Μια παράκληση για τα αδέσποτα στα πεδία.

Ξεκίνησε από SAPPER, 06 Δεκ 2011, 02:14:45 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Μια παράκληση για τα πεδία Ελευσίνας και Μεταλλείου, σε αυτά τα πεδία πηγαίνουν πολλά αδέσποτα τα οποία διψούν και πεινούν, όσοι λοιπόν μπορούν να συλλέξουν φαγητό να τους το πηγαίνουν και να το αφήνουν σε κάποια γωνία ώστε να βρίσκουν κάτι, πολλοί εγκαταλείπουν ζώα στα βουνά που δεν έχουν μάθει στην επιβίωση και ψοφάνε. Θα ήταν καλό από το να πετάμε τα αποφάγια μας να τα συλλέγουμε και να τα βάζουμε σε μια γωνιά στο καπό μας όταν πάμε για παιχνίδι για αυτά τα ζωάκια από τα να τα πετάμε άδικα.

eversman

Powerplant

Και αν είναι δυνατόν να μην χρησιμοποιούν κάποιοι τα πλαστικά δοχεία που βαζουμε νερό για στόχους. Στην Ελευσίνα είχα βαρεθεί να ανεβάζω κάθε εβδομάδα δοχεία.

Προσωπικά όταν ανέβαινα Ελευσίνα (έχω πάνω από 2μηνο) άφηνα κάθε εβδομάδα ένα 5κιλο τσουβάλι κροκέτες για να περάσουν την εβδομάδα και γέμιζα και 3-4 δοχεία με νερό. Είχα αφήσει και κάποιες κονσέρβες κάβα στο ημι-υπόγειο του λευκού κτιρίου και για την ακρίβεια στο 2ο δωμάτιο μέσα στον αεραγωγό όπως μπαίνουμε αριστερά. Αν δεν βαριέστε δείτε αν υπάρχουν και ταίστε τα στο επόμενο παιχνίδι.

Επι την ευκαιρία, να ευχαριστήσω και να είναι καλά όσοι συνεισφέρουν και ταίζουν τα αδέσποτα στην Ελευσίνα. Ξέρω τον Old Navy, τον Bestman και τον Sapper αλλά και όλους όσους δεν ξέρω ή δεν έχω δει και κάνουν και κάτι πέρα από το να δείχνουν "κατανόηση" ή να λένε μπράβο. Ένα τσουβάλι κροκέτες από τα LIDL (5kg) κοστίζει 10 ευρώ ή όσο ένα σακουλάκι μπίλιες. Στο επόμενο παιχνίδι που θα ανέβουν θα μπορούν να την έχουν στο αυτοκινητό τους και να την ανεβάσουν πάνω. 10 άτομα να πάνε θα έχουν φαγητό τα σκυλιά για 2 μήνες σχεδόν. Αν γέμιζαν και μερικά πλαστικα μπουκάλια νερό από το σπίτι τους για να έχουν και λίγο νερό που τους κοστίζει σχεδόν τίποτα θα ήταν ακόμα καλύτερα.

G.P.S.

Για ακομα πιο οικονομικα εχει σε ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ & Carrefur Group,
συσκευασιες 8 ή 10 κιλων με 8€ & κονσερβες 1 κιλου 0,80-1,10€.

StarScream

Μπράβο ρε Βασίλη!!!!Εμείς όποτε πάμε στην Ελευσίνα τους πάμε ξηρά τροφή κτλ.
και στο  Ελαιουργείο πριν έναν χρόνο ακριβός είχαμε βρει 5 κουταβάκια και τα βγάλαμε φωτογραφίες τα βάλαμε σε ένα group και βρήκαν σπιτι!! Αν μπορεί κάποιος να βγάλει και αυτά φωτογραφίες και το αναλαμβάνουμε εμείς μετα!!
Το ζητάω γιατί εμείς δεν πάμε ποτέ Μεταλλείο.
το θέμα σαν ομάδα μας ευαισθητοποιεί μιας και έχουμε όλοι τουλάχιστον από έναν σκύλο

Αυτο ειναι το group https://www.facebook.com/pages/%CE%95%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AE-%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%91%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%96%CF%8E%CF%89%CE%BD/165272310201

Αυτα ειναι απο το Ελαιουργείο

Valkyrie

μπαμπη πολυ καλη κινηση απορω πως ειχες το αγιο και βρηκαν σπιτι.μαντευω απο γνωστους γνωστου?

γενικα οι υιοθεσιες θελουν ψαξιμο και ακομα και το πως θα βγαλεις το σκυλακι φωτογραφια και πως θα το προωθησεις ειναι ζητημα.

εγω ειμαι εθελοντρια σε καταφυγιο και γενικα ασχολουμαι πολυ.

να ξερεις οτι στο φβ δεν ειναι μονο η κοινωνια και γενικα αυτη λογω αυτηνης που εχει στο γκρουπ εχει παραγκωνιστει λιγο γτ εχουν δημιουργηθει διαφορα ζητηματα αναμεσα σε αυτη και τους ανθρωπους που ασχολουνται με τα καταφυγια εκτος πσ αλλα ανιγουε
γενικα να εχεις υποψην σου και αυτα τα γκρουπ που σου βαζω -οχι λινκ γτ ειναι τεραστια-

- KAZ Shelter For Stray Animals - Καταφυγιο Αδεσποτων Ζωων
- ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΩΝ
- Stray.gr - Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (Official)
- Ενεργή Κοινωνία ΟΛΩΝ των Πολιτών για την Προστασία ΟΛΩΝ των Αδέσποτων Ζώων
- ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
- ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ (ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ)
- ΖΩΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ
- Τα ζώα δεν είναι παιχνίδια...ΥΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ-ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ
- Η Φωλια του Τσινο (pet shop)
- Υιοθέτησε και εσύ ένα πρώην αδέσποτο
- ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ Σκυλάκια ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΑΔΑΚΙΑ Αγγελίες
- ΜΕΣΑΙΑ Σκυλάκια ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ Αγγελίες
- ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ Υιοθέτησε τα και δεν θα το μετανιώσεις
- ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ 100.000 ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ?
- ΛΙΣΤΑ ΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ
- SPCA - ADESPOTI KOUKLA - Greek strays rescues & adoptions

και γενικα πολλα αλλα...τα οποια μπορεις να τα δεις απο αυτες τις σελιδες...

Powerplant

Tα προηγούμενα κουτάβια :

την μία την κάναμε ελικοπτερού:

και όταν αποστρατεύτηκε ήρθε σπίτι:

Η άλλη έγινε κάτοικος Πειραιά μέσω αγγελίας:

PIT BULL

παιδιά απoδω και πέρα θα φέρνω και εγώ ξηρά τροφή για τα κακομοιρα αυτά σκυλάκια γιατί πραγματικά είναι κρίμα εκεί πάνω στο βουνό μονα τους χωρίς φαΐ και νερό  :( :(