Most Destructed Men Away - M.D.M.A.

Ξεκίνησε από Tony Montana, 19 Φεβ 2010, 14:28:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tony Montana

Λοιπον φιλοι μου το θεμα μας εδω ειναι λιγο περιπλοκο, γιατι ο καθενας απο εμας εχει και την δικια του ιστορια..

Ας ξεκινισουμε με εμενα μιας και εργαψα το ολο story.

Με τον Κουβανο Tony Montana (γνωστο και ως Big Boss)

Μετα απο την προδοσια του Ατσαλακωτου σε ενα λεπτο θεμα μετα απο την συλληψη του απο την Interpol,
αποφασισε λοιπον να δωσει το ονομα του Κουβανου Tony Montana καθως και το ψευδωνυμο του,Big Boss.Ετσι λοιπον
μετα απο μια μαρτυρικη νυχτα στη βιλα μου δεχομενος βαρια επιθεση και χαρη στο γεγονος οτι καταφερα να εκτελεσω
ολους τους αντιπαλους μου, αποφασισα να εγκαταλειψω την προηγουμενη ομαδα μου και γυριζοντας στη Κουβα να κανω
μια ανασυγκροτιση δυναμεων με τους παρακατω αδελφους καθως εγκατελειψα και τα ψευδονυμα και να εμφανιστω
με το αληθινο μου ονομα μιας και εφτασα να καταζητουμε σχεδον σε ολες τις Ηπειρους του πλανητη,
σαφως ψαχνοντας απεγνωσμενα τον κρυμμενο Ατσαλακωτο!

Και βεβαιως μπορουμε να συνεχισουμε με τον σκοτεινο μας Εωσφορο,ο οποιος πριν ξεκινισει να πει την ιστορια του
θελω να σας ενημερωσω οτι τα εχει λιγο χαμενα λογω του οτι στη βιλα του Toni Montana, καθως ηταν σε ενα απο τα
χαρεμια, διψασε και χωρις να ρωτησει καποιον ηπιε μονορουφι ενα ποτηρι με 7 σταγονες απο δυνατο δηλητηριο και απο
τοτε δεν ξερει που παταει και που βρισκετε νομιζοντας οτι ειναι ο κυριαρχος του κατω κοσμου.Δυστυχως δεν μπορεσε κανεις να τον συνεφερει
και η επιστημονικη διαγνωση απο τον λαμπρο μας επιστήμων Μπομπο,ειναι πληρης σχιζοφρενια επ'αοριστου!
Επομενως ο,τι και να σας πει,σας παρακαλω,μην τον παρεξηγησετε.

Καλησπερα,με λενε Εωσφορο και ειμαι αυτος που ελεγχει τις πυλες της κολασεως... Εχω τηλεκατευθυνομενα bb's και θα στειλω
στην αιωνια ακολασια οποιον βρεθει στο δρομο μου! Και τωρα εχω να παρω καποιες ψυχες απο διαφορες κολασμενες. Με τους
αλλους ας ασχοληθει ο Tony. Να με συγχωρειτε...

Και τωρα ο λαμπρος μας επιστημων,Ο Δρ Μπομπος(!),Ο οποιος επεσε στη χυτρα με τον μαγικο ζωμο οταν ητανε μικρος και οφειλω να
παραδεχτω οτι παντα ειχε μεγαλη διαυγεια και πολυ,μα πολυ ανοιχτο μυαλο αυτο το παιδι!Ευγε!

Λοιπον καταρχην σπερα σας και ιδιαιτερα στον φιλο μας τον Εωσφορο,απλα δεν εχω να σας πω τιποτα.(Απλα θα σας πω ενα πραγμα,
μακρυα απο τα χωραφια μου). ΑΑ,θα το ξεχναγα,στη περιπτωση του Οβελιξ, δεν τον αφηνει να πιει ο δρυιδης, αλλα επειδη σαν λαμπρος
επιστημων που ειμαι φτιαχνω εγω το μαγικο ζωμο, καταλαβαινετε οτι πινω οσο θελω!
--------------------------------------------------------------ΤΕΛΟΣ----------------------------------------------------------

Μελη ομαδας

Antonio Montana
Εωσφορος
Dr.Bobos

Και φυσικα επειδη καθε ομαδα εχει και απο ενα σημα.....!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

καλοριζικη η ομαδα σας αλλα Εωσφορος?κριμα για το παληκαρι...ευχομαι να εχετε καλα παιχνιδια και να προστεθουν και αλλα μελη στην παρεα σας...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

alekoukos_kalashnikov

χαχαχαχαχαχααχχαχα...γαματο το ονομα και το logo της ομαδας!!!Καλα παιχνιδια να εχετε!!!!! :)
why so serious...?