10-05-2009 X-FILES part III "THE HOTEL"

Ξεκίνησε από Dulas, 06 Μαΐου 2009, 02:39:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Shadow

Λόγω έκτακτης υποχρεώσεος ο Pyravlos δεν θα μπορέσει να είναι αύριο μαζί μας. Άρα -1.
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

TheJoker

kai kati teleuteo an mborei aytos pou diorganonei to paixnidi na mou dosei to kinito tou giati tha erxomai apo ilion  me sygkhnonies kai to pososto na xatho einai 75% :) sthelte to mou se prosopiko mnm(farses kai malakies me ta thlefona den kano to xekatharizo kai den tha to doso allou xoris thn sygkatathesh tou katoxou) Ade kai kalo mas paixnidi......(basika kalo mou afou tha eimai eimai o kalhteros ;D ;D ;D ;D)

MAG

Παράθεση από: Dulas στις  09 Μαΐου 2009, 11:22:58 ΠΜ
Οι συμμετοχές έχουν φτάσει τους 71, και έπρεπε να τις είχα κόψη το μέγιστο στους 65, ήδη είμαστε πολλοί, με ένα επίπεδο μείον και θα πέσει ένα ψιλό στρίμωγμα, αν αφήσω και όσους έχουν στείλει pm ή πήραν τηλέφωνο, τότε θα φτάσουμε και θα περάσουμε για χαβαλέ την κατοστάρα και τότε δεν θα είναι παιχνίδι αλλα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ airsoftαδων.
Μην νομίζει κανένας ότι κάνω κέφι να κλείνω την  πόρτα σε κανέναν, αλλα είναι κουταμάρα να μαζευτούμε 120 άτομα στο τέλος στο hotel και να μην μπορούμε να κουνηθούμε, για έναν που έχει πιάσει πρώτη φορα AEG στο χέρι του και είναι και το πρώτο του game στον χώρο θα του φανεί τρελό και OYAOY απίστευτο game και τέτοια, όλοι οι άλλοι δεν θα μπορούν να κουνηθούν καλά καλά από τον ένα όροφο στον άλλον ποσο μάλλον να περιηγηθούν μέσα σε αυτόν και να καταφέρουν και αποστολή.
Δηλαδη φιλε μου αυτο το λες οτι δεν κλεινεις την πορτα σε κανεναν?... και ομως την κλεινεις..  και αλλη φορα εχουμε μαζευτει πολλοι και το παιχνιδι ηταν καλο {ολοι οι καλοι χωρανε}, ...διακρινω και καποιον ρατσισμο ..τι  παει να πει παλιος και νεος ,ολοι την ιδια κ..λα εχουμε για το παιχνιδι και εσυ οπως και εγω υπηρξαμε νεοι ...δεν εχεις το δικαιωμα να αποκλεισεις σε κανεναν τη συμετοχη του στο παιχνιδι εκτος και αν το χοτελ ειναι ιδιοκτισια σου...τελος παντον  με αυτες τις συνθηκες οι {κουμπαροι } απεχουν... ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
my name is death

MAG

Εχει ξανα συμβει να μαζευτουμε πολλα ατομα και στο χοτελ ...οταν δεν εχει παιχνιδι στην καισαριανη.
Σιγουρα οταν ειναι λιγοτερα ατομα γινεται καλυτερο παιχνιδι ...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει  να κοψεις συμμετοχες ,...... εαν ερθει κανεις  παραπανω αυριο τι θα κανεις θα τον διωξεις?
Οσοι δηλωνουν συμμετοχη βλεπουν ποσοι μαζευτηκαν..... ειναι δικη τους ευθηνη  ιδιαιτερα αν εχουν ξαναπαιξει, θα ξερουν οτι οταν ειναι ποΛλοι υπαρχει θεμα,.... και δεν υπαρχει λογος να διαμαρτυρονται για την οργανωση. Καταλαβαινω τον κοπο σου για την διοργανωση του παιχνιδιου οπως και καθε αλλου που διοργανωνει καποιο παιχνιδι και ειστε αξιοι επαινου . Τωρα οσο αφορα εμενα για το αν εχω  ή  δεν εχω τη δυνατοτητα  να διοργανωσω  καποιο παιχνιδι ασε να το ξερω εγω...... αν εσενα σε ενοχλει αυτα που ακους για τη διοργανωση ΜΗΝ ξανα διοργανωσεις...
Το θεμα για τους νεους που εθιξα ..το εθιξα γιατι οτροπος που αναφερθηκες {ουαου κλπ} ,εεε, ειναι καπως .......και μην νομιζεις οτι τρελαθηκα για το οτι δεν θα παξω, ευκαιρια να παρω τα παιδακια μου να τα παω βολτα.  :)ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
my name is death

