SPY GAME - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 Ιαν. 2011

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 05 Μαρ 2012, 22:37:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

Οριο FPS AEG : από 350 εως 380 max

Sniper Rifle Spring ή Gas  Bolt Action έως 550 fps με ελάχιστη απόσταση βολής τα 20μ.

Οπλα Υποστήριξης Μ249,  ΜΚ60 κλπ.... Μax 400 fps.

•  Time/Day: call the CHIEF,  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 Ιανουαρίου 2012
• Πεδίο: call the chief
• Στίγμα: Be good spy...and
• Ώρα συγκέντρωσης: 9:30 chief will confirm the Time
•  Προετοιμασία .:
•  Έναρξη Παιχνιδιού :
•  Λήξη παιχνιδιού: ..........
• Καιρός : http://www.meteo.gr/

Πληροφορίες για συμμετοχές μέχρι της 01:00 με pm ...στέλνετε pm ..γράφετε τον Κωδικό OCTACON και θα σας σταλεί pm με τις πληροφορίες.....

godfather

ενα μπραβω σε ολους για σημερα ηταν τρομερα με πολυ πολυ τρελααααααααα!! ερχονται και οι photos

hitman1975

οχι ενα god πολλα μπραβοοοοοοοοοοοοο ηταν φοβερα δεν εχω λογια να το περιγραψω καταπληκτηκα υπομονη για φωτο και βιντεο αργα το βραδακι θα ανεβασω

hitman1975

hitman1975

remali

Μα καλα τοσα βιντεο και τοσες φωταγραφιες τραβηξαμε αυτο που με βγαλατε βρηκατε να ανεβασετε? Μου χαλατε το image!!!! :P :P :P

godfather

Koukos

πολυ ωραιες..μπραβο παιδια..εδω στη κρητη ο καιρος μας τα χαλασε...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Leondas

(Στον λόφο επάνω δώδεκα ώρα) μούσκεμα έγινα ξεπάγιασα παλικάρι μου να περιμένω -αψου-  

#LEONARDO-SWORDFISH#

18 πρακτορες με τον κωδικό OCTACON βρέθηκαν σε δασώδη περιοχή αναζητώντας στοιχεία
Μετά από 2 ωρες εμπλοκών...

οι εντολές ήταν σαφέστατες....

" ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ την περιοχή τα στοιχεία βρίσκονται σε πρωην ελαιουργείο".

Η αντίδραση  των 18 πρακτόρων OCTACON στο παλαιό εργαστάσιο ήταν άμεση και σε χρόνο d/t, το παλαιό ελαιουργείο περικυκλώθηκε απο πάνοπλους πρακτορες ... (αρρωστάκιαααα)

Για ακόμη μία φορά ο Γιαννίκος έκλεψε την παράσταση ...
και ο ΝΙΟ25 που μας έκανε τουμπανο απο τις φωτος δοκιμάζοντας τη Νέα του SUPER DUPER camera....

Mission Accomplished

Nice GAME !!!!!  ;D ;D ;D

Dreamkiller

Να σας ευχαριστήσω και εγώ για το πολύ ωραίο παιχνίδι... Παρά τη βροχή, νομίζω ότι το ευχαριστηθήκαμε.
Όσο για τη μετάβαση στο Ελαιουργείο σε χρονο..."dt", ένα έχω να πω: "priceless"  :)
Το κάναμε και αυτό. Οδήγηση με εξαρτήσεις, επιγονατίδες και τα ...λοιπά καλούδια "φορτωμένοι".
Thanks κaι πάλι,
Φιλικά,
D.
"Airsoft is a game, and it is a game in which honesty, integrity and honor play a very important role. This is not paintball..."

hitman1975

αυτο που ξεχασα να πω ειναι ενα τεραστιο Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η στον φωτογραφο μας που καταλαθος του εριξα ββς

barbaros

παιδια μπορειται να μου στειλετε το στιγμα για ελαιουργειο????

ευχαριστω φιλικα κωστας

nio25

airsoft metaleia 6_01_2012

παρτε και το βιντεακι!!!!!!
και σε λιγο ανεβαζω και της φωτο

hitman1975

πολυ καλο περιμενω κι αλλο βιντεο μαζι με φωτο μπραβο στον φωτογραφο μας πολυ καλο εργαλειο ;)