KALAVRITA AIRSOFT TEAM

Ξεκίνησε από willakos., 16 Δεκ 2011, 01:37:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

willakos.

Η Κ.Α.Τ (KALAVRITA AIRSOFT TEAM) σχηματίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο . Το έμβλημα μας είναι ο Ερυμάνθιος κάπρος. Ο Ερυμάνθιος Κάπρος ήταν ένα μυθικό τέρας, το οποίο σκότωσε ο Ηρακλής στον τέταρτο άθλο του και είναι σήμα κατατεθέν της καταγωγής μας. Ο μύθος λέει ότι είναι μια αλληγορία για την προσπάθεια του πολιτισμού να περιορίσει την καταστροφή των ροών των ποταμών με υδραυλικά έργα. Η ομάδα έχει ήδη συμμετάσχει σε 1 Εθνικό σενάριο. Σχηματίστηκε  από τον Κώστα ,τον Χάρη και τον Xάρη jr Διαμαντόπουλο . Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ευγενής άμιλλα, το τίμιο και διασκεδαστικό παιχνίδι.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ :

ASTERIX (Team leader)
XARRIS
OVELIX (Willakos)
LAZER
DIAMOND
ALEXADRO
ILIAS
GIORGOS
DIMITRIS

KALAVRITA AIRSOFT TEAM

Patriot

Σας εύχομαι οτι καλύτερο παιδιά....καλα παιχνίδια και με ασφάλεια.......!!!!
Ελπίζω να τα πούμε στα πεδία των "μαχών" και οχι μονο,σύντομα. Με εκτίμηση ένας Καλαβρυτινος.....!!!! ;)
ΥΓ.Το τηλ μου στην διάθεση σας..... 8)
God Save The Queen.........

chrisdeggestin

Σας ευχομαι καλα πολλα και ασφαλη παιχνιδια !!!!
Θα περιμενουμε οπωσδηποτε καποιο σεναριακι απο εσας στην περιοχη σας για να θαυμασουμε ολοι τις ομορφιες σας και βεβαια το καλο κρεας ;)

godfather

Σας ευχομαι καλα  και ασφαλη παιχνιδια !!!!

fox3

Καλά και ασφαλή παιχνίδια να έχετε παίδες...

Ελπίζουμε να σας συναντήσουμε στα πεδία!!! ;D ;D ;D
Try to hunt,not to be hunted...

willakos.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλοσόρισμα..

Να διευκρινίσω ότι η ομάδα συμμετέχει κυρίως σε παιχνίδια που διοργανώνονται στην Πάτρα..Ομως διοργανώνει και κάποια παιχνίδια στα Καλάβρυτα. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι είμαστε διατεθημένοι να συμμετάσχουμε και κάποιο μεγάλο παιχνίδι σε όλη την Ελλάδα.
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

SAPPER

Καλός ήρθατε στην παρέα μας παίδες !

Καλά και ασφαλή παιχνίδια να έχουμε.

TSAKOS

Αντε μαγκες καλα παιχνιδια και να περνατε παντα καλα...και μιας και ειναι και η κοπελα μου απο εκει πανε πλεων τα ησυχα τριημερα στο χωριο,εγω θα ερχομαι για μπιλιες....αχαχαχα
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

willakos.

χααχαχαχαχα άμα αρχίζει να χιονίζει θα βάλουμε και χιονοπέδιλα
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

silent angel

Καλωσορίσατε στον όμορφο κόσμο του airsoft!!!!Έτσι να μεγαλώνει η κοινότητα!Όμορφα ,ασφαλή και διασκεδαστικά παιχνίδια σας εύχομαι!
Από την Cerberus Force Recon ,Silent Angel!