17-5-09 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ<<Ο ΙΟς ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ>> ΝΕΟ

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Μαΐου 2009, 14:28:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

αγαπητε φιλε φανιολες!(1)τα παντα τηρηθηκαν σωστα!(2)<τα συχαριτιρια>ηταν για ολους>(3)το παιδι που χτηπηθηκε <στο ματι>χτηπηθηκε πανω απο το ματι!και χτηπηθηκα και εγω και πολλοι αλλοι!να φοραγαμε φουλ φε ις να μη τα παθεναμε!(4)το παιχνιδι ειχε απηρα ρεσπον και μαχες σωμα με σωμα δηλαδη εγινε τις κακομηρας!αν δε δεις μη λες!!!!!!!!!!!!!!(5)οσο για τους ΑΘΑΝΑΤΟΥς πεςμου 1 παιχνιδι που δεν εχει?(6)και η ταπινη μου γνωμη ειναι οτι δεν κρινουμε αν δε δουμε!Γιατι ακουμε οτι θες!(7)ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ εγινε μιτινγκ με ολους σχεδον τους παιχτες και λησαμε διαφορες και παρεξιγισεις! κ.τ.λ!!!!!με το συμπαθιο <προσεχε τι γραφεις>γιατι αυτα που γραφεις!!!!!με αγαπη το λεω και με πολυ συμπαθεια!και το ξερεις αυτο!ευχαριστω πολυ που με ακουσες!!! :) :) :)ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ τα φπς και πολλυ τα  μετρισαμε και οδιγιες δωθηκαν!τωρα αν καποιος δε τα τηρησε δεν ειμαι θεος!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

misericord

Το παιδί που χτύπησε στο μάτι ... χτύπησε κάτω από το φρύδι και αυτό γιατί όταν έφαγα τη ριπή οι πρώτες μπίλιες με πήραν στο κούτελο και πρόλαβα και έκλεισα τα μάτια μου. Το φοβερό είναι ότι μου τίναξε τα γυαλιά από τη θέση τους και κατέφερε να με βρει σε περιοχή που προυγουμένως κάλυπταν τα γυαλιά. Τώρα αν θεωρείς ότι αυτό συμβαίνει υπό νορμάλ συνθήκες, το ¨δέχομαι¨και κανένα πρόβλημα.

Βασίλη για του λόγου το αληθές θα σου φέρω τα γυαλιά μου να δεις το σημάδι που έχουν... απλά για να μην μένουν απορίες και λόγια στον αέρα.

Επίσης έφαγα τη ριπή από όπλο που πέτυχα και αντί να φωνάξει ¨΄οπλο¨ και να σταματήσει να το χρησιμοποιεί απλά καλύφθηκε και μου τις έπαιξε 30 δευτερόλεπτα μετά.

Τέλος πάντων δεν βρίσκω το λόγο για posts στο forum και δεν έχω κανένα σκοπό να ρίξω ευθύνες σε κανένα. Απλά ο Fanioles δεν έβγαλε αυτό που είπε από το στομάχι του.

ZINJA

καλε μου φιλε επαθα το ιδιο ακριβως και ποναω ακομα!περαστικα σου και το εννοω ο ανθρωπος!και ξερω και τι ανθρωπος εισαι και τι παικτης!ευχομαι καλητερα παιχνιδια και χωρις κανενα παρατραγουδο!(για αυτο ζητησα ιδεες)! :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

misericord

Έγινε αρχηγέ περαστικά και σε σένα, καλό είναι να αναφέρονται μερικά πράγματα για να αποφεύγουμε καταστάσεις, παρεξηγήσεις και λόγια.

Πάντως και η ιδέα να το συζητάμε μετά το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτική γιατί όλοι είναι μέσα στην τσαντίλα και δεν βγαίνει και τίποτα στο τέλος τέλος.

Κάπως θα το λύσουμε το πρόβλημα.

