17-5-09 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ<<Ο ΙΟς ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΕΙΟ>> ΝΕΟ

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Μαΐου 2009, 14:28:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dash

πρωτο μου παιχνιδι σημερα.μπραβο στον zinja για την οργανωση και ευχαριστω πολυ τον filakio 8 για την βοηθεια στο να βρω το μερος.επισης χαρηκα που γνωρισα ατομα οπως τον πετρο ακη στεφανο..

fanioles

Δε θα πώ κατι σχετικά με το παιχνίδι μιας και δεν ήμουν εκεί.

Απευθύνομαι κυρίως στους νεότερους παίχτες.

Καλοί μου φίλοι όλοι έχουμε παράπονα απο κάποιους κάποιες φορές για αθανασία. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
Το σφαιρίδιο του airsoft είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και εύκολα ξεγελάει στο μάτι. Επίσης υπάρχει το φαινόμενο του hopup που τρελαίνει τη μπίλια και μπορεί να πηγαίνει πάνω στον αντίπαλο και 1 μέτρο πριν να σκάσει στο πάτωμα Ή να τον περάσει απο πάνω. Είναι πραγματικά πολύ περίεργη η συμπεριφορά.  Θα σας παροτρύνω οσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα, να δείτε μια βολή μέσα απο διόπτρα.

Φυσικά δε μιλάω για τις περιπτώσεις που βλέπεις τον άλλο να τρίβεται απο το τσούξιμο και να κάνει τον αδιάφορο, ή να τον έχεις στα 5 μέτρα και να βλέπεις τη μπίλια να γκελάρει πάνω του.

Επίσης μπορείτε να φωνάξετε στον αντίπαλο οτι τον έχετε πετύχει ΜΟΝΟ όταν είστε 100000% σίγουροι και να το συζητήσετε. Καλή θέληση αν υπάρχει όλα λύνονται.

Μου έχει τύχει να με γαζώνουν στο γιλέκο ή στο άρβυλο και να μή το καταλάβω. Μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε.

Κλείνοντας να πώ πως μετα απο 2-3-4 αντε 5 φορές θα έχουν στιγματιστεί ως αθάνατοι και με τις συζητήσεις μεταξύ φίλων-παιχτών αυτά μαθαίνονται και ο καθε ένας μας διομορφώνει το προφίλ του σα παίχτης.

ΕΠίσης.... Καλό είναι όλα να συζητιούνται επιτοπου και να μή καθόμαστε να ξεκατινιαζόμαστε μπροστά στα πληκτρολόγια.

Αυτο που λέει ο φίλος cgwolf το έχω σκευτεί και εγώ αλλα νομίζω οτι ο αθάνατος γίνεται μόνος του περίγελος. Δε χρειάζεται να χαλάσω εγώ το παιχνίδι μου. Ούτε εχω δικαίωμα να τον διώξω.

Μέχρι και οι πιο σκληροπυρηνικοί Highlanders συμμορφώνονται με τον καιρό.  Αν όχι, τους αποβάλει μόνο του το παιχνίδι    ;)

alekoukos_kalashnikov

κι εμενα σημερα η πρωτη μου φορα σε airsoft παιχνιδι!το ευχαριστηθηκα πολυ και ξεσπασα οσο μπορουσα... ;D!!!αθανατους ειχαν και οι 2 ομαδες και συμφωνω με τον προλαλησαντα σε οτι ειπε σχετικα με ''αθανατους''...ενα μεγαλο μπραβο στην υποομαδα bravo των μπλε που καναν την βρωμοδουλεια και βγαλαν τους μπλε ασπροπροσωπους.... ;) 8)
why so serious...?

papaflesas

ειπαμε η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει,οχι ομως και να το παρουμε τοις μετρητοις... ;D ;D ;D
αλλο ενα καλό παιχνιδι,στο επομενο θα βαλουμε παρατηρηση απο δορυφορο για αθανατους και οποιος συληφθει...με μια ακτινα λειζερ θα αφηνει τα κοκκαλα του στο πεδιο... ;D ;D ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Jocker

