Κυριακή 08/01/2012 .... κάποια πρόταση;

Ξεκίνησε από Dreamkiller, 05 Μαρ 2012, 13:01:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dreamkiller

Καλησπέρα στο forum... Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε.
Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο game την Κυριακή σε κάποιο από τα πεδία της Αττικής;
Εάν όχι, υπάρχουν παιδιά με όρεξη να βρεθούμε κάπου; Είμαστε πέντε άτομα που θέλουμε να..ξεσκάσουμε παίζοντας από "μπίλιες" μέχρι ... Total War...
Χρόνια πολλά και πάλι,

Φιλικά
D.
"Airsoft is a game, and it is a game in which honesty, integrity and honor play a very important role. This is not paintball..."

g.r.b

από τη έχω δη στο φόρουμ όχι ακόμα αλλά είμαι μέσα αν μαζευτούμε  κάποια άτομα

panoss12

barbaros

κι εγω μεσα ειμαι παιδια (αλλα ειμαι νεος παικτης)

Koukos

αφου θελετε μη ψαχνετε αλλον να κανει παιχνιδι..δειτε αν μπορειτε να κανετε εσεις..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Taylor

Για που λέτε;Εμείς λέμε να σκάσουμε μύτη Ελευσίνα 3 άτομα. :)

barbaros

μεχρι τωρα ειμαστε 11 ατομα αν βρεθουν αλλα 9 πιστευω μπορουμε ανετα να παιξουμε... αν ξερετε πειτε και σε αλλους γιατι εγω ειναι νεος παικτης και δεν εχω ακομα ατομα να καλεσω.... και αν δεν σας κανει κοπο ας ποσταρει καποιος το μερος η σε φωτο (χαρτη) η σε στιγμα...

φιλικα
Κωστας

g.r.b

λοιπον ποσα ατομα σιγουρα μπορουν να  έρθουν αύριο για να ξέρουμε  να κάνουμε άμα είναι κανένα πεχνιδάκι

barbaros

εγω κατα 99.99% ειμαι μεσα.... εκτος και  αν μας τα χαλασει ο καιρος

Koukos

Παράθεση από: barbaros στις  07 Μαρ 2012, 16:22:24 ΜΜ
μεχρι τωρα ειμαστε 11 ατομα αν βρεθουν αλλα 9 πιστευω μπορουμε ανετα να παιξουμε... αν ξερετε πειτε και σε αλλους γιατι εγω ειναι νεος παικτης και δεν εχω ακομα ατομα να καλεσω.... και αν δεν σας κανει κοπο ας ποσταρει καποιος το μερος η σε φωτο (χαρτη) η σε στιγμα...

φιλια
Κωστας

φιλε κωστα με 11 ατομα παιζεται και γαμω τα παιχνιδια..αντε...φαντασια να υπαρχει...εδω εμεις καμια φορα παιζουμε 7 ατομα και στελνουμε 3 στο βουνο με σνιπερ και κανουμε αναζητηση...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

barbaros

ωραια... εγω ειμαι μεσα... g.r.b, taylor, dreamkiller, panos εσεις?

g.r.b

λοιπον ψηνομαι και εγω φυσικα, να ρωτησω παιζει καμια θέση σε κανένα όχημα και αν ναι φυσικά τα έξοδα  μιρασμένα ?

barbaros

τι περιοχη εισαι?
εχεις πμ

g.r.b

αχαρνών, πατησίων, λεωφόρος αλεξάνδρα και γενικά κεντρο αν είναι κάποιος κάπου εκη η κάπου που μπορώ να πάρω σιγινωνία για να έρθο ?εγώ ακριβώς είμαι αχαρνών  προς κέντρο

barbaros

παιδια πρεπει να δουμε και σε πιο πεδιο θα παμε... οποιος τα ξερει ας ποσταρει οδηγιες

Taylor

Ελάτε Ελευσίνα! :)
Στίγμα: 38° 7'42.45"N   23°33'19.70"E

g.r.b

φίλε μου θα προσπαθήσω να είμαι εκεί εφόσον  βρω κάποιο όχιμα θα έρθο

barbaros

παιδια κοιταξα τον καιρο και θα κανει μονο κρυο αυριο... τελικα ποσοι ειμαστε οι σιγουροι μεχρι τωρα??

αα και κατι αλλο μην ερθετε με τπτ 400φευγα fps οπλα και σκοτωθουμε :P

φιλικα
κωστας

barbaros

θελετε να παμε ελαιουργειο??? αν δειτε στο παιχνιδι που εκαναν την παρασκευη ηταν πολυ ωραια... και επειδη θα ειμαστε μονο 10 ατομα πιστευω θα ειναι τελεια....

hitman1975

εγω δεν μπορω την κυριακη αλλα συμφωνω με τον βαρβαρο ελαιουργιο ειναι πολυ καλα για 10 - 20 ατομα ηταν φοβερο αυτο που περασαμε την παρασκευη