Καλή βδομάδα σε όλους.

loubamboo

Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα για τον ελαφρύ τραυματισμό του συμπαίκτη μας,
  misericord.
  Μετά το τέλος του παιχνιδιού άκουσα ότι ράγισε η μάσκα κάποιου παίκτη αλλά τώρα
  έλαβα γνώση από το σχετικό post ότι υπήρξε και τραυματισμός.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω μια άποψή μου ή οποία έχει διαμορφωθεί μέσα
από την προσωπική συμμετοχή μου σε πολλά παιχνίδια, τόσο paintball, όσο και
airsoft. Η άποψη -  διαπίστωση αυτή είναι ότι όσο περισσότερο περιορίζουμε την
έκταση του πεδίου σε ένα παιχνίδι, τόσο αυξάνονται οι παρεξηγήσεις μεταξύ των
παικτών καθώς επίσης και τα ατυχήματα.
  Γι' αυτόν το λόγο υποστηρίζω ότι πρέπει να αξιοποιούμε στο μέγιστο βαθμό το
εύρος της περιοχής στην οποία γίνεται το κάθε παιχνίδι και να μην το εγκλωβίζουμε
σε μικρούς χώρους επειδή διψάμε για γρήγορη δράση. Στο παιχνίδι της Κυριακής,
υπενθυμίζω ότι η επιτιθέμενη ομάδα είχε τη βάση της στην πρώτη αποθήκη προς
την πλευρά του κεντρικού συγκροτήματος σε αντίθεση με το σενάριο BROKEN ARROW,
στο οποίο οι επιτιθέμενοι είχαν σημείο εκκίνησης το τέρμα του στρατοπέδου. Δεν είναι
τυχαίο, κύριοι ότι στο BROKEN ARROW δεν υπήρξε κανένα ατύχημα από χτύπημα παίκτη
με BB, ούτε άλλοι τραυματισμοί. Εξάλλου, στο BROKEN ARROW, δεν υπήρχαν respawn.
Τα respawn είναι βέβαιο ότι τροφοδοτούν την ένταση στην ψυχολογία των παικτών διότι
τους επιτρέπουν να επιστρέφουν στη "μάχη" δίχως να κάνουν διάλειμμα για να ξεκουραστούν
λίγο και το σημαντικότερο: να ηρεμήσουν.
  Το μόνο πλεονέκτημα του respawn είναι ότι δίνει τη δυνατότητα σε νέους παίκτες να εξασκηθούν
περισσότερο μέσα στα χρονικά πλαίσια ενός παιχνιδιού, όμως κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικότερη
η ασφάλεια των παικτών. Κατά συνέπεια δικαιούμαι να προτιμώ και να υποστηρίζω τα παιχνίδια
ΧΩΡΙΣ respawn.
  Είναι εξάλλου βέβαιο ότι αν την περασμένη Κυριακή δεν είχαμε εφαρμόσει σύστημα respawn, το παιχνίδι
θα είχε τελειώσει πιο γρήγορα και θα είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια και διαφορετικά
σενάρια, αντί να αναλώσουμε όλη τη μέρα σε ένα σενάριο.
Freedom is more important than peace. USMC!

grenadier

Παρ'ότι μέχρι τώρα λόγω διαφόρων υποχρεώσεων δεν έχω μπορέσει να παίξω στο συγκεκριμένο πεδίο  :(   αλλά και γενικότερα να συμμετέχω πιο συχνά σε παιχνίδια  :'(, θα ήθελα να πω 2-3 πραγματάκια.

Πρώτα απ'όλα να πω ότι ζηλεύω αφάνταστα,  :-[ να πω ότι ο χώρος είναι απλά ΦΟΒΕΡΟΣ και να ευχαριστήσω αυτούς που τον ανακάλυψαν. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στον SINJA τώρα, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον είχε, έχει και θα έχει τα κότσια και τα balls να οργανώσει τόσο ΦΟΒΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ και ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ παιχνίδια, τόσο από άποψη μορφολογίας του μέρους όσο και "διαχείρισης" των 70 και 80+ ατόμων όπως βλέπουμε συχνά πλέον .

Διαβάζοντας επίσης για τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι, πρώτα απ'όλα να ευχηθώ περαστικά στον φίλο που χτύπησε, λέγοντας ότι ευτυχώς που δεν έγινε κάτι σοβαρότερο. Από κει και πέρα επειδή βλέπω συνέχεια να γίνεται λόγος από πολλούς για τα fps και τα όριά τους και επειδή όπως πιστεύω ΠΟΤΕ δεν θα υπάρξει κάτι στο οποίο θα συμφωνήσουν/με όλοι αλλά και επειδή δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να μπορέσει κάποιος να προεξοφλήσει ότι θα μπορέσουν να τηρηθούν τα διαφορετικά όρια εντός ή εκτός των κτιρίων κάτι που σίγουρα είναι και πρακτικά αδύνατο, εγώ θα έλεγα το εξής.

