Καλημέρα νέο μέλος

Ξεκίνησε από mits70, 12 Δεκ 2011, 10:06:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mits70

Καλημέρα σε  όλοι την παρέα του Airsoft Club.
Είμαι ο Δημήτρης και μένω Χαϊδαρι.
Πριν λίγους μήνες έκανα αγορά εξοπλισμού αλλά η παρέα που είχαμε μαζευτεί ώστε να μπορούμε να κάνουμε παιχνίδι δεν προχώρησε με αποτέλεσμα να έχω μείνει μόνος μου.
Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιο από τα μέλη ώστε να μου δώσει κατευθύνσεις πως θα μπορέσω να ενσωματωθώ σε κάποια ομάδα και να μπορέσω να πάρω μέρος σε αυτά τα καταπληκτικά σενάρια που βλέπω αλλα δεν μπορώ να συμμετάσχω.

Ευχαριστώ Φιλικά
Mits70

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Καλημερα φιλε μου και καλη αρχη..Καταρχας μπορεις να συμμετασχεις και μονος σου χωρις να εισαι σε ομαδα.Καταδευτερον αν πας στο τμημα αναζητησεις παικτων κτλ υπαρχουν ομαδες οι οποιες εχουν τελειως ανοικτο recruiting με τις οποιες μπορεις να συννενοηθεις για την ενταξη σου..Αυτα απο μενα.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

mits70

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Το ξέρω ότι μπορώ να συμμετέχω και μόνος μου , απλά δεν θα ξέρω κανέναν εκεί και νομίζω ότι θα είμαι τελείως έξω από τα νερά μου και γι αυτό έλεγα να ενταχθώ σε κάποια ομάδα ώστε να μπορέσω να εγκλιματιστώ πιό εύκολα

chrisdeggestin

Καλημερα φιλε Δημητρη και απο εμενα και καλη αρχη!
Οπως ειπε και ο φιλος Παυλος Μελας δεν χρειαζεται να εισαι σε ομαδα για να συμμετασχεις σε καποιο απο τα σεναρια που παρακολουθεις .Μια επισκεψη σου την Κυριακη σε ενα απο τα πεδια νομιζω οτι θα ειναι αρκετη για να καταλαβεις οτι δεν θα εισαι μονος και συντομα θα βρεθουν πολλοι για να σε βοηθησουν .Μετα απο κανα δυο τρια παιχνιδια δεν θα εισαι πλεον εξω απο τα νερα σου και θα ευχαριστιεσαι περισσοτερο.
Εγω λοιπον θα σου προτινα να κινηθεις λιγο μονος σου και αφου διαπυστωσεις το κλιμα τοτε να διαλεξεις ομαδα που θα ειναι συμφωνη και ταυτισμενη με αυτο που εσυ θες ,γιατι υπαρχουν πολλες ομαδες στο χωρο αλλα με διαφορετικη πολιτικη η καθε μια στο εσωτερικο της.
Αυτα απο εμενα καλη αρχη!!!

Overlord

Καλημέρα φίλε Δημήτρη, θα σου πρότεινα να μην περιμένεις να βρείς ή να φτιάξεις ομάδα για να πέξεις.
Εξοπλισμό από ότι διάβασα έχεις, οπλίσου και με γερές δόσεις τρέλας κι έλα σε κάποιο από τα παιχνίδια, η ομάδα δεν είναι το παν, έλα να κάνεις κάτι που γουστάρεις κι όταν βρείς τα άτομα που θα ταιριάξουν τα χνώτα σας κάνεις και την ομάδα σου ή ενσωματώνεσαι σε κάποια  ;)
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Arbiter

μην του λες ετσι και παλαβωσει και αρχιζει και ψεκαζει στα παιχνιδια σαν αλλους που μετα κραζουν σαν 5 χρονων παιδια!!πανω απο ολα το αθλημα απαιτει σοβαροτητα σε ολη της την μορφη και πραξη!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Overlord

Παράθεση από: Arbiter στις  12 Δεκ 2011, 12:09:09 ΜΜ
μην του λες ετσι και παλαβωσει και αρχιζει και ψεκαζει στα παιχνιδια σαν αλλους που μετα κραζουν σαν 5 χρονων παιδια!!πανω απο ολα το αθλημα απαιτει σοβαροτητα σε ολη της την μορφη και πραξη!!

Απλά το μόνο που έγραψα είναι να μην περιμένει απαραίτητα να φτιάξει ή να μπει σε μια ομάδα για να παίξει, αυτό το ''λάθος'' το έκανα κι εγώ, τρέλα για το άθλημα έχουμε όλοι μας, όλοι όμως θα πρέπει πρωτίστως να ακολουθούμε τους κανόνες του παιχνιδιού και να προωθούμε τον αλληλοσεβασμό προς τους άλλους συμπαίχτες

Arbiter

χαχα αραξε πιο πολυ για χαβαλε το ειπα!!!ηθελα να μιλησω λιγο ευπρεπων!!!και ναι εχεις δικιο με το θεμα με τις ομαδες, δεν ειναι παντα η αρχη των ολων,και ενα τελευτεο που θα ηθελα να πω και το ακουω συνεχεια σαν προτροπη,και απο εσενα μην το παρεις καπως,τον αλληλοσεβασμο αμα δεν τον εχεις απο πριν και το υγιες μυαλο που πολυ δεν εχουν και περιμενεις να το αποκτησεις και να το εφαρμοσεις στο αιρσοφτ...αστο το εχασες απο πολυ πριν το θεμα!δεν εχει καν νοημα να αρχιζεις να παιζεις και να νομιζες πως παιζεις πολεμο,γιατι οπως και εσυ θα εχεις δει πολλα ευτραπελα με ατομα που νομιζες οτι θα επρεπε να σεβεσε!!

