ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΟ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΓΙΑΚΗ????

Ξεκίνησε από Arbiter, 14 Οκτ 2011, 19:00:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Arbiter

ψηνεται κανεις για ελευθερο παιχνιδι στο ελαιουργιο την κυργιακη??θα παιξει τιποτα???η μαλακασα ακομα δεν παιζει σαν πεδιο??ποτε ανοιγει απο το θεμα πυροσβεστικης???
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Prom81

λογικα εχει ληξει η πυρασφαλεια, δεν ξερω κ απο θεμα καιρου εαν θα παιξει..

JaCkaLos

Παιδια καλησπερα γινετε να μου πειτε που ειναι το ελαιουργιο?Διοτι ειμαι καινουργιος στο Airsoft  :-\ ..... Για μαλακασα ξερω που ειναι το πεδιο.

Arbiter

κοντα στα μεγαρα,τωρα σε χαρτη θα σε γελασω,παντος σιγουρα αμα κοιταξεις προηγουμενα παιχνιδια στην αττικη θα βρεις οδηγιες

Condor

Mέσα είμαι φίλε, για Κυριακή πρωί όμως, αλλά δεν βλέπω κοσμο. (η πυρασφάλεια έχει λήξει)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

JaCkaLos

Και εγω μεσα.......Αντε να εγκαινιασω το νεο μου Gunny!

Condor

Οι συντεταγμενες είναι αυτες για ελαιουργιο: 37.99894850996211 23.389002084732055 ; Κάνει κάποιος ένα κόπο να μου πει, γιατι είμαι από μακρια;; ευχαρηστώ εκ των προτέρων...
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Arbiter

τελικα υπαρχει ενδιαφερον για παιχνιδι την κυργιακη??αμα δω οτι μαζευτουνε ατομα μπορει να παιχτει και ενα παιχνιδακι με τους κανονες για ζομπι αμα υπαρχει ενδιαφερων ετσι να το δουμε,οποτε τι λετε?

Sgt.Damon

+ 2 μονο ωρες πειτε ,και εαν υπαρχει εφεδρικο οπλο ,απολεια οπλου τελευταια στιγμη .  spartanghosts  dienekis sgt Damon

Sgt.Damon

Παράθεση από: Sgt.Damon στις  15 Οκτ 2011, 15:48:07 ΜΜ
+ 2 .Mονο ωρες πειτε ,και εαν υπαρχει εφεδρικο οπλο ,απολεια οπλου τελευταια στιγμη .  spartanghosts  dienekis sgt Damon

Sgt.Damon

Condor

"ΠΕΡΣΕΥΣ"

Τάλων

Για όσους φίλους δεν το γνωρίζουν αύριο το πρωί το κέντρο και αρκετοί δρόμοι γύρω από αυτό θα είναι κλειστοί λόγω ποδηλατικού γύρου.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Την κυριακη το πρωι θα γινει αγωνας δρομου (ημιμαραθωνιος στα <<Χναρια του Παυσανια>>) απο Ελευσινα προς Μεγαρα,
Οποτε θα υπαρχει Τροχαια, Αστυνομια,κοσμος, Αθλητες επι του δρομου, κ θα περνανε μπροστα απο το Ελαιουργιο.
Οποτε καλυτερα να μην γινει παιχνιδι εκει !!
Εαν γινει να ειναι μετα τις 12:00.

Sgt.Damon

ευχαριστουμε για την ειδοποιηση παιδια υπαρχει κατι αλλο υποψιν?