Battlefield vol.1 operation:Bad Company Κυριακή 9/10/11 -Urban-

Ξεκίνησε από StarScream, 27 Σεπ 2011, 00:18:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Kallistos

Κύριοι ο προβλεπόμενος καιρός για Ερυθρές είναι ο παρακάτω:

Κυριακή 09/10/2011    09:00       17 °C    74%    3 Μποφόρ ΝΔ          ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ    

Ο θεός μαζί μας, και καλό παιχνίδι.

Ready... Steady... Fire...!!!

frintz

Ολα καλα αλλα το καλυτερο ηταν οτι το τραπεζι το πληρωσε η διοργανωση....!!!!
"Υπερ την νικην η δοξα"

Birankai

Σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι σε ένα ωραίο πεδίο .........  Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά από OMEGA (Γιώργο , κώστα & κώστα) που με ντάντεψαν σήμερα ..... ευχαριστώ και τους Umprela (kallistos & teacherdick) για την συνεργασία ....  λόγω της απειρίας μου ''κάρφωσα'' την ομάδα σήμερα σε κάποιες στιγμές , και τον φίλο τον γιώργο .... συγνώμη για αυτό ...  και τέλος θέλω να το αναφέρω για να μην υπάρχει παρεξήγηση ... στην αρχή αρχή του παιχνιδιού ,,, και ενώ ήμασταν στο πρώτο κτίριο από την πύλη  ,,,, στην δεξιά πλευρά .... δέχτηκα χτύπημα στα γυαλιά .... αλλά δεν φώναξα HIT .... απλά έκανα πίσω και βγήκα .....    πιθανότατα αυτός που με χτύπησε να νόμισε ότι δεν έδωσα σημασία και συνέχισα .... για αυτό το λόγο το αναφέρω , προς ενημέρωση του αντιπάλου ...  ευχαριστώ και τους διοργανωτές για το ωραίο παιχνίδι , και αναμένουμε το number II  ...

Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

salomon_says

...
Φιλε γιαννη χαρά μας που σου δείξαμε μερικά πράγματα στο παιχνίδι κ τιν επόμενη φορά θα τα πας καλύτερα.για αρχάριος τα πήγες περίφημα .Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες κ οργανωτές. Τέλος Λάθη κάνουμε όλοι μας κ επειδή είναι παιχνίδι πρέπει να συνχωρουμε.  ;D

Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

spiros.k

ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα SWAT που εκανε ενα ωραιο παιχνιδι σε ενα πολυ καλο πεδιο.φιλαρακια ευχαριστουμε πολυ γεια ολα.Ειχε πολλα θεματα το παιχνιδι αλλα παντα κοιταμε το καλητερο,πιστευω οτι σιγα σιγα θα φτιαξουμε το αιρσοφτ καλητερο.καλη βδομαδα σε ολους.. ;) ;) ;)

Crypto

Με την σειρά μου, σας ευχαριστώ πολύ για ένα όμορφο παιχνίδι σε ένα όμορφο μέρος. Αν και το πόδι μου πάλι με ταλαιπώρησε, το ευχαριστήθηκα πολύ. Μπράβο στην διοργάνωση Α+

Το μόνο παράπονο που έχω είναι η έλλειψη φαγητού στα respawn  :P  :P  ;D

Καλή εβδόμαδα συνχομπίστες.

SIM

To Battlefield Vol.2 πότε θα γίνει .....??!!!  ;D ;D Συγχαρητήρια και εμείς με την σειρά μας στους SWAT για την άψογη διοργάνωση  και όσους συμμετείχαν για το καταπληκτικό παίχνιδι που είχαμε.Απίστευτο το πέδιο και γενικότερα το μέρος.Μην παραλείψουμε και τα μπιφτέκια....με το χωριάτικο ψωμί !!! Καλή Εβδομάδα να έχουμε.
Πιο αργά θα ανεβάσω και κάποιες φωτογραφίες που έχω .

G.P.S.

Ευχαριστουμε τους S.W.A.T. για ενα πολυ καλα δομημενο & οργανωμενο σεναριο.  :)
Κυριοι αν το παιχνιδι στιγμιαια κολλησε, σκαλωσε, μανουριασε υπευθυνοι ειμαστε ΕΜΕΙΣ !!!
Ας κανουμε την ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ μας & παμε για ακομα καλυτερα !!!  ;)  :-*  ;)

Παμε για το 2, 3, 4, 5... & αν δεν εχουμε γερασει μεχρι τοτε, το ... 1005 !!!

Υ.Γ. Ασε Γιαννη, εσυ σιγουρα δεν προλαβαινεις !!!  ;D ;D ;D

Iskios

Οφείλω και δημόσια να απολογηθώ για ριπή εντός κτιρίου σε συμπαίκτη από μέρους μου, συνέπεια αυτού μία μπίλια στο πρόσωπο του με το ανάλογο σημάδι.

Απροσεξία αδικαιολόγητη (εμείς ορίζουμε τον επιλογέα βολής και όχι αυτός εμάς)._

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ωραίο πεδίο, έντονες μάχες και μπράβο στα παιδιά για την οργάνωση.
Πολλά τα θετικά λίγα τα αρνητικά (οι γνωστές γκρίνιες).

Η επίθεση   :-\ τα βρήκε πολύ σκούρα στην Πολύ δυνατή άμυνα. :)

Ευχαριστώ το Baszi Baczi για τον εξοπλισμό που μου δάνεισε για τo look .
To AK του είχε σουξέ... :)

Ευχαριστώ  όλους για το ενδιαφέρον στον τραυματισμό μου.
Αντι για betadine θα με ανακούφιζε και κανα 2 κιλά παϊδάκια...... ;D ;D ;D

Καλή εβδομάδα σε όλους. !!!

Echo-Fox

Ωραίο παιχνίδι, ωραιό πεδίο, ευχαριστούμε πολύ τα παιδία απο τους SWAT.
Και πάνω απο όλα για κάποιες καινούργιες καινοτομίες στο παιχνίδι που κατα την γνώμη μου ήταν επιτυχιμένες. Και πάλι μπράβο παιδιά περιμένουμε πολλά απο εσάς.

RAMIREZ

Μπραβο στην διοργανωση.Πολυ καλη ιδεα τα respawn με χρονο.Το πεδιο πολυ καλο.Αναμενουμε τοΝο 2.Κυριοι δημιουργειτε προσδοκιες!
Ευχαριστουμε.

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

spiros.k

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: spiros.k στις  09 Οκτ 2011, 22:00:38 ΜΜ
στης κουκουβαουνες ;D ;D

το πες ...δεν αντεξες..... αμα σου ξαναπει ανθρωπος εσενα τιποτα...μαρτυριαρη....... ;D ;D

Revo

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά φανταστικό παιχνίδι μέχρι το τέλος και πάλι ΜΠΡΑΒΟ απο όλη την A.S.A.T.
Όταν εννοώ μέχρι το τέλος μιλάω και για τα παιδάκια χαχαχαχαχα   
Mors Ultima Ratio

salamine153

Παράθεση από: spiros.k στις  09 Οκτ 2011, 22:00:38 ΜΜ
στης κουκουβαουνες ;D ;D
Τι να σας πω, εγω δεν ηρθα σημερα γιατι εχασα τον προαστιακο :-X Αφου εγινε στην Αθηνα, δεν το λεγατε απ την αρχη ??? :o Αν το ηξερα, θα ερχομουν, θα προλαμβαινα μια χαρα, αφου δεν ηταν καν 8.00 ακομα :(
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

lock

πολυ καλο το παιχνιδι,ο καιρος με το μερος μας,συγχαρητηρια σε οσους εργαστηκαν για να περασουμε μια ομορφη κ γεματη κυριακη
περιμενουμε κ την συνεχεια... 8)

ADINOWS

Σημερα δυστυχως λιγοι ειναι αυτοι που ενδιαφερονται πραγματικα για τους συμπαικτες τους...και αυτο που δεν κανουν καποιοι αλλοι στην αττικη το εκαναν σημερα οι  SWAT TEAM  οπου καταφεραν να δεσμευσουν ενα πεδιο και  με ευθυνη δικια τους <<επωνυμως>> πηραν την αδεια απο τις αρμοδιες αρχες..

Αυτο που ειδα και με ξαφνιασε ειναι οτι τα παιδια της SWAT δεν πηραν αδεια για να παιξουν οι ιδιοι για παρτυ τους εφοσον ειχαν χρεη διαιτησιας αλλα ουτε για να γινει καποιο prive...το εκαναν public και ηρθαν και επαιξαν και ατομα που πρωτο γνωριστηκαν σημερα.

Τα Συγχαρητηρια μου στην SWAT!

COBRA TEAM