Όριο πάντα και παντού δηλαδή και εντός και εκτός κτιρίων και για όλους (πλην snipper-αδων) ΑΥΣΤΗΡΑ 350fps.

Ξέρω ότι θα στενοχωρήσω, συγχίσω ή και νευριάσω πολλούς με αυτά που θα πω αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα στον καθένα να ελέγχει τον εαυτό και την συμπεριφορά του αυτή είναι η μόνη λύση.  :(

Τέλος για το άλλο φλέγον θέμα, αυτό των αθανάτων, εντάξει μια δυο φορές πάνω στον "πυρετό της μάχης" πολλοί μπορεί να μην καταλάβουν ότι κτυπήθηκαν. Οι εκ συστήματος και σε πολλές κραυγαλέες περιπτώσεις αθάνατοι όμως, είναι πανεύκολο να εντοπιστούν, στιγματιστούν και αποβληθούν από τα παιχνίδια και άρα και την κοινότητα.  Αυτοί αποφασίζουν, αυτοί διαλέγουν και παίρνουν ;)

Ευχαριστώ, μπορείτε να βαρέσετε άφοβα όσοι διαφωνείτε με όσα λέω.

Fluffy Cthulu

Poly omorfo to paixnidi kai pragmatika diaskedastiko! Sygxarhthria stous Ghost Recon pou brhkan to meros kai ston Zinja gia thn organwsh toy paixnidiou!
Oso gia tous highlander, pisteyw oti telika h lysh einai to na einai kapoios filotimos.
Gia paradeigma otan se kapoia fash pros to telos tou paixnidiou me pyrovolousan
3 atoma epi 1 lepto kai apla den me eftanan oi mpilies (pragmatika apla perpathsa ligaki pio pisw kai tis evlepa na peftoun 20 pontoys mprosta mou) akoma kai otan meta apo ligo apla pernagan apo to plai mou, skefthka oti ayto spaei entelws ton "realismo" ths maxhs kai fwnaksa "eksw" (kai malista o idios ntrepomai pou espasa ton realismo akoma perisotero mias kai fwnaksa ston sympaikth mou epiti8emeno oti mexri edw ftanoun oi mpilies). Akousa amesws toys antipalous na fwnazoun "epitelous" kai skefthka oti poso mallon ekneyristikoteroi tha einai
oi ape8antoi, pou eytyxws gia mena den exw synanthsei (5 h 6 atoma xtyphsa kai oloi amesws vghkan)
An pantws ontws to ekana kai egw thn kyriakh (hmoun o xontros pou forousa mayra se styl swat, sthn omada twn epiti8emenwn), zhtw sygnwmh dioti pragmatika den katalava kapoia volh xwris na pw "eksw" (kai malista vghka 6 h 7 fores). Eimai neos sto xwro (htan to 2o mou paixnidi) kai elpizw na ginw kalyteros :D

I\'m sorry, I can\'t hear you over the sound of how awesome I am...

Turelio

To paixnidi tis Kyriakis itan ontws poly wraio kai diaskedastiko...Dystyxws gia alli mia fora den eleipsan ta paratragouda kai metaksy mas den pisteyw oti yparxei periptwsi na ekleipsei pote to fainomeno tis athanasias opoia metra kai an parthoun...
Eikones omws apo traymatismenous sympaiktes mas oi opoioi ftanoun sta oria kai alliloantallasoun "thermes eyxes" sigoura mporoun na ekleipsoun!Ta aparaitita metra gia tin asfaleia olwn(kai milaw gia to fps twn oplws sygkekrimena) prepei na tirountai!Tin Kyriaki imoun stin omada epithesis kai paratirisa pws oi perissoteroi eixan stin katoxi tous opla kinezikis proeleysis ta opoia einai gnwsta gia ta megala fps tous!kai enw oi entoles itan rites(osoi exoun opla anw twn 350 fps na min eiselthoun se ktiria)den tirithikan...To idio egine apo meli tis amynomenis omadas oi opoioi eixan idi kalyftei mesa se ktiria apo tin arxi tou paixnidiou...
Elpizw tin epomeni fora to "pathima na ginei mathima" kai na epikratisei to eu agwnizesthai!

loubamboo

Παράθεση από: grenadier στις  18 Μαΐου 2009, 23:09:20 ΜΜ

Διαβάζοντας επίσης για τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι, πρώτα απ'όλα να ευχηθώ περαστικά στον φίλο που χτύπησε, λέγοντας ότι ευτυχώς που δεν έγινε κάτι σοβαρότερο. Από κει και πέρα επειδή βλέπω συνέχεια να γίνεται λόγος από πολλούς για τα fps και τα όριά τους και επειδή όπως πιστεύω ΠΟΤΕ δεν θα υπάρξει κάτι στο οποίο θα συμφωνήσουν/με όλοι αλλά και επειδή δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να μπορέσει κάποιος να προεξοφλήσει ότι θα μπορέσουν να τηρηθούν τα διαφορετικά όρια εντός ή εκτός των κτιρίων κάτι που σίγουρα είναι και πρακτικά αδύνατο, εγώ θα έλεγα το εξής.

