Custom Made πλαστικη θηκη για οπλο-α

Ξεκίνησε από BladeGT, 12 Νοε 2011, 18:10:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BladeGT

Κατ αρχας να πω οτι η πατεντα ειναι 100% αντιγραφη απο τον φιλο (- συνεργατη - συν-χομπιστα) g@v α.κ.α Βασιλης οπου εφτιαξε την δικη του θηκη με τον ιδιο τροπο και αποφασισα να το κανω και εγω.

Μεσα χωρεσε ολο το "gear" που χρειαζεται για εμα παιχνιδι περα απο τα αναλωσιμα

Ειδου η φωτο ετσι για να περνουμε καμια ιδεα οι 'πατεντιαριδες'

Η 1η ειναι του Βασιλη και οι επομενες 2 η δικη μου.

Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

spirosleon

πολύ καλή δουλεία παιδιά. εχω κάνει το ίδιο με ξύλινη θήκη όμως.πολύ πρακτικό σε κάθε περίπτωση σίγουρα. την πλαστική πού την βρήκατε ομως?

Birankai

όντως πολύ καλή δουλειά..   ;D ;D ;D  θήκη όμως που βρίσκουμε ?   ??? ???
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Τάλων

Το βινύλιο είναι κομμένο σε παντογράφο ή έχει πάρει σχήμα από την πίεση ;
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

gioalex

Ωραία δουλειά... Το περίγραμμα από τα πράγματα που έχει μέσα πως κόπηκε? Επίσης, που βρίσκεις μια τέτοια "βαλίτσα"?

kaliostro

Θήκες πού βρήκατε ρε παιδιά? Στειλτε κανένα λίνκ ή πείτε τιμούλα να έχουμε στα υπόψην μας.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

tristan

για πειτε για πειτε να μαθουμε λεπτομερηες  ;D ;D

BladeGT

Την πλαστικη θηκη την πηρα εδω στη καλλιθεα στο σταθμο( κοντα στο σπιτι μου ) Εχει ενα καταστημα με ειδη κυνηγιου,ψαρεματος κλπ...
Το υλικο που χρησιμοποιησα ειναι κομματια πολυουρεθανης.. 5 ευρω εκαστο χ 3   ( διαστασεις ειχα  1 χ 50 ) απο leroy merlin η praktiker.

Τα κοψιματα τα εκανα εγω μονος μου οπως και ο Βασιλης.

3 Στρωσεις πολυουρεθανης μπηκαν.
Πρωτο σε πιο μικρο μεγεθος λογο της γωνιας που κανει η θηκη..
Δευτερο σε μεγαλυτερο μεγεθος να πιανει ολη τη θηκη γυρω γυρω και εγιναν μονο ορισμενα κοψιματα οπως φαινεται π.χ στο safety του οπλου η στο RIs η στο red dot αυτα που εχουν μεγαλυτερο εξογκωμα απο το οπλο.
Και η πανω πανω θηκη εχει κοπει στο μεγεθο του καθε αντικειμενου..
Η θηκη Κοστισε 42 ευρω ( 47 εχει αλλα τον εψησα να τη ριξει)  ειναι περιπου 1,10 χ 28 με 30 εσωτερικα
Του βασιλη νομιζω ειναι 90 χ 28

Κοινως συνολικο κοστος κατασκευης πηγε θηκη 42 πολυουρεθανη 15 και μια ταινια διπλης οψεως 7 ευρω
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Τάλων

Εγώ έχω αυτήν τη θήκη αλλά θα με ενδιέφερε αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω κατάστημα που να κόβει σε βινύλιο.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Nick Babouinos

ωραιο κομματι,ειναι ευκολο να μ στειλεις ενα πμ για το που ειναι κ πως λεγεται το μαγαζι??μενω ν κοσμο να πεταχτω μια βολτα!!!

tristan

φιλε BladeGT  an einai ευκολο ενα π.μ για το μαγαζη οδο και φιρμα ευχαριστο

Nick Babouinos

BladeGT

ΟΚ σας στελνω σε λιγο pm
edIT. ΞΕΧΑΣΑ να μαθω το ονομα..αυριο θα το μαθω και θα ενημερωσω με πμ

gioalex

georgeSK

ενα πμ και σε εμενα πλζζ αν δν κανει κοπο! :) πολυ καλη δουλεια!

spirosleon

πιστευω καλυτερη διαφημιση για το καταστημα απο οπου πηρεσ την θυκη δε υπαρχει, οποτε πες στο pyblic απο που την πηρες να μην σε ζαληζουμε με π.μ και οσοι πανε να που οτι ειναι απο το φορουμ για να επωφεληθουν και οι επομενοι-υπολοιποι που θα πανε. δεν ειναι κακο να μας πεις το ονομα και διευθυνση ::) ::)

ernestos

ωραίο βγήκε πάντως
άμα μπορείς στείλε και σε μένα ένα pm

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr