ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ VFC SCAR L MK16 BY ARIS

Ξεκίνησε από ARIS LAMIA, 18 Μαρ 2012, 23:25:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ARIS LAMIA

Ρίξτε μια ματιά στο εσωτερικό του VFC SCAR L MK17,
το οποίο άνοιξα για να αλλάξω το αρχικό πιστόνι με full metal teeth,
του οποίου ξυρίστηκαν τα πλαστικά δοντάκια,
όπώς φαίνεται στο βίντεο.

VFC SCAR L MK 17 GEARBOX INTERNASLS BY ARIS - RUINED PISTON

nayl

με τι μπαταρια επαιζες?και καλλιτερα γνωμη μου να μην βαλεις full meταλικα δοντια γιατι καλλιτερα να χασεις ενα μπιστονι παρα ...ολα τα γραναζια ::)
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

ARIS LAMIA

Δε θέλει κι ρώτημα  :) με 11,1v lipo και το πάτησα, αλλά τώρα δεν έχει πρόβλημα, πάντα με μέτρο βέβαια ;)

Πάντως έχω παρατηρήσει ότι τα μεταλλικά δοντάκια των πιστονιών είναι
πιο μαλακό μέταλλο από τα γρανάζια και σίγα σιγά φθείρονται κι αυτά πολύ πριν τα γρανάζια απ'οτι βλέπω.

Αλλάζω πάντα τα αρχικά πιστόνια στα AEG με fullmetal teeth και δεν έχει
χρειαστεί να αλλάξω γρανάζια μέχρι τώρα.  :D

Μιλάω πάντα από προσωπική εμπείρια και με κάιε επιφύλαξη  :)

nayl

η αλη8εια μου ειναιοτι κ εγω παιζω με 11 λιπο ολα τα οπλα ...μου εχει μεινει απο το μοντελισμο ;D ;D και εχω σε 2 απο αυτα μπιστονι full metal, δεν εχω προβλημα μεχρι τωρα.το ενα 440 fps το αλλο 350.κινεζικα.μεχρι τωρα ενα μοτερ εχουν καψει στον ενα χρονο.ασε που κα8ε εβδομαδα τα ανοιγω κ πειραματιζομε :o :o
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

ARIS LAMIA

Να προσέχεις το γραναζάκι που μπαίνει κεφαλή στον άξονα του μοτέρ, γιατί κι αυτό είναι μαλκό μέταλο,
την έχω πατήσει στο 1ο και μοναδικό κινέζικο που πήρα να μου φθαρεί το συγκεκριμένο εξάρτημα και να μην το έχω πάρει χαμπάρι   :o μου τίναξε τα ρουλεμανάκια απο ένα μπεαρινγκ και μου γρατσουνησε τα γρανάζια  >:(  στο τέλος τα άλλαξα γιατί δε γύρναγαν άνετα όπως πρέπει. Βέβαια το προβλημα μπορεί να ξεκίνησε ανάποδα από το μπεαρινγκ δλδ και να άλλαξε ελαφρά την γωνία των γραναζιών.

Αν πρόσεξες στο βίντεο εκεί που πιέζω το γρανάζι προς τα έξω, τα γραναζια της VFC έχουν κάτι σαν αμορτισερ στον άξονα τους που ρυθμίζουν την ταλαντωση μεταξυ τους και δεν έχουν bushings. ΜΑΓΚΙΑ MEΓΑΛΗ ;)

Γι'αυτό το μεν σετ γραναζιων της VFC κάνει 40€ και ένα απλό 7€,
βέβαια κι εγώ πιστευω πως η διαφορα είναι παράλογη.