ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΟ..

Ξεκίνησε από andrew524, 02 Δεκ 2011, 04:12:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

andrew524

ΠΑΙΔΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ  M4 ΤΗΣ ICS ΤΟ ICS-49 PLASTIC VERSION...ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ 330 FPS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΩ FPS ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΩ ΕΛΑΤΗΡΙΟ..??KAI EAN ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΣΑ FPS ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ GEAR BOX ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....

spirosleon

το οτι δεν δουλευει σωστα, δεν εχει να κανει μονο με τα ποσα fps βγαζει.βασικα πρεπει να μας πεις τι εννοεις δεν δουλευει σωστα.σε καθε περιπτωση βεβαια,  εαν τα ανεβασεις, δεν θα μπορεις να συμμετεχεις σε public παιχνιδια. εαν εχεις προβλημα συγκεντρωσης, τοτε φταει ειτε το hopup σου ειτε η κανη σου. εγω θα σου προτεινα σε πρωτη φαση να αλλαξεις την κανη με μια ακριβειας ,  η οποια θα ανεβασει ελαχιστα την ταχυτητα εξοδου της μπιλιας αλλα θα εχεις και πολυ καλυτερη συγκεντρωση και ευθυβολια φυσικα.και εν συνεχεια, hopup και εχει ο θεος και το airsoftclub....

Prom81

Παράθεση από: andrew524 στις  02 Δεκ 2011, 04:12:55 ΠΜ
ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ 330 FPS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος φιλε Ανδρεα.
Δεν feedαρει? Φτυνει μπιλιες? Δεν παει καλα η μπιλια? Μπορει να θελει απο ενα απλο ρυθμισμα του χοπ απ αν δεν το εχεις κανει, ή να ειναι ενα σωρο αλλα θεματα..
Με την καταλληλη επεξηγηση θαρρω θα λαβεις χρησιμες απαντησεις.

andrew524

βασικα δεν βγαινει με αρκετη δυναμη η μπιλια και δεν πηγαινει αυθειβολα..για να καταλαβετε στα 20 μετρα κανει καμπυλη και πεφτει... εαν οντως φταιει η κανη μηπως εχετε να μου προτεινετε καποια...

ευχαριστω για την βοηθεια σας..

wrangler

το hop up το εχεις ρυθμισει πριν τη βολη  ;; ;
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

salonikios

andrew524

παντα το ρυθμιζω το hop up πριν απο παιχνιδι και μετα το κλεινω και γενικα την καθαριζω συχνα...
βασικα εχω ακουσει οτι η κανη απο τα ics ειναι η απο τις χειροτερες ισχυει..??

Sierraxray

Αν ξέρεις να πειράζεις το όπλο σου μονο:
1) Μπορείς να τεστάρεις την εσωτερική κάνη αν είναι στραβή τσουλώντας την πάνω σε φυμέ γυαλί, και κοιτώντας από το πλάι αν ανασηκώνεται στη μέση όσο τσουλάς. Εγώ έτσι διαπίστωσα ότι η δική μου ήταν ελαφρώς στραβή (χιλιοστό) και την ίσιωσα. (αλουμινίου)
2) μπορείς να τσεκάρεις το λαστιχάκι hopup αν είναι τοποθετημένο σωστά ή να το αλλάξεις
3) μπορείς να το συγκρίνεις με ένα άλλο στα ίδια fps γιατί για τα FPS σου ούτως ή άλλως δεν θα είχες και μεγάλες αποστάσεις βολής χωρίς hopup
4) μήν λαδώνεις την κάνη σε κάθε παιχνίδι γιατί παίρνει και το hopup λάδι και μετά θέλει καμια 100η μπίλιες για να στεγνώσει και να δουλεύει.
5) μη βασιστείς στη δοκιμή μιάς ημέρας και ενός χώρου. μπορεί να φταίει κάποιο ρεύμα αέρα.
6) μέτρα με σιγουριά. Αν μας πείς ότι αυτά συμβαίνουν στα 20 μέτρα οκ. Αν όμως είναι 30 και συ τα υπολογισες 20 τότε είσαι μέσα στα λογικά πλαίσια. (καλά και πάλι δεν δικαιολογείται αλλά τέλος πάντων τότε μπορεί απλά να φταίει το hopup).
7) κάνε δοκιμές με μπίλιες ακριβείας οι φτηνές έχουν αρκετές μπίλιες ασύμμετρες.

Αν δεν μπορείς ή φοβάσαι να ανοίξεις το όπλο σου φέρτο σε παιχνίδι να το δοκιμάσει κάποιος πιό έμπειρος και βλέπεις. Μετά το πάς στο μαγαζί και ρωτάς μήπως βρούνε λύση.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Albatros

πιστευω οτι ο sieraxray σε καλυψε απολητα οσον αφορα τι να κανεις.
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...