τελικά η πρώτη μου φορά δεν ήρθε ακόμη.... :-[
χίλια συγνώμη που δεν ήρθα, αν και είχα δηλώσει συμμετοχή.
προσωπικοί λόγοι δεν με άφησαν να χαρώ μαζί σας!!  :'( :'(
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

filakio 8

Εγώ από την μεριά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που εγινε ένα καλο παιχνίδι και συγχαρητήρια στον zinja γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι και εύκολο να οργανώσεις 70 και άτομα.τώρα για τους "αβανατους" που το κάνουν "εσκεμενα" και στους καινούργιους που τώρα "προσπαθουν" να μπούν στους κανόνες τους airsoft Ba μείνω σε μια φράση που είπε ο φίλος fanioles (πως ο κάθε ένας μας διαμορφώνει το προφίλ του μέσα απ τα παιχνίδια) και δεν είναι και τόσο ωραίο να σε βλέπουν σε κάποιο παιχνίδι και να  σκέφτονται αν πρέπει σήμερα να του αδειάσω μια γεμιστήρα για να βγει ας "προσπαθισουμε" λοιπόν απ τα λαθη μας να γίνουμε καλύτερη και να είστε σίγουρη πως θα ευχαριστηθουμε περισσότερο τα παιχνίδια. καλή συνεχεια σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε

ZINJA

Με μεγαλη μου χαρα αναφερω σε ολους οτι το παιχνιδι ηταν τελειο!το οτι με ευχαριστητε ολοι σα διοργανωτη μπορω να πω πως χωρις τη δικη σασ συμμετοχη και ανοχη αλλα και στνεργασια δε θα γινοτανε τιποτα!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΑΣ!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Ripper

Καλο παιχνιδι και ευτυχως ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ στις εμπλοκες!!!
Ολα καλα περα απο τους ιους και τα εμβολια ειχαμε και ιους DNA απο την γνωστη οικογενεια Maclound (μερικοι κολλησαν).

Αφου υπηρχε στο πεδιο χρονογραφος, με δεδομενη την δυναμη τους, γιατι δεν μετρηθηκαν ΟΛΑ τα AEGs???

Ο επομενος που θα διοργανωσει σεναριο σε αυτο το πεδιο, θα πρεπει να σκεφτει τα fps. Το 90% των εμπλοκων ηταν σε Urban περιοχες, και το 450 ειναι παααααρα πολλα!. Προσωπικα εγω δεν εχω προβλημα με τα fps (δοξα το Θεο ελεγχω το δακτυλακι μου), αλλα πολυς κοσμος ψεκαζε τα παντα ακομα και απο 2 μετρα αποσταση. Ειται το θελουμε ειται οχι, το πεδιο ειναι Urban και οχι Woodland.

Γνωμη μου ειναι, το πεδιο αυτο να εχει κυλιομενα fps δηλαδη, rifles 350, machine guns 450, bold action 550, που μπορει ο εκαστοτε sniper να εχει ενα βασικο πλεονεκτημα απο τους αλλους, και ο support gunner να μπορει να καλυψει περιοχες οπως στην πραγματηκοτητα.

Τελειωνοντας, εγινε καλο παιχνιδι με γρηγορες εμπλοκες και τρεξιμο.

RAMIREZ

διαβάζω για τα παιχνίδια και ζηλευω πολύ.Δυστιχώς το τελευταίο 2μηνο υποχρεώσεις με έχουν κρατήσει μακριά από το "σπορ" και μου έχει λέιψει,όπως και εσείς.Πολύ περισ΄΄οτερο τωρα που "ανακαλύψατε" και νεο χώρο!
Ελπίζω πολύ συντομα να τα πούμε!να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα.
Ήταν ένα μύνημα επικοινωνίας.
ευχαριστώ ;D

