STEYR AUG Military JING JONG (China)

Ξεκίνησε από Aggelos91, 06 Μαΐου 2009, 20:16:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Aggelos91

Παιδιά μετά από αρκετό ψάξιμο αποφάσισα να αγοράσω το AUG A2 της classic army. Αλλά δεν άνοιξα το θέμα για να σας πω αυτό. Άνοιξα το θέμα γιατί ένας φίλος μου με τον οποίο ξεκινάμε μαζί γουστάρει πολύ τα aug αλλά δεν έχει λεφτά να πάρει κάποιο ΤΜ ή CA. Και σκέφτηκα να του προτείνω να πάρει το κινέζικο. Και ήθελα να σας ρωτήσω την γνώμη σας για αυτό. Ιδιαίτερα αν κάποιος το έχει πολύ θα με βοηθούσε αν μου πει την γνώμη του με βάση την εμπειρία του. Περιμένω απαντήσεις. Ευχαριστώ.
Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.

Dadias

ορίστε το full review του aeg

http://www.airsoftretreat.com/reviews/showproduct.php?product=167&cat=63

με λίγα λόγια λέει οτί ειναι αρκετά καλό, κλόνος της έκδοσης της tokyo marui,χώρις αυτό να σημένει οτί μπορεί να σου μείνει στα χέρια λόγου του ότι είναι made in China,μερικά κινέζικα έχουν βγεί αρκετά καλά αλλά πάλι πήραν το προσωνύμιο crappy-chinese

Aggelos91

Τι γίνεται ρε παιδιά κανένας άλλος δεν θα μου πει την γνώμη του? Περιμένω ;D!!!
Η συμβουλή μου για αυτό το παιχνίδι αν και είμαι νέος σε αυτό είναι να υπάρχει τιμιότητα. Να κοιτάμε να χαρούμε τίμια, έντιμα. Να μην θυμώνουμε με τους άλλους και να έχουμε καλή συμπεριφορά εντός του παιχνιδιού.