Όριο πάντα και παντού δηλαδή και εντός και εκτός κτιρίων και για όλους (πλην snipper-αδων) ΑΥΣΤΗΡΑ 350fps.

.

Το όριο FPS για μικτά πεδία (urban-woodland) σαν αυτό της βάσης στην Ελευσίνα και για αμιγώς woodland πεδία δεν μπορεί να περιοριστεί
στα 350FPS διότι πολλά όπλα (ως επί το πλείστον κινέζικης προέλευσης) το υπερβαίνουν και δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε τους παίκτες
που έχουν αγοράσει αυτά τα όπλα να τα μετατρέψουν.

Εκτός αυτού, για την αναβάθμιση του επιπέδου του airsoft το ζητούμενο είναι οι παίκτες να βελτιώσουν τη συμπεριφορά τους και όχι
να προσαρμόσουμε τους κανόνες του παιχνιδιού ώστε να συγχωρούνται οι εσφαλμένες ενέργειες των παικτών. Πρέπει όλοι να μάθουν
να παίζουν με ασφάλεια ακόμα και όταν τα όπλα τους αποδίδουν πάνω από 350FPS. Να μάθουν να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας
γιατί πέρα από την αποφυγή των τραυματισμών, οι εμπλοκές μεγάλων αποστάσεων ευνοούν την ανάπτυξη κινήσεων και ελιγμών και
αυξάνουν το τακτικό ενδιαφέρον του παιχνιδιού.

Να επισημάνω στο σημείο αυτό ότι η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας δεν αφορά μόνο στον παίκτη που προσβάλλει έναν αντίπαλο και πρέπει
για λόγους ασφαλείας να αποφεύγει τη βολή όταν έχει πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 5 μέτρων από τον αντίπαλό του. Γενικά πρέπει όλοι οι παίκτες να ελέγχουν την επιθετικότητά τους και να κινούνται περιμετρικά, αποφεύγοντας τις βιαστικές κατά μέτωπο επιθέσεις οι οποίες μειώνουν απότομα τις αποστάσεις βολής, τόσο από την πλευρά του επιτιθέμενου, όσο και από την πλευρά του αμυνόμενου.

Όσοι έχουν στοιχειώδεις γνώσεις τακτικής θα επιβεβαιώσουν ότι ο αντικειμενικός σκοπός του μαχητή σε μια εμπλοκή είναι να αποφύγει τις γραμμές
ή τους τομείς βολής του αντιπάλου και να τοποθετηθεί σε θέση από την οποία να μπορεί να προσβάλει τα πλευρά (πλαγιοκόπηση) ή τα νώτα του.
Αν το κατορθώσει αυτό θα είναι ασφαλώς ο νικητής της εμπλοκής. Εξάλλου, η τακτική προσέγγιση σε κάθε πρόβλημα είναι πάντα η καλύτερη και αποτελεσματικότερη.

Στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής είδα σε πολλές περιπτώσεις παίκτες να επιτίθενται κατά μέτωπο σε παράθυρα κτιρίων πίσω από τα οποία
προφανώς υπήρχαν καλυμμένοι αντίπαλοι, με αποτέλεσμα να δέχονται επώδυνες βολές (ίσως και επικίνδυνες) στον κορμό και στο κεφάλι τους. Έχει
μεγάλη σημασία στις εμπλοκές εντός κτιρίων το θέμα του ελέγχου στόχευσης του όπλου. Όταν ενεργούμε μέσα σε κλειστούς χώρους (CQB) σημαδεύουμε ΠΑΝΤΑ χαμηλά και συγκεκριμένα στα πόδια των αντιπάλων. Αν το προσέχουμε και το τηρούμε όλοι αυτό, δεν θα έχουμε επώδυνους και επικίνδυνους
τραυματισμούς στα πρόσωπα παικτών. Από την άλλη πλευρά, όταν είμαστε σε κάλυψη, αποφεύγουμε να αποκαλύπτουμε απότομα το κεφάλι μας - για να
ελέγξουμε το χώρο - διότι είναι γνωστό πως κατά κανόνα: "ό,τι κινείται, βάλλεται". Πάντα αποκαλύπτουμε πρώτο το όπλο μας και πίσω από αυτό εμφανίζουμε το κεφάλι μας, έτσι ώστε και να είμαστε σε θέση να σημαδέψουμε αλλά και σε περίπτωση που δεχθούμε βολή, να κτυπηθεί το όπλο και όχι
το κεφάλι μας. Απλή λογική...

grenadier

Αγαπητέ φίλε lou θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, αλλά έγραψα για υποχρεωτικό όριο ασφαλείας στα 350fps δυστυχώς επειδή όπως μαρτυρούν τα γεγονότα

Παράθεση από: grenadier στις  18 Μαΐου 2009, 23:09:20 ΜΜ
......δεν υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα στον καθένα να ελέγχει τον εαυτό και την συμπεριφορά του......  :(

Προφανώς το ίδιο πρόβλημα να αντιμετωπίζεται παντού γι'αυτό και σε αρκετές χώρες ανεξαρτήτως χώρου και πεδίου έχει θεσπιστεί το ίδιο όριο.
Γι'αυτό που λες, ότι πολλοί παίκτες έχουν κινέζικα όπλα που κυμαίνονται στα 400+ fps και πάλι έχεις απόλυτο δίκιο και δυστυχώς βάσει αυτής της λογικής θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν downgrade ίσως με κάποια αλλαγή ελατηρίου και προφανώς επιπλέον έξοδα.

Και τα λέω όλα αυτά, γιατί τελικά διαπιστώνεται ότι το πρόβλημα είναι κυρίως πρακτικό. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί το όσοι είναι άνω των 350fps δεν μπαίνουν μέσα στα κτίρια, πρώτα γιατί εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι τους "καταστρέφεται" το παιχνίδι όταν ξαφνικά τους παρουσιάζεται ένα "άβατο" ή σκεφτείτε ακόμα και να μην έχουν μείνει καν παίκτες μέσα στο παιχνίδι που τα όπλα τους να τηρούν αυτή την προδιαγραφή!!!

Τέλος πάντων το όλο θέμα είναι πολύπλοκο και δύσκολα μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.
Εμένα επίσης αυτό που μου προξενεί εντύπωση είναι ότι τον τελευταίο καιρό βλέπω πολλά νέα άτομα στον χώρο να διατυπώνουν το ερώτημα - χωρίς καν να έχουν παίξει ούτε ένα παιχνίδι και άρα να έχουν την παραμικρή εμπειρία - να διατυπώνουν ερωτήματα του στυλ "Δεν έχω όπλο ακόμα, για πείτε μου τι μπορώ να πάρω και τι είδους αναβάθμιση να του κάνω;  :o" Γιατί ρε παιδιά αυτό το άγχος για πολλά fps; Δηλαδή η "πρωτοπόρος" του χώρου Tokyo Marui αλλά και η Classic Army που έχει παρόμοια πολιτική, λέτε να μην ξέρουν τι τους γίνεται και δίνουν χαμηλά fps; Εγώ προσωπικά πχ έχω 5-6 όπλα τα οποία είναι όλα από 280-330 άντε 350fps δεν βλέπω να αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα 

Σταματώ εδώ γιατί μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά και γιατί αρκετά σπαμάραμε το θέμα, αλλά δεν βλέπω να βρίσκουμε εύκολα λύση ...

loubamboo

Φίλε grenadier, ο γόνιμος διάλογος δεν είναι spam. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Από την προσωπική μου εμπειρία θα σου πω
ότι τα ιδανικά FPS για την απόδοση των AEG είναι στο διάστημα από 330-450FPS. Μέσα σε αυτό το διάστημα επιτυγχάνεται ένα
αρκετά μεγάλο δραστικό βεληνεκές έτσι ώστε οι αποστάσεις βολής να είναι αρκετά μεγάλες στο παιχνίδι. Θα συμφωνήσουν όλοι,
πιστεύω, ότι δεν έχει νόημα να χτυπιόμαστε με AER (Automatic Electric Rifles) σε αποστάσεις μικρότερες των 20 μέτρων. Σε τόσο μικρές αποστάσεις μπορούμε να πετάμε τα BBs και με το...χέρι ή έστω με πιστόλι. Παράλληλα έχω διαπιστώσει ότι σε αυτό το διάστημα FPS είναι αισθητή η
επίδραση ενός κοινού (όχι ενισχυμένου) μηχανισμού hop up. Από τα 450 FPS και πάνω έχω την αίσθηση - και πάλι από προσωπική εμπειρία
και παρακαλώ τους πιο παλιούς να με διορθώσουν, αν κάνω λάθος - ότι χρειάζεται ενίσχυση το hop up.

