ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ

Ξεκίνησε από Revo, 11 Οκτ 2011, 00:40:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

...ετσι ε??απο Ρωσια με αγαπη ε??...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Vladimir

Πάντως απο θέμα καιρού φαίνεται οτι θα είμαστε οκ, χωρίς βροχές ή χιόνια. Το στήσιμο εχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

spirosleon

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ :-\ :-\ :-\
ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΡΕΦΕΝΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ . ΜΕ Π.Μ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΑΕΙ  ;D ;D ;D

Vladimir

pit k

μετά από διαβουλεύσεις που είχα με τον διαιτολόγο, μου έδωσε την άδεια να έρθω από το Σάββατο γι αυτό κανονίστε τίποτα κάλο, έχω να φάω μια  εβδομάδα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D ;) 

ROOKIEJO

για λογους ασφαλειας και σωματικης ακαιρεοτητας απαγορευονται τα ασπρα ρουχα και οτι αλλο θυμιζει αρνι.
δεν βλεπει απο την πεινα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Revo

Το σημείο Α + Β είναι τα σημείο αρχής και τελος των vietcong
Ο ρομβος ειναι το σημείο συνάντησης και στάθμευσης με συντεταγμένες 376014,756 - 4275237,842
Mors Ultima Ratio

spirosleon

ειμαστε ηδη 2 ατομα για την Αμφικλεια με.δικο.μου Ι.Χ. οποιος ακομα ενδιαφερεται για να ερθει, ας τηλ στο
6943486444

SAPPER

Palladin

Να πώ ευχαριστώ? Είναι πολύ λίγο... πάρα πολύ λίγο. Κρύο, σκοτάδι, χιόνι αλλά και ζεστασιά, μάσα (ειδικά αυτό) και φοβερή παρέα! Οι οικοδεσπότες μας φρόντισαν να μη μας λείψει τίποτα! Με λίγα λόγια ένα τέλειο Σ/Κ!! Να είστε καλά όλοι και να το επαναλάβουμε σύντομα! Όσοι ήρθατε καταλάβατε, όσοι δεν ήρθατε λυπάμαι αλλά χάσατε... Πάρτε μια γεύση εδώ γιατί βαριέμαι να ανεβάζω στο photobucket...

Revo

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μα όλους όσους παραβρέθηκαν στο παιχνίδι μας και για τις 2 μέρες αυτες που για μένα ήταν μια φανταστικη εμπειρια εμενα σας ευχαριστω εγω οπως και ολα τα παιδια της λεσχη οπως επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους χορήγους για τα υπεροχα δώρα τους που εκαναν ακόμα πιο χαρούμενους πολλους φίλους μου και συμπαιχτες μου
Mors Ultima Ratio

Prom81

Ζορικο και ομορφο παιχνιδι, σε ενα φανταστικο πεδιο που ειχε ως και χιονι.

Ευχαριστουμε την διοργανωση, οπως και τους συνχομπιστες που ηταν αψογοι σε ολα.
Καλη εβδομαδα σε ολους!

SAPPER

Να ευχαριστήσω και εγώ τους διοργανωτές για την ζεστή φιλοξενία το φανταστικό χιονισμένο και δύσβατο περιβάλλων που επιχειρήσαμε πάνω από την Αμφίκλεια και την τελική μάχη με τα κοψίδια που δώσαμε στο τέλος.

Είναι απο τα παιχνίδια που μας αρέσει να παρευρισκόμαστε ασχέτως νικητών και ηττημένων γιατί στην πραγματικότητα είμαστε μια μεγάλη παρέα που περνάμε καλά διασκεδάζουμε διώχνουμε της σκοτούρες μας και αναπληρώνουμε την χαμένη μας χοληστερίνη  ;D ;D ;D

Παρεμπιπτόντως έχασα 3 κιλά πάνω στα βουνά... αλλά τα βρήκα στην ταβέρνα  :P

Πάντα τέτοια και οι καλοί παντού χωράνε !

