ΜΑΛΑΚΑΣΣΑ 5/2/12 ΓΥΑΛΙΑ

Ξεκίνησε από spirosleon, 06 Φεβ 2012, 12:50:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spirosleon

ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΤΗΣ 3Μ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΕΙΧΑΝ ΑΦΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ , ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΕΒΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ Π.Μ

BoBKiD

Φίλε μου εύχομαι να τα βρεις γρήγορα.

Επέτρεψέ μου να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με τον τύπο των γυαλιών. Τα συγκεκριμένα γυαλιά ακολουθούν το πρότυπο EN166:2001 και συγκεκριμένα τις υποκατηγορίες 1FT (1 = Διαύγεια, F = αντοχή σε υψηλής ταχύτητας σωματίδια αλλα με ΧΑΜΗΛΗ δύναμη πρόσκρουσης, T = αντοχή σε μέτριες ταχύτητες πρόσκρουσης σε υψηλές θερμοκρασίες).

Τα γυαλιά αυτά είναι ότι πρέπει για κάποιον που χρησιμοποιεί πριονοκορδέλα ή οδηγεί μηχανή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνουν για την αεροσφαίριση! Αν τα χρησιμοποιείς για άλλο λόγο, τότε καλώς, αλλιώς θα πρότεινα την αγορά ενός ζευγαριού αντιβαλλιστικών γυαλιών που ακολουθούν το πρότυπο ANSI/ASEE Z87.1-2003.

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

spirosleon

Παράθεση από: BoBKiD στις  06 Φεβ 2012, 19:50:33 ΜΜ
Φίλε μου εύχομαι να τα βρεις γρήγορα.

Επέτρεψέ μου να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με τον τύπο των γυαλιών. Τα συγκεκριμένα γυαλιά ακολουθούν το πρότυπο EN166:2001 και συγκεκριμένα τις υποκατηγορίες 1FT (1 = Διαύγεια, F = αντοχή σε υψηλής ταχύτητας σωματίδια αλλα με ΧΑΜΗΛΗ δύναμη πρόσκρουσης, T = αντοχή σε μέτριες ταχύτητες πρόσκρουσης σε υψηλές θερμοκρασίες).

Τα γυαλιά αυτά είναι ότι πρέπει για κάποιον που χρησιμοποιεί πριονοκορδέλα ή οδηγεί μηχανή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνουν για την αεροσφαίριση! Αν τα χρησιμοποιείς για άλλο λόγο, τότε καλώς, αλλιώς θα πρότεινα την αγορά ενός ζευγαριού αντιβαλλιστικών γυαλιών που ακολουθούν το πρότυπο ANSI/ASEE Z87.1-2003.

καλα κανεις και κανεις την παρατηρηση αλλα τα εχουμε δοκιμασει  για το θεμα της αντοχης τους με αρκετων ειδων οπλα και αποσταση βολης μολις 2 μετρα με το παραμικρο σημαδι αλλοιωσης της επιφανειας τους.