M14 CYMA Ή AGM?

Ξεκίνησε από el_ninio, 26 Μαΐου 2009, 19:52:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el_ninio

Ιδου το ερωτημα κυριες και κυριοι πιο να επερνα αν επερνα αραγες (παντα μιλαμε για το μεγαλο και οχχι το σοκομ)

σας ευχαριστω προκαταβολικα

-Knights of Avalon-

dimitris1

CYMA χωρις δευτερη σκεψη!!! :D :D
Αλλα εαν το βρεις "In stock" πουθενα πες και εμενα γιατι παντου ειναι "out of stock" :'( :'(
Every BB counts

skotostras

kala re paidia, toso kali einai i cyma?
eksoterika? einai plastika i vgazei kai metalika/wood  se merika modela px ak47?

SAPPER

CYMA στο κύμα...εεεε..M14 εννοούσα.. ;D

@ Helistas δεν μπορούσες να μην πεταχτής  :D

el_ninio

@ hellistas
ειμαι ωρες μακρια....

-Knights of Avalon-

BoBKiD

Φιλε Νινιο, θα σε παρακαλεσω και δημοσιως πλεον να τακτοποιησεις τις οικονομικες σου εκκρεμοτητες ΣΥΝΤΟΜΑ, και μετα να σκεφτεις αν θα παρεις καινουργιο οπλο η οχι.

Δυστυχως ο κομπος εχει φτασει στο χτενι και συντομα θα δεχτεις αρνητικο σχολιασμο στο τμημα "User Feedback" του HellasAirsoft, στο οποιο θα περιγραφονται αναλυτικα τα παντα σχετικα με το θεμα σου.

Λυπαμαι που θα γινει ετσι, αλλα πανω απο ολα ειναι το οφελος και η προστασια της κοινοτητας του airsoft και δεν θα ηθελα να επαναληφθουν παλι "ιστοριες" με χρεη, οπως εχει γινει ηδη με τον φνωστο σε ολους Fidel.

el_ninio

Παράθεση από: el_ninio στις  26 Μαΐου 2009, 19:52:02 ΜΜ
Ιδου το ερωτημα κυριες και κυριοι πιο να επερνα αν επερνα αραγες (παντα μιλαμε για το μεγαλο και οχχι το σοκομ)

σας ευχαριστω προκαταβολικα

-Knights of Avalon-

el_ninio

φιλαρακι αμα εχεις κατι να πεις πες το με π.μ. μην .... το θεμα....
εγω απλα ρωτησα γιατι δεν θελω να αγοραω μονο εγω αυτο το οπλο αλλα και αλλοι.....

-Knights of Avalon-

hargyr

Παράθεση από: el_ninio στις  28 Μαΐου 2009, 00:15:44 ΠΜ
φιλαρακι αμα εχεις κατι να πεις πες το με π.μ. μην .... το θεμα....
εγω απλα ρωτησα γιατι δεν θελω να αγοραω μονο εγω αυτο το οπλο αλλα και αλλοι.....

@elninio

WARNING
Ξέρεις καλά ότι υβριστικές λέξης δεν επιτρέπονται στο forum. Με το επόμενο WARNING θα αναγκαστώ να ενεργήσω ανάλογα  >:(
PLAY FAIR