Revo

Παράθεση από: SAPPER στις  20 Νοε 2011, 22:30:46 ΜΜ

Παρεμπιπτόντως έχασα 3 κιλά πάνω στα βουνά... αλλά τα βρήκα στην ταβέρνα  :P

Απο τις καλυτερες ατάκες που εχω ακουσει
Παιδια μια μεγαλη χάρη όποιος εχει photo απο το παιχνιδι ας μου τις στείλει στο [email protected]
Mors Ultima Ratio

SAPPER

Μερικές φωτογραφίες πειστήρια που διέρρευσαν στο WEAK LEAKS από το μονοπάτι του Χό Τσί Μίνχ...

Επί του ψηστηρίου... Το εναλλακτικό μονοπάτι Μασαμπούκα  :-X

Υπερυψωμένη σκοπιά των Αμερικλάνων  ::)

Όλοι για έναν... και ο Βιετκόνκ μόνος του  ;D  μετά την διαρροή της φωτογραφίας αυτής στον τύπο για της μεθόδους ανάκρισης το θέμα κουκουλώθηκε με ένα Sony Ericsson Xperia  ;D ;D ;D

Συνοπτικές και πολιτισμένες διαδικασίες...

Ούτε ένα προβατάκι δεν έμεινε στον αχερώνα... σύμφωνα με πληροφορίες ο Pit K ευθύνεται για την γενοκτονία...

Κρανίου τόπος... άλλες πληροφορίες λένε ότι βιάσθηκε μέχρι και η κοκκινοσκουφίτσα και φαγώθηκε και μια αρκούδα...

Τα φαντασματικά φαντάσματα μόλις έφτασαν βρήκαν μόνο τηροπιτάκια  :(

Τα οποία απο την παγωνιά τα χρησιμοποιούσαμε για χειροβομβίδες  ;D

spirosleon

μερικοι ΒΙΕΤΚΟΝΓΚ οι οποιο περασαμε  ΑΟΡΑΤΟΙ απο το μονοπατι. Λεγεται οτι μερικοι Αμερικανοι περιμενουν ακομα το καραβανι....

με την σειρα μου και εγω να ευχαριστησω ολους οσους συνεβαλαν στην ΑΡΙΣΤΗ διεξαγωγη του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ σεναριου(πολυ δρομο αδερφια...) και φυσικα στην φιλοξενια της αριστης παρεας της Αμφικλειας . Ευχαριστουμε και εις αλλα με υγεια!!!!

Faceman

Με την σειρα μου να δωσω και εγω συγχαρητυρια στα παιδια που το διοργανωσαν και κοπιασαν για ενα πολυ οραιω και ταυτοχρονα ενδιαφερον σεναριο...βεβαια βοηθησε παρα μα παρα πολυ και το πεδιο αφου το στρατοπεδο των αμερικανων ηταν σχετικα υπερυψομενο και επρεπε οι ορδες των βιετκονγκ να ανεβουν ενα γολγοθα  :-X ;D
και παλι μπραβο

lock

ψαχνωντας τον...'τσαρλυ'

κεντρο επιχειρησεων

lock

κεντρο επιχειρησεων

ο ρολος της CIA με την αποστολη πρακτορων στην καυτη ζωνη ειναι παραπανω απο εμφανης

αναμνηστικες φωτο πριν την περιπολο

πολυ καλη οργανωση,πολυ μερακι για μια υπεροχη κυριακη,ευχαριστουμε

wildweasel

Ένα μπράβο στον Rev για το πολύ καλό σενάριο, την άψογη προετοιμασία, απο το στήσιμό του μέχρι την μεταφορά των παιχτών από και προς το σημείο στο αρχηγείο με το μάχιμο τρακτέρ του (να' ναι καλά και όσοι άλλοι βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή, όπως και οι χορηγοί με τα δώρα τους που ευχαρίστησαν τους παίχτες) :) ! Πραγματικά εντυπωσιακό το τοπίο όσο και η ίδια η Αμφίκλεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των PANZER DIVISION !
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)