Πόσα fps να βγάζει;

Ξεκίνησε από Overlord, 17 Σεπ 2011, 10:17:40 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Overlord