papaflesas

@ripper δεν ξερω αν προσεξες στο πρωτο δεξια κτιριο του πυργου ελεγχου που ειμουν εκανα kills apo το παραθυρο με τα 390 φπσ στο ενα χερι και ταυτοχρονα με το πιστολι των 280 φπσ μεσα στο κτιριο με το αλλο.
νομιζα πως αν μπορει ενας (παπουλης) ;D να το καταλαβει και να το κανει πραξη τοτε και ολοι οι αλλοι θα το ειχαν ...ευκολα...
πιστευω οτι η ασφαλεια πρεπει να μας νοιαζει κυριως αλλα ποιος μου λεει οτι ο νεοπας πολυβολητης δεν γυρισει το κανονι του και μεσα στο κτιριο.. ???δυστυχως δεν εχουν ολοι ουτε την εκπαιδευση αλλα ουτε και την ψυχραιμια για να διακρινουν την κατασταση.
ισως με μια κιτρινη κορδελλα να σταμπαριστουν οι ανω των 350 και να επιχειρουν εκτος δωματιων στον περιβαλλοντα χωρο και στους τοιχους....εξωτερικα.
επισης πιστευω οτι επειδη τα κτιρια δεν εχουν την ανεση και απλα του hotel και οι εμπλοκες  γινονται στα 10 μετρα και μειον,τα 350 φπσ ειναι πολλα και πρεπει να γινει νομος οτι ολοι μεσα στα κτιρια να βαλουν με πιστολια η υποπολυβολα (oyzi skorpion klp)
eimaste  ηδη καταφτιαγμενοι με την βαση ακομα και με αυτες τις αβαριες ...για να σκεφτουμε να μην τισ ειχαμε τι ωραια θα παιζαμε..
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

SAPPER

Δυστυχώς άκουσα για άλλη μια φορά την παρουσία αθανάτων  >:(

Αυτό είναι το μοναδικό μειονέκτημα σε σχέση με το paintball όπου ο παίχτης μαρκάρετε εκεί με χρώμα, και αυτό το μοναδικό και βασικότερο μειονέκτημα πρέπει να το διαφυλάξουμε από άτομα που δεν σέβονται τους συμπαίκτες τους, και δεν προσπαθούν να μάθουν από τα λάθη τους ώστε να εξελιχθούν σαν παίχτες και να αποκτήσουν τον σεβασμό από την κοινότητα.

Οι παίχτες αυτοί δεν θα πρέπει να περνούν απαρατήρητοι και θα πρέπει αφού εντοπιστούν επανειλημμένα να εξαπατούν τους συναθλητές τους και να δυσφημίζουν την ομάδα τους να απομονώνονται από τα παιχνίδια σοβαρών ομάδων, διότι κανείς δεν έχει όρεξη να μαλώνει και να του χαλάσει κάποιος την Κυριακή που του μένει για να περάσει καλά.
Από την άλλη και αυτός που διοργανώνει ένα παιχνίδι και δίνει από το λιγοστό του ελεύθερου χρόνο του για τους συναθλητές του αφιλοκερδώς και μερικές φορές βάζει και από την τσέπη του για ψάξει να βρει ένα πεδίο να φτιάξει πράγματα του σεναρίου μέχρι και του να μαζέψει μετά τα σκουπίδια δεν έχει καμιά όρεξη να του χαλάσει το παιχνίδι ο κάθε απέθαντος.

Και μιας και έχει παραγίνει το πράγμα με τους αθάνατους τουλάχιστον στα παιχνίδια που θα ανακοινώνει η GHOST RECON στα σημεία που έχει βρει, οι αποδεδειγμένα απέθαντοι δεν θα συμμετάσχουν.

Ripper

Παράθεση από: fanioles στις  17 Μαΐου 2009, 22:44:57 ΜΜ

Απευθύνομαι κυρίως στους νεότερους παίχτες.

Καλοί μου φίλοι όλοι έχουμε παράπονα απο κάποιους κάποιες φορές για αθανασία. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
Το σφαιρίδιο του airsoft είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και εύκολα ξεγελάει στο μάτι. Επίσης υπάρχει το φαινόμενο του hopup που τρελαίνει τη μπίλια και μπορεί να πηγαίνει πάνω στον αντίπαλο και 1 μέτρο πριν να σκάσει στο πάτωμα Ή να τον περάσει απο πάνω. Είναι πραγματικά πολύ περίεργη η συμπεριφορά.  Θα σας παροτρύνω οσοι δεν το έχετε κάνει ακόμα, να δείτε μια βολή μέσα απο διόπτρα.

Καλα και σωστα τα λες.
        Τι γινεται ομως οταν μεσα απο την διοπτρα βλεπεις το μπιλακι να κανει γκελ απανω του και οταν τον ρωτας ευγενικα "Δεν σε κτυπησα?" (για να μην ακουστει το κλασικο και σπαστικο "εισαι εξω!" μερικες φορες απο που ως που?),λεει "μα οχι βεβαια", τι κανεις??? Δεν τρελαινεσαι???

ZINJA

συνφωνω με το φιλο σαππερ!αν γινει ετσι δε θα εχουμε κανεναν αθανατο και δε θα σπαμε τα νευρα μας και δε θα νευριαζουμε!και οπως ανεφερα και στο πεδιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΠΠΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ που ανακαλιψαν αυτο το ωραιο πεδιο και μας δινουν τη δινατοτητα να παιξουμε!οσο για τα σκουπιδια μπορω να πω πως ολοι μα ολοι τα μαζεψαν μετα τη παρακλιση μου παρολο που ειδη τα ειχαν μαζεψει!!!!!!μονο που θα ηθελα με ολο το θαρρος να ρωτησω αν εχει κανεις  καμεια ιδεα πως θα ανακαλιψουμε τους αθανατους?και πως θα ειμαστε πεπισμενοι οτει οντως ειναι αθανατοι και δεν <ειπαν ΕΞΩ>λογω αδρελαλινης!ιτι δεν το καταλαβαν!θαθελα να ακουσω ιδεες παρακαλω!!!!!!!(γιατι και σε εμενα εχει συνβει να μου ριξουν και να μη το παρω χαμπαρι με αποτελεσμα τωρα πλεον με το που νομιζω οτι οτι καποιος με χτηπησε  φωναζω τοσο δυνατα ΕΞΩ που με ακουνε μεχρι και σε αλλο πεδιο :) ;D!>και ολα αυτα γιατι δε θελω να μου κολισουν τη ρετσινια!)ακουω ιδεες παρακαλω!!!!!! :-* :-* :-*

Ι-4

SAPPER

Παράθεση από: Ripper στις  18 Μαΐου 2009, 11:46:12 ΠΜ
Καλα και σωστα τα λες.
        Τι γινεται ομως οταν μεσα απο την διοπτρα βλεπεις το μπιλακι να κανει γκελ απανω του και οταν τον ρωτας ευγενικα "Δεν σε κτυπησα?" (για να μην ακουστει το κλασικο και σπαστικο "εισαι εξω!" μερικες φορες απο που ως που?),λεει "μα οχι βεβαια", τι κανεις??? Δεν τρελαινεσαι???

Αν το πει σε άλλους 4-5 τότε δεν πα να τραγουδάει ότι θέλει μετά...
Ορισμένοι είναι είδη γνωστοί από προηγούμενα παιχνίδια. ;)

mirrage

Μερικές φάσεις είναι αμφισβητήσιμες και το ξέρουμε όλοι, το θέμα είναι
να βγούμε όταν νιώσουμε,ακούσουμε η δούμε BBs να μας χτυπούν.
Αν όμως με χτυπήσει κάποιος στο γιλέκο στην πλάτη παίζει να μην το
ακούσω αλλά αν μου πει "είσαι έξω" θα βγω.

Τα fps πρέπει να πέσουν στο συγκεκριμένο πεδίο σίγουρα.Αυτό θα μας
απαλάξει από το άγχος να μην χτυπήσουμε κάποιον με δύναμη και ίσως
από το κουβάλημα 2 όπλων.

Τι ισχύει όταν ο άλλος είναι πίσω από θάμνο και τα μπιλάκια τον χτυπούν
αφού εξωστρακιστούν στα κλαδιά του θάμνου?Είναι έξω?Θυμάμαι οτι έριχνα
με semi και επειδή δεν έβγαινε έκανα ένα ψεκασματάκι και φώναξα να βγει.
Εκείνος όμως μου είπε οτι δεν τον πέτυχα και οτι χτυπούσαν λέει στον θάμνο.
Πιστεύω πως τον πέτυχα και το λέω γιατί 1) ήταν κοντά και 2) έχω φάει και
εγώ  BBs πίσω από θάμνο και ξέρω οτι περνάνε από κοντινή απόσταση.

