airsoft και αριστεροχειρες

Ξεκίνησε από alekoukos_kalashnikov, 21 Απρ 2009, 02:11:50 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alekoukos_kalashnikov

καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα...με λενε αλεξανδρο και ειμαι καινουργιος στο χωρο...η απορια μου ειναι η εξης¨...προφανως δεν υπαρχει AEG για αριστεροχειρες...υπαρχει τουλαχιστον καμια πατεντα ωστε να με βολευει κι εμενα ο αορτηρας???  :-\
why so serious...?

alekoukos_kalashnikov

θα δοκιμασω να κανω καμια πατεντα η να παρω αορτηρα απλο γιατι με εναν 3σημειων εκτος του οτι ηταν αβολο πολυ το οπλο με επνιγε κιολας.... :-\
why so serious...?

skotostras

pados 8alega G36 , gt exoun to pragmataki gia aortira kai apo tis dio meries, kai to alo pragmataki (ksexasa onoma) pou dixnei to hop up einai kai afto fiagmeno gia na to ri8mizeis kai apo tis dio plevres....

SAPPER

Καλύτερα να τα δεις από κοντά να τα επομίσεις και να δεις πιο σου ταιριάζει καλύτερα.

alekoukos_kalashnikov

εχω παρει το sportline ΑΚ-47 της classic army...μαλλον θα ψαξω καμια πατεντα να κανω... ;)
why so serious...?

GeR^PEZONAUTHS

το ποιο σπαστικο ειναι οτι αγορασα ενα mb03d και ειναι ξερετε μονοβολο με κινητο ουραιο και επειδη ειμαι αριστεροχειρας δυσκολευτηκα λιγο στην αρχη , γιαυτο θελω να πω σε ολους τους  αριστεροχειρες που σκεφτονται αυτο το σπαστικο θεμα ,οτι δεν αξιζει να μην παρεις ενα οπλο που σου αρεσει γιαυτο το λογο , ολα θεμα συνηθειας