10-05-2009 X-FILES part III "THE HOTEL"

Ξεκίνησε από Dulas, 06 Μαΐου 2009, 02:39:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dulas

.

Cataphract

Είμαι μέσα όπως έχω ήδη δηλώσει, θα φτιάξω και το MP5 να μην περνάει τα 350...

OYK347

Καλησπέρα αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

με χαρά θα θέλαμε να συμμετέχουμε στο παιχνίδι/σενάριο της Κυριακής 10/05/2009

Μέλη της ομάδας "Armageddons":

ΟΥΚ347
HARRY70
dawg
Vympel

Ευχαριστούμε, θα σας δούμε εκεί.
.

.                      http://www.armageddons.gr

el_ninio

OI Knights of Avalon dilonoun to paron:
-El Ninio
-Cataphract

-Knights of Avalon-

Cataphract

Heh, παρουσιάστηκα και επίσημα  :P

KAMENOS 12

dash

θα κανω την χαζη μου ερωτηση μιας και προσπαθω να μαθω τα πραγματα.. στο τελος που μιλας για φακους, εννοεις τους φακους που ενσωματώνονται στα οπλα ετσι?θα χρειαστει να παρω δλδ.

TheJoker

gia sas mages Tha hthela na symmetasxo  kai ego sto paixnidi an thelete alla na sas enhmeroso eimai neos kai den xero kai polla basika molis pira to oplo mou kai eimai akoma sta arxika(AK-47)

giorgosak

Παράθεση από: dash στις  06 Μαΐου 2009, 17:29:56 ΜΜ
θα κανω την χαζη μου ερωτηση μιας και προσπαθω να μαθω τα πραγματα.. στο τελος που μιλας για φακους, εννοεις τους φακους που ενσωματώνονται στα οπλα ετσι?θα χρειαστει να παρω δλδ.

Δεν χρειαζεται να αγορασεις tactical φακο,παρε εναν μικρο φακο και κανε μια ωραια πατεντα με κολλητικη ταινια. ;)

Shooter

eeee,ti wra einai to game??A.M. h' P.M. ????giati lete kai gia fakous kai ...

Θάνος

Παράθεση από: AKIS21M στις  06 Μαΐου 2009, 19:49:14 ΜΜ
eeee,ti wra einai to game??A.M. h' P.M. ????giati lete kai gia fakous kai ...
Γιά πρωί μιλάνε, απλά θα έχει πολλά σκοτεινά σημεία μέσα στο ξενοδοχείο.  ;)
keep safe distance...

SaNJi

Βασικα ισχυει το οτι χρειαζεται φακος καποιες φορες, γιατι καποια δωματια και γενικα καποια μερη ειναι σκοτεινα και αμα δε την ξερεις τη πιστα δε ξερεις τι υπαρχει εκει...Ειναι λογικο ομως που ρωτανε καποιοι γιατι οι περισσοτεροι δε ξερουν τη πιστα αλλα και να τη ξερουν δεν παει το μυαλο τους στα σκοεινα μερη που το χρειαζεσαι...Οποτε ειναι λογικες οι ερωτησεις...
-I Like GIRLS_I Like FOOD_but_I LOVE AIRSOFT-

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

SAPPER

WARNING

Το μήνυμα του Falcon σβήστηκε γιατί ήταν εκτός θέματος και ουσίας.

TheJoker

Nai Eimai ano ton 18 basika 20 ntan eimai kai kati allo tha hthela na rothso den exo rouxa paralaghs(Gualia exo) ginete na balo formes? ta fullface epitrepontai? kai epidi den agorasa pistolaki ginete na exo 2 me 3 gemistires? kai kati teleuteo meno ilion pos tha ertho? h an mborei kapoios an menei edo konta na kanonisoume mazi na erhoume. [email protected]

Regal

"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

FOX

"Semper Occultus"

misericord

---RAVEN SHIELD---

Misericord
Shadow
Pefcop
Moric
Fotiki
Hitman 47
Pyravlos

Shooter

erwthsh an mou diefyge..mporoume na forame oti stolh epi8ymoume an den anhkoume se kapoia omada??