βοηθεια ρκ47

Ξεκίνησε από g.r.b, 11 Μαρ 2012, 18:36:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

g.r.b

λιπών φίλοι μου  έχω το εξής  πρόβλημα  έχω ένα CM RK47 κόμβο της G AND  G  βάζω τον γεμιστήρα και το  οπλίζω και ριχνη αρκετές βολές τζούφιες δηλαδή  ριχνη 5 μπίλιες  κανονικά και της υπολιπες καθόλου μια έτσι και μια αλιος  μπορίτε να με φωτίσετε σε αυτό το πρόβλημα του  όπλου  είναι ολοκενούριο 1 μόλις παιχνίδι στο ενεργητικό του                                        

Koukos

τα βασικα ελενξες την γεμηστιρα?μηπως ο μηχανισμος δεν ανεβαζει την μπιλιες?μηπως δεν την κουρδισες πολυ?γθρνα το οπλο αναποδα δηλαδη τη γεμηστιρα απο πανω..αν βαραει κανονηκα τοτε το πιο πιθανον ειναι προβλημα τησ γενηστιρας και οχι του οπλου..το ιδιο ειχα παθει στο πρωτο μου οπλο γτ στην αρχη δεν κουρδιζα καλα τη γεμηστιρα...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

g.r.b

μόλις το δοκίμασα φίλε μου  ανάποδα ριχνη κανονικά  αλά γιατί έτσι μόλις σήμερα αγόρασα γεμιστήρα χωρίς κουρδιστήρι

Koukos

Παράθεση από: g.r.b στις  11 Μαρ 2012, 19:05:28 ΜΜ
μόλις το δοκίμασα φίλε μου  ανάποδα ριχνη κανονικά  αλά γιατί έτσι μόλις σήμερα αγόρασα γεμιστήρα χωρίς κουρδιστήρι

low cap?και δεν παιζει ουτε με αυτη σε κανονικη θεση?

g.r.b

δηλαδι τι μου προτινεις φιλε μου απο γεμιστιρες

Koukos

κειτα εγω ειχα το προβλημα στην αρχη και μετα κουρδιζα πολυ τη γεμηστιρα και επιανε καλα..δοκιμασε το...κουρδισε τη πολυ και δες...αλιωσ κειτα απο κατω εκει που μπενει η γεμηστιρα μηπως καπου κολανε οι μπιλιες..ισως εχει καμια μικρη ανομαλια η τρυπα..

g.r.b