DRIVING HORNETS

Ξεκίνησε από spirosleon, 17 Μαρ 2012, 00:26:14 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sticker

καλη αρχη οπως ειπε και ο φιλος μου ο deggestin πιο πανω, αλλα και ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το σημα που εφτιαξα με την δικια σας βοηθεια μαλιστα. Ο πατερας μου ελεγε οτι η καλυτερη διαφημιση ειναι η δουλεια σου και αυτο ισχυει για παντα.Αντε να παιξουμε και κανα παιχνιδακι εχω κανει και μελισσοκομος χααχαχαχ

spirosleon

Παράθεση από: sticker στις  18 Μαρ 2012, 10:55:19 ΠΜ
καλη αρχη οπως ειπε και ο φιλος μου ο deggestin πιο πανω, αλλα και ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το σημα που εφτιαξα με την δικια σας βοηθεια μαλιστα. Ο πατερας μου ελεγε οτι η καλυτερη διαφημιση ειναι η δουλεια σου και αυτο ισχυει για παντα.Αντε να παιξουμε και κανα παιχνιδακι εχω κανει και μελισσοκομος χααχαχαχ

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ......ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ??? ;D ;D

ΠΑΝΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

willakos.

καλη αρχη και καλα παιχνιδια παιδια...
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

spirosleon

σας ευχαριστουμε ολους για τις ευχες σας. Με αρκετους εχουμε βρεθει σε πεδια, με τους υπολοιπους πολυ συντομα!

spirosleon

Μετά από εξαντλητικά tests στα πεδία των μαχών ( καντίνες, καφετέριες, ταβέρνες, μπουζουξίδικα κ.α...) 3 νέα μέλη πήραν το "πορτοκαλί κεντρί" της ομάδος και είναι καθ'όλα έτοιμα να δείξουν τι σημαίνει να είσαι hornet ! H καλή παρέα μας όλο και μεγαλώνει , όπως επίσης και η Πρώτη Μεραρχία Airsoft "PISISTRATUS" με την συμβολή των komhs_john , PETROS1610 και του "αβαπτιστου"  Δημήτρη. Καλά παιχνίδια κύριοι!

BBBbbbbbiiiiiIIIIIIIZZZZzzzzzzzZZzzzz........

see you at the field....

Palladin

Σιδεροκέφαλοι ;) 

Ironhide

Καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχετε...

;) ;)
Φραγκισκος

chrisdeggestin

Καλα και ασφαλη παιχνιδια στα καινουργια μελη ,καλα τσιμπηματα χαιρομαι ιδιαιτερα οταν βλεπω ωραιες παρεες να μεγαλωνουν  ;) ;) ;)

willakos.

καλα παιχνιδια......
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

lock

στα καρβουνα τους βαλατε να περπατησουν ξυπολητοι ή τους την κρατατε κρυφη για το τελος αυτη την δοκιμασια; ;D

σιδεροκεφαλοι!!!

PANZO

Καλοριζικοι,καλοριζικοι ,ετοιμαστειται Πετραν και η παρεα για αξεχαστα night game  ;D ;D ;D Καλα παιχνιδια να εχουμε κυριοι!!!

sticker

μετο καλο καλα παιχνιδια να εχουμε αντε να παιξουμε και κανα ματσακι με σας

PETROS1610

καλησπερα κ απο μενα παιδια...ευχαριστουμε για την υποδοχη κ οσο για την δοκιμασια με τα καρβουνα αν ειναι να κανουμε κανενα καλο ψηστηρι κ να πιουμε κ τα κρασακια μας...τοτε να ειστε σιγουροι οτι μπορει να το παιξω κ "αναστεναρης" κ ενα ευχαριστω στον PANZO που στο δευτερο παιχνιδι μου κ νυχτερινο με βοηθησε κ με τον εξοπλισμο κ εντος του πεδιου...καλα παιχνιδια σε ολους κ α σας δω απο κοντα...

lock

Παράθεση από: PETROS1610 στις  03 Απρ 2012, 02:33:25 ΠΜ
δοκιμασια με τα καρβουνα αν ειναι να κανουμε κανενα καλο ψηστηρι κ να πιουμε κ τα κρασακια μας...
ρε σεις αυτος ειναι ετοιμος!!!αμεσως το πιασε το παρασυνθημα  8)

ROOKIEJO

οταν εχεις αρχες τα αποτελεσματα φαινονται αμεσως.
οχι σαν εσενα που σταματας στην τριτη αρκουδα :D :D ;D

spirosleon

Παράθεση από: sticker στις  02 Απρ 2012, 16:48:15 ΜΜ
μετο καλο καλα παιχνιδια να εχουμε αντε να παιξουμε και κανα ματσακι με σας

πολυ συντομα θα κανουμε "τραπεζι" και θα σας καλεσουμε παναγιωτη!! ;) ;D ;D ;D :P :P :P

spirosleon

Team Update

1. spirosleon
2. asphaltos
3. supertsou
4. Dtsamal
5. christian514
6. Petros1610
7. Komhs_John
8. Pyrovolimenos
9. Aris