Haroth

Πρώτη μου φορά και μένα χτές και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε αρκετά η όλη εμπειρία,  :D

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ανέχτηκαν τις ερωτήσεις μου.

Όσον αφορά το θέμα των αθανάτων μπορώ μόνο να πώ ότι είναι πραγματικά κρίμα να υπαρχούν τέτοιες συμπεριφορές που σαμποτάρουν τις προσπάθειες μας να περάσουμε καλά.

Είναι τουλάχιστον ανώριμο και απ ότι είδα δεν είμασταν παιδάκια όσοι συμμετέχαμε.

Έγώ προσωπικά όσες φορές νόμιζα ότι με χτύπησε κάτι σήκωσα το χέρι μου και αποχώρησα όπως έπρεπε, και άν κάποια φορά δεν κατάλαβα ότι καποιος με χτύπησε ειλικρινά ζητώ συγγνώμη, δεν έγινε με δόλο.

Πάντως συμφωνώ ότι πρέπει να βρούμε μια πατέντα για το πρόβλημα αυτό ώστε το kill να είναι ορατό.  

cgwolf

Δυστυχώς δεν είμαστε στο paintball που μένει το χρώμα σαν απόδειξη.Εδώ είμαστε αναγκασμένοι να στηριχθούμε στην τιμιότητα
και το ευ αγωνίζεσθαι του αντιπάλου.
Εδώ ακόμα και στο paintball υπάρχουν κάποιοι που τους πετυχαίνεις,κρύβονται για λίγο πίσω απ'το όποιο εμπόδιο και βγαίνουν καθαροί και στο παίζουν
και θιγμένοι.
Το να γίνουμε Big Brother και να βάλουμε κάμερα στο κεφάλι ή στα μάτια μας μάλλον είναι ανέφικτο...
Αλλά όταν 3-4...ν άτομα παραπονέθουν για τον ίδιο,τότε κάτι ''βρωμάει''...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

ZINJA

καλοι μου φιλοι ακουο τα παντα εκτος απο ΙΔΕΕς!!!!!!!!!!!!αυτα τα εχουμε ξαναπει!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΙΔΕΕς! :)

Ι-4

SPIDER

Καλησπερα σε ολους!Δεν θα μπω στη διαδικασια για παραπονα,ουτε αθανατους,το μονο που θελω ειναι να κανω μια προταση.Το πεδιο αυτο ειναι urban σωστα?Αν ναι τοτε θα πρεπει να εχει και τα ορια σε fps για urban field.Δηλαδη στα 350fps.Καποιοι χτυπησαν εχθες και οπως ειπαμε η ασφαλεια ειναι το παν.Δεν πρεπει να ισχυει πως τα ατομα ''εκτος κτιριων'' να εχουν 450fps και αν μπαινουν μεσα στα κτιρια να ριχνουν με 350fps γιατι απλα δεν θα το κανουν και θα ριχνουν με το ιδιο οπλο, 2ον δεν εχουν ολοι side arm και 3ον ουτε οι ''εντος κτιριων'' να ριχνουν με 450fps απο μεσα και οι αλλοι που ειναι εξω και επιτιθονται να εχουν 350fps και στην ουσια οι βολες τους να μην φτανουν μεσα στο κτιριο και να μην βγαινει η επιθεση.Γιατι ετσι χαλαει το σεναριο και δεν θα βγει πουθενα.
Συγχαρητηρια σε ολους για χθες,
φιλικα    SPIDER .
HERE COMES THE PAIN...

fanioles

Εμαθα οτι ενας φίλος τραυματίστηκε στο παιχνίδι στο μάτι και θα μπορούσε να είναι και πολυ χειρότερα.
Απορώ με κάποιους που δίνουν συγχαρητήρια.

Ορια δε τηρήθηκαν.
Κάποιος τραυματίστηκε.
Αθανασίες με το κιλό.

Οχι τιποτα άλλο, αλλα κάποιοι μαθαίνουν με τον λάθος τρόπο...    :-\