Κάτω από τα 330FPS και ιδίως όταν το όπλο αποδίδει από 270-300FPS, θα δείς ότι αν μηδενίσεις το hop up, η πτώση της μπίλιας
αρχίζει πριν τα 20 μέτρα και αυτό είναι απαράδεκτο έως απογοητευτικό για έναν παίκτη με στοιχειώδεις απαιτήσεις.
  Όσο δε για την πολιτική χαμηλών FPS που ακολουθεί η Tokyo Marui, είναι γνωστό ότι αποβλέπει στη μεγιστοποίηση της αξιοπιστίας
και αντοχής των AEG της, σε βάρος δυστυχώς της απόδοσής τους.

Aggelos91

Ρε παιδιά τι έγινε εδώ πέρα? Υπήρχε και έκτη σελίδα σε αυτό το topic. Είχαμε γραψει παιδιά τις απόψεις τους. Που πήγε?
Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

Shadow

Παράθεση από: Aggelos91 στις  21 Μαΐου 2009, 20:42:40 ΜΜ
Ρε παιδιά τι έγινε εδώ πέρα? Υπήρχε και έκτη σελίδα σε αυτό το topic. Είχαμε γραψει παιδιά τις απόψεις τους. Που πήγε?

Έχει μετακινηθεί στην γενική συζήτηση και καλώς έγινε γιατί είναι κάτι που έχει γενικό ενδιαφέρον.  :)
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

loubamboo

Παράθεση από: Helistas στις  22 Μαΐου 2009, 01:44:40 ΠΜ
Παιδια, μην ξαναλεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια... Τα ορια τα εχουμε επιλεξει εδω και 3 χρονια ατομα που παιζουμε συνεχεια και εχουμε λαβει υποψιν τα διεθνη στανταρ, τους νομους αλλων κρατων και τις τυχων στραβες που εχουν τυχει κατα καιρους. Οταν γκαριζουμε ωσαν τα γαιδουρια ομως και παλι πρεπει να χτυπησει καποιος για να το καταλαβετε, δεν γινεται δουλεια. Ειπαμε CQB 350 FPS, Urban 350 FPS, Woodland 450 FPS.Υπαρχει λογος και τον εχουμε εξηγησει τοσες φορες. Που το δυσκολο στην κατανοηση.

Αγαπητέ Helistas, όλοι έχουμε κατανοήσει τη σημασία των ορίων που αναφέρεις και τα εφαρμόζουμε. Υπάρχει όμως μια ιδιομορφία
στο πεδίο της Μαγούλας (πρώην βάση ΝΑΤΟ) το οποίο είναι μικτό (urban και woodland). Γι' αυτόν το λόγο στο πεδίο αυτό
ισχύει το όριο woodland (450fps) εκτός κτιρίων και 550 fps για τους snipers με όπλα μονής βολής και το όριο urban/cqb (350fps)
στο εσωτερικό των κτιρίων. Όσοι παίκτες δεν έχουν δεύτερο όπλο με ταχύτητα εξόδου βλήματος <=350 fps απαγορεύεται
να εισέρχονται στα κτίρια.

VagBlack

Γιώργο,
Δεν έπεσε στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο.
Αλλά, το θέμα είναι άλλο. ΟΚ δεν χρησιμοποιήθηκε εργαλείο βαρύ (350+) μέσα σε κτίριο. Τι γίνετε όμως όταν ρίχνουμε από το ένα κτίριο στο άλλο, απόσταση μικρότερη τον 5 μέτρων;

Στο πρώτο παιχνίδι (Broken Arrow) δεν υπήρξε θέμα γιατί η επίθεση δεν έφτασε ποτέ στα κτίρια. Σε αυτό το παιχνίδι η επίθεση μπήκε σχετικά γρήγορα στα κτίρια οπότε και οι συμπλοκές ήταν από κοντινή απόσταση.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί το fps limit του πεδίου σε 350fps.