MALINOIS

malinois +3 ta leme katw.......
SOME TARGETS SHOOT BACK...

Cataphract

Δυστυχώς χτες βράδυ κατά τη διάρκεια αλλαγής ελατηρίου το όπλο μου αχρηστεύθηκε ελαφρώς και δεν πρόλαβα να το επισκευάσω αρκετά.

Ελπίζω να περνάτε καλά και τα λέμε την επόμενη φορά.

KAMENOS 12

Συγχαρητηρια σε ολους.Συμπαιχτες,αντιπαλους,στα παιδια με τις καμερες κ κυριως στους διοργανωτες.Απιστευτο σεναριο,απιστευτο παιχνιδι.
Κ παλι συγχαρητηρια σε ολους.

JIM-ETA

Οντως καταπληκτικό παιχνίδι έγινε σήμερα,κομμάτια γυρίσαμε στο σπίτι από την κούραση και το τρέξιμο,συγχαρητήρια σε όλους και στους διοργανωτές του παιχνιδιού. 

ARMAGEDDON

τώρα μένει να δούμε αυτά που τραβήξατε ( φωτογραφίες και βίντεο ).

fanioles

Για τον κόσμο που είχαμε, κυλησε άψογα το παιχνίδι !   Dulas=εγγύηση 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την άψογη συνεργασία. Οι παράγοντες Fair Play και δεκτικότητα θριάμβεψαν

Επίσης είχαμε πολύ ανεβασμένο επίπεδο και απο τις 2 ομάδες.

Το πέον εντυπωσιακό δε, ήταν οτι σε οποιαδήποτε διαφωνία ή διφορούμενη φάση υπήρξε πάντα καλή διάθεση απο όλους.

Πάμε για άλλα  !!    ;D   ;)

dawg

Πολύ ωραίο παιχνίδι,  πολύ ωραίο σενάριο.

Αν και φοβόμουνα ότι λόγο πολυκοσμίας ίσως το παιχνίδι να μην εξελισσόταν ομαλά, τελικά όλα πήγαν τέλεια.

Μπράβο στην Bravo Team για την νίκη τους και μπράβο σε όλους τους παίχτες για το πολύ ωραίο παιχνίδι που παίξαμε.

Dulas, οργανώνεις τα καλύτερα παιχνίδια.....τέλος !

OYK347

Αγαπητοί κύριοι συγχαρητήρια,

όλοι οι παίχτες ήταν άψογοι και δεν υπήρξαν καθόλου ουσιαστικά προβλήματα.

Αν και ήμαστε πολλοί το πολύ έξυπνο και απαιτητικό σενάριο μας "έλιωσε" στο πάνω κάτω και μας ενθουσίασε όλους.

Εξαιρετική μνεία πρέπει να αναφέρω ότι αξίζει στο σύνολο των ανθρώπων που εργάστηκαν για την υλοποίηση του σεναρίου και φυσικά στον αγαπητό Dulas που με χαμόγελο αντιμετώπιζε τα πάντα.

Μπράβο φυσικά και στην Bravo team που κέρδισαν και το παιχνίδι αν και νομίζω ότι όλοι κέρδισαν μια υπέροχη Κυριακή με πολλά ΒΒς και πολύ ευχάριστη διάθεση.

Να είστε όλοι καλά και πάλι (εκ μέρους του συνόλου των Armageddons) συγχαρητήρια σε όλους και περιμένουμε τα επόμενα.
.

.                      http://www.armageddons.gr

Shadow

Ωραίο παιχνίδι, άψογο σενάριο από όλες τις πλευρές, (πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για αυτό).

Πιστεύω στο τέλος του game όλοι μείναν ευχαριστημένοι και ...ξεθεωμένοι!!

ΥΓ: Αυτή την κίνηση να μην είχε στο φεύγα ... ίσως θα έπρεπε οι παίκτες να μεταφέρονται στο πεδίο δια ελικοπτέρου. ;D
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

loubamboo

Το σενάριο X-FILES part ΙΙΙ είναι γνωστό στους παλιότερους airsofters και πάντα προσφέρει
στους συμμετέχοντες έντονη δράση.
  Ωστόσο οφείλω να επισημάνω μια λεπτομέρεια που κατά τη γνώμη μου ευνοούσε την πράσινη
ομάδα, η οποία και νίκησε στο τέλος.
  Το SAFEHOUSE της κόκκινης ομάδας, στον 3ο όροφο του άνω συγκροτήματος ήταν εντός
του χώρου διεξαγωγής του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα οι πράσινοι
να καταλαμβάνουν θέσεις κοντά στην είσοδο/έξοδό του. Έτσι ήταν εξαιρετικά δύσκολο για
τους κόκκινους να κινηθούν προς τα κατώτερα επίπεδα και να προσεγγίσουν τους αντικειμενικούς σκοπούς τους (objectives).
  Αντίθετα, το SAFEHOUSE των πράσινων ήταν στο επίπεδο BMX, το οποίο ήταν όλο SAFE και έτσι οι πράσινοι είχαν ευχερέστερη
πρόσβαση στα κάτω και στα άνω επίπεδα.
  Προτείνω λοιπόν, στο επόμενο X-FILES που θα οργανωθεί, τα SAFEHOUSES όλων των ομάδων να τοποθετηθούν σε χώρους
που θα είναι εκτός παιχνιδιού. Έτσι θα αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις που υπήρξαν σήμερα στον 3ο όροφο και το παιχνίδι θα
είναι ακόμα καλύτερο.
Freedom is more important than peace. USMC!

loubamboo

Ευχαριστώ για τη διόρθωση, Dulas, δική μου η παρανόηση για τη θέση του πράσινου SAFEHOUSE.
  Ευχαριστώ, πάνω από όλα για ακόμα ένα full throttle παιχνίδι.  :)
Freedom is more important than peace. USMC!

papaflesas

Aλλο ενα πετυχημενο παιχνιδι...
μπραβο κομαντα! ;D ;D ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

SaNJi

Ωραιο πιαχνιδι και ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..Παρολο που ημασταν πολλοι το παιχνιδι κυλησε αψογα και πιστευω ολοι το ευχαριστηθηκαμε....Συγαρητηρια και παλι για το παιχνιδι και πανω απο ολα για την οργανωση του...
-I Like GIRLS_I Like FOOD_but_I LOVE AIRSOFT-

ZINJA

μπραβο και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ! αντε και καλητερα παιχνιδια!οσο για το σεναριο <χαλια μαυρα ρε παιδι μου!> ;D ;D ;D ;D ΕΝΟΗΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ!!!!!!!!!! :D :D :D :D!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Ripper

Ολα καλα και ολα ωραια ηταν, γεμισαμε μερικα "κουνουποσημαδια" αλλα χαλαλι σας!!!! :) :) :) :)

Fanioles με γεια το νεο σου "RED" σημα. Πολυ καλο!!!

Shooter

Paides sygxarhthria  gia to game htan apsogo opws oloi oi paixtes kai mporw na pw kai gw 1h fora to kata eyxaristh8hka!!eixe kai to xabale tou kai h andrenalinh htan sto full!!!oso gia to safe house twn kokkinon mporw na pw oti dikoi mou sta skalia mas allaksate ta fwta..xexexe...
Telos ena megalo EYXARISTWWWWW...kai ena MPRAVOOOOO gia ton Dulas...kai ton cameramanatzh mas pou eliwse to palikari panw katw..!!thanks man!!u rule!ega pantws gyrisa komatia efaga 1 wra kinhsh alla phga kai gia kafe meta..xaxaxa!!ta leme pali sto epomeno!