photos of my gear

Ξεκίνησε από Arbiter, 01 Φεβ 2012, 22:40:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arbiter

επειδη πριν απο λιγο με ειχε φαει η βαρεμαρα και δεν ειχα τι να κανω,ειπα να δοκιμασω την καινουργια μου καμερα πανω σε τιποτα αντικειμενα αιρσοφτ που ψιλο εφτιαξα τελευταια,καταρχην λεω να ξεκινησω με το μ4 μου σε δυο εκδοσεις

επειτα με το καινουργιο κρανος μου για ελληνικη παραλλαγη αλλα seals style, εχει τον σκελετο απο το κλασσικο swat κρανος,εβγαλα τους ιμαντες που ειχε μεσα και χαρης την εξερετικη δουλεια του Μιλτου Ταμβακη aka Frintz τοποθετηθηκε γερμανικος σχεδιασμος δερματος και η ανεση του με εχει εκπληξει!!!επειτε μπηκε και δευτερος ιμαντας που πιανει απο το σαγονι μεχρι πισω στον αυχενα για καλυτερα κρατηματα οπως γινετε και σημερα,και απο επανω τοποθετηθηκε ελληνικη παραλλαγη,googles με υφασμα το ιδιο, κυαλια ,φακος απο την μια μεργια,κουτι παπατζας απο την αλλη,και πισω θηκη που μπενει το mp3 player και τα καλωδια του με επισης headset μεσα στο κρανος,

επειτα εχουμε το β παγκοσμιου αμερικανικο κρανος αλεξιπτωτηστων με δικιας μου κατασκευης συσκεβασιας πρωτον βοηθειων

,και το μαυρο μου γιλεκο στο οποιο εσκισα και τοποθετησα με την βοηθεια καμποσων παραμανων μια φανελα ελληνικης παραλλαγης και μπορω να πω πως κραταει γερα!!

τελος εχουμε το νεο μου αποκτημα,σπαθι απο αφρολεξ και το ετοιμαζω για μια στολη που θα φωτογραφισω σε λιγο καιρο και αναμενει να μπει στο παιχνιδι μαλλον σε ελλαιουργειο φαση που θα μπορει να κοπαναει με ασφαλη τροπο διαφορους συμπαιχτες!!!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Arbiter

επιτελους ανεβηκαν αν και με παιδεψαν,αργοτερα ισως ανεβασω και περισσοτερο εξοπλισμο και ισως φορεμενο!

mirrage

Ρε παλαβιάρη mp3 player έχεις βάλει στο κράνος?

Arbiter

αχαχα τα σπαει???ασε κατεβασα και κατι war electro beat και την εχω δει για τα καλα,ψαχνω και μηπως παρω και καμια καμερα καποια στιγμη ρε γαμωτο να βαλω!!αλλα μολις τα εσκασα σε photo camera και φοβαμε μηπος σπασει και ψαχνω ιδεες μηπως την μονταρω καπως!

grenadier

:o

βαλ'του και μια δορυφορική επάνω, κανα φωτοβολταϊκό ... ;D ;D ;D

sith lord

ωραιος ο παιχτης!!! καλη πατεντα με το mp3 αλλα το νου σου!!!  ;) :P
May the force be with me....

Arbiter

χαχαχαχαχαχαχαχα ανεμογεννητρια ειναι καλη ιδεα!!!χαχαχα να μην καιω μπαταριες Νικο!!!!

φιλε sith lord που μαρεσει και το nickname σου,οντος το mp3 ειναι τρελα και πιστεψε με,εχω φτασει σε σημειο να πιανω τον εαυτο μου να αντιδρα αναλογα με τα beats στο κομματι,και πολλες φορες κανω slow motion για να αλλαξω γεμιστηρα!!χαχαχαχαχα ασε τρελα σε λεω!!!!οποιος δεν το εχει σκεφτει χανει!!!!!

christian514

Xαχαχαχα καλη ιδεα παιδια...δεν τα ειχα σκεφτει... θα τα δοκιμασω στο επομενο παιχνιδι :D

sith lord

χαχαχαχαχαχαχα σε slow motion λεει!!! καλο! ρε μη σου την πεσουν απο πισω και δεν ακους!!! με ενδοσυνεννοηση τι παιζει; οπως με τα αυτοκινητα με bluetooth χαμηλωνει η ενταση του mp3 για να πεσει εντολη; η το παιζεις lone wolf; αληθεια παντως... μαμησες με την πατεντα!!!
May the force be with me....

Arbiter

χαχαχα δεν ξερω κατα καποιον τροπο οπως εκατσαν,λιγο να το τρανταξο ακουο μια χαρα,και παλι δεν το εχο πολυ δυνατα,αλλα ναι γουσταρω πιο lone wolf,και που να φαντασεις να πεσει το beat και να τραβιξω σπαθι!!χαχαχ τωρα που ειπες για ενδοσυνενοηση ειναι το επομενο σταδιο που ψαχνωμαι καθος δεν εχο παρει ακομα ασυρματο γιατι οι καλοι οπως μου λενε οι και πανακριβοι,οποτε κρατιεμε ακομα και ισως να αλλαξω και ηχεια,να βαλω καποια μικρα που ο ηχος να βγενει προς τα εξω καταλαβες,κατι θα σκεφτω,μου λειπει καμερα ακομα και ολο και κατι αλλο θα βρω!!!δορυφορικο gps με ψηφιακο στοχο!!!αχαχαχαχ

Demon

Ο αλεξ θα φορτωνει το κρανος πραγματα μεχρι να θελει γαιδαρο να το κουβαλησει!!χαχαχαχαχαα ;D ;D ;D ;D
Ειναι ο ειδικος για αυτην την δουλεια!
Γεια σου ρε Αλεξ με τα ωραια σου! :D

Arbiter

Arbiter

ουσιαστικα δεν ειναι καθολου βαρυ μπορω να πω και σηκωνεται ανετα,οποτε δεν εχω προβλημα,δεν φτανει ουτε καν σε βαρος κανονικου κεβλαρ οποτε ο οποιοσδηποτε το φοραει ανετα λογο και της επενδυσης μεσα,soo no problem,

εν σχεσει με αλλα ατομα που κουβαλανε περισσοτερα και μεχρι και βαλλιτζες στις πλατες τους γιατι γουσταρουν mil sim παρα πολυ και τους παω,μπορω να πω οτι δεν φτανω σε καμια περιπτωση οσο και να το παλεψω στο να γινω ειδικος επι του θεματος....απεχω πολυυ ακομα και ειμαι ευχαριστιμενος με αυτο αρκετα.......

nayl

Παράθεση από: grenadier στις  02 Φεβ 2012, 00:08:57 ΠΜ
:o

βαλ'του και μια δορυφορική επάνω, κανα φωτοβολταϊκό ... ;D ;D ;D

;D ;D ;Dκαλα δεν πεζεσαΙ
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

nayl

Παράθεση από: Arbiter στις  02 Φεβ 2012, 16:31:18 ΜΜ
ουσιαστικα δεν ειναι καθολου βαρυ μπορω να πω και σηκωνεται ανετα,οποτε δεν εχω προβλημα,δεν φτανει ουτε καν σε βαρος κανονικου κεβλαρ οποτε ο οποιοσδηποτε το φοραει ανετα λογο και της επενδυσης μεσα,soo no problem,

εν σχεσει με αλλα ατομα που κουβαλανε περισσοτερα και μεχρι και βαλλιτζες στις πλατες τους γιατι γουσταρουν mil sim παρα πολυ και τους παω,μπορω να πω οτι δεν φτανω σε καμια περιπτωση οσο και να το παλεψω στο να γινω ειδικος επι του θεματος....απεχω πολυυ ακομα και ειμαι ευχαριστιμενος με αυτο αρκετα.......

αμα το γουσταρεις εσυ ασε τι λενε οι αλλοι.βαλε κ τοστιερα και ασε τους αλλους να πεινανε οταν πεζουν ενω εσυ 8α απολαμβανεις ζεστα τοστακια.εχουμε δει φιλε μου τα απειρα κουφα οποτε οτι γουσταρει ο κα8ενας κανει.στο φιναλε hobby ειναι κ το hobby μας  ειναι παντα με το τι 8ελουμε εμεις κ οχι τι 8α8ελαν οι αλλοι
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

Arbiter

χαχαχαχαχα τοστιεραααα!!χαχααχα καλο δεν το σκεφτηκα!!αν και ερχομαι φαγωμενος απο πριν,αραχτε απλες φωτο ειναι και οπως καλα ειπες οποιος γουσταρει ας τις δει,απλα εχω ορεξη να φτιαχνω πραγματα και να μην τα αγοραζω, οποτε εχω να σηκωσω πολλα καλουδια ακομα τα οποια ειναι και handmade!!

Arbiter

σκεψου οτι ενα κρανος πλαστικο το οποιο το αγορασα 10 ευρω και καποιος θα το πεταγε για να παρει ενα με 200,εγω το παιδεψα και το εκανα να το γουσταρω σε μια περιοδο που κοιταω και τον καφε που πινω!μονο και μονο αυτο νιωθω οτι εχει νοημα το hobby!

Faceman

Εγω φιλε μου θελω το σπαθι...ποσα φπσ ειναι ?τι μπαταρια θελει ?θηκη μεταφορας αν εχει την θελω...πες μου μια τιμουλα σε παρακαλω... ::) ;D ;D ;D

SUPERTSOU

επιτελους βρηκα ενα φιλο με το ιδιο σπαθι.ποτε θα χτυπηθουμε και μετα να παμε για μαλλι της γριας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::) :P
Λένε για τους ξενύχτηδες κακώς πως δεν κοιμούνται
μ' αυτοί βλέπουν το χάραμα που οι άλλοι το στερούνται

Arbiter

χαχαχαα faceman στα φπσ επρεπε να το κοψω γιατι εβγαινε 356 και δεν μαφηναν να παιξω!!χαχααχαχα με ενα 90αρι ελατηριο θα εισαι μια χαρα!! μπαταρια παντα λιπο 11βολτη και θηκη μεταφορας αστο..του εχω φτιαξει μια να δενει πισω στου ιμαντες στην πλατη!!!! το πηρα 1,90 ευρω και με 5 ευρω ατοκα ειναι δικο σου!!!^^ χαχαχαχα εε να βγαλω και εγω κατι!!!μην το βλεπεις ετσι!!διψαει για αιμα αιρσοφτερ!!!! ;D

supertsou εχεις και εσυ τετοιο???μην με βαζεις σε ιδεες και το φερω μαζι μου την κυργιακη!!!