Overlord

Φίλε μου θα συμφωνήσω σε όλα όσα είπες κι εγώ νέος θεωρώ ακόμα τον εαυτό μου γι' αυτό και βλέπω ίσως κάποια πράγματα ακόμα ρομαντικά.
Για τον φίλο μας τώρα, έλα, παίξε, πρόσεχε πως θα παίξεις και θα δείς ότι στην παρέα του airsoft όλοι καλοί χωράνε

Arbiter

μαρεσε αυτο που ειπες!ετσι ολα ρομαντικα πρεπει να τα βλεπουμε και συμφωνω!!γιατι απο την φυση μας ειμαστε αγρια ζωα αλλα η μαγκια εκει βρισκετε,στο να το κατευνασουμε αυτο!!ναι φιλε ενα να παιξεις!και οτι χρειαστεις να το ζητας και απο εκει οταν θα μιλαμε προσωπο με προσωπο!!εκει κρινονται τα ατομα και το παιχνιδι!!!καλη σου αρχη λοιπον!!!και πανω απο ολα πρωτα η προσοχη(που πατας και πως παιζεις) και η καλη διαθεση,και τελος η σκανδαλη και η μπιλιες!

Overlord

Σωστός σε όλα του ο Arbiter  ;)

SAPPER

Καλός ήρθες στον θαυμαστώ κόσμο του Airsoft και να ξέρεις ότι η υπομονή είναι αρετή.

Παίξε πρώτα μερικά παιχνίδια μόνος σου και από εκεί θα δεις με ποιους ταιριάζουν τα χνώτα σου για να ζητήσεις ένταξη στην ομάδα τους, η να φτιάξεις την δικιά σου αν δεν ταιριάζουν με κανένα.  :D

Το χόμπι μας μην σε τρομάζει, δεν είναι όπως κάποτε που έπρεπε να ξέρεις κάποιους για να ξεκινήσεις η να τους άρεσε η φάτσα σου αλλιώς στην λέγανε.

Σε αυτό το χόμπι έρχεται όποιος έχει καλή διάθεση και όρεξη να περάσει καλά και σέβεται τους συναθλητές του, με άλλα λόγια ευγενή άμυλα. ;)

mits70

Oλα καλά αυτά που λέτε.
Άλλα που και πότε να πάω να παίξω μόνος μου.
Κάθε φορά που κοιτάζω κανένα σενάριο όλο και κάτι το εξειδικευμένο θα θέλει και δεν θα το έχω.
Γίνονται τίποτε παιχνίδια που να μπορούν να συμμετέχουν άπαντες και αν ναι πως μπορώ να τα μαθαίνω έγκαιρα.

Overlord

Φίλε μου είναι πάρα πολύ απλό: τσεκάρεις τακτικά τα forums ,συνήθως από τετάρτη ανεβαίνουν σενάρια και σε γενικές γραμμές κάθε Κυριακή έχει παιχνίδι στην Ελευσίνα τα οποία δεν έχουν απαραίτητα περιορισμούς.
Αυτή την Κυριακή έχει ένα εξειδικευμένο σενάριο πράγματι στο οποίο μπορείς να δηλώσεις π.χ. σαν Spetznaz την επόμενη θα έχει κάτι πιο χαλαρό.
Μην αγχώνεσαι  ;D ;D ;D ;D

2PAC

καλως ηρθες δημητρη και καλα games να εχεις.
αν θες μπορεις να πας να παιξεις χωρις να εχεις προβλημα
κανενα και στο πεδιο του νατ στο χαλανδρι που ειναι καπως πιο free
αρκει να εχεις οπλο και πολλα μπιλακια. και εγω ετσι ξεκινησα μονος
γνωρισα ατομα που με βοηθησαν αρκετα και μπηκα σε ομαδα και ολα καλα
καλη συνεχεια φιλε δημητρη

fox3

Φίλε Mits70 καλησπέρα!!!

Η καλύτερη συμβουλή είναι αυτή που έγραψαν όλα τα παιδιά παραπάνω... Πάρε τον εξοπλισμό σου και την καλή σου διάθεση και έλα μόνος σου...και εγώ πριν 2 χρόνια έτσι ξεκίνησα...

Μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στους βασικούς κανόνες του airsoft καθώς επίσης και στις οδηγίες του παιχνιδιού που θα συμμετάσχεις...

Καλό ξεκίνημα λοιπόν και καλά παιχνίδια να έχεις... ;D ;D ;D
Try to hunt,not to be hunted...