Κυριακή 08/01/2012 .... κάποια πρόταση;

Ξεκίνησε από Dreamkiller, 05 Μαρ 2012, 13:01:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

phoenix

απο raptors θα ειμαστε 2 ατομα το λιγοτερο
Ζητω η τρελα!

barbaros

ωραια ωραια ετσι να μαζευτουμε .

ωραιος φιλε μου σας περιμενουμε.

φιλικα κωστας

panoss12

barbaros

ωραια ωραια  πιστευω κατα τις 9:30 ειναι καλα για ολους οστε να εχουμε μαζευτει μεχρι τις 10 για να ετοιμαστουμε και να παιξουμε...

καληνυχτα παιδια τα λεμε αυριο στο πεδιο να γνωριστουμε κιολας

καλο βραδυ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ  :P

barbaros

παιδια δεν ξερω αν εσεις περασατε καλα και αν το ευχαριστηθικατε εγω παντος για πρωτο μου παιχνιδι το απολαυσα πολυ...  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Taylor

Παρόλο που είχε αέρα,κρύο και ψιλόβροχο μπορώ να πώ ότι περάσαμε όμορφα κι αυτήν την Κυριακή! :DΛίγα άτομα και καλά! ;)
Βάρβαρε καλή αρχή σου εύχομαι και καλά παιχνίδια!Ευχαρίστουμε και τους Phoenix,Deus όπως και την ομάδα των Lost Patrol για την ωραία παρέα και την ανταλλαγή πυρών! ;D
Θα βάλω φωτογραφίες ή απόψε ή αύριο...
Καλή εβδομάδα σε όλους! :)

Chemical

Και εμείς από τι μεριά μας ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήταν στην Ελευσίνα σήμερα, για τη παρέα και τα πολύ ωραία death match που έγιναν.
Να στε καλά παιδιά, ως την επόμενη φορά... 
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

phoenix

Πολυ ωραιο παιχνιδι και το χτεσινο! πιστευω οτι αρεσε σε ολους παρα πολυ. χαρηκα πολυ για την γνωριμια με ολα τα παιδια και ελπιζω να ξαναπαιξουμε συντομα! καλη εβδομαδα σε ολους!
Ζητω η τρελα!