και εδω μεσα γιατι στα πεδια με τους περισσοτερους τα εχουμε πει!!!
Παντα ωραια και αδρεναλινατα games!!!!
STAND YOUR GROUND AUTHORITATIVE AND IN CONTROL

Leondas

Καλώς τους (τρελαμένους) και επίσημα. Είστε από τοις ομάδες που χαίρομαι πολύ να παίζω (και ας με βγάζετε με δικό μου όπλο - manoloride) Πάντα καλά και ευχάριστα παιχνίδια 

ALEXANDROS

Και εγω  με τη σειρα μου απο την ομαδα των scorpions  καλωσοριζω την ομαδα σας και ευχομαι να συνεχιζουμε να παιζουμε τοσο καλα οσο παιζουμε μεχρι τωρα  και ακομα καλυτερα !!!  ;)
......__DECKER__......

Gripper

καλως σας βρηκαμε...

ADINOWS

Σιγα την ομαδα και σιγα τους παικτες...
1) Βασικα δεν ειστε Οικολογοι...Στα παιχνιδια σας πετατε οτι βγαζει καπνο και θορυβο και την      Χαροφασολαδα πριν μπειτε στο CQB.

2) Σιγα τα προσοντα:Απλα ειστε Γρηγοροι και Αποτελεσματικοι.
   Α ναι,ειστε και πολυ καλα παιδια!

3) Η αληθεια ομως ειναι οτι οι ΝAVY SEALS ειναι λιγο καλυτεροι απο εσας.

*Χαροφασολαδα:Ειναι μια συνταγη οχι της Βεφα αλλα των =CERBERUS= που αποτελειται απο μπαρουτι και φασολια  που εκτοξευονται με ταχυτητα φωτος... ;D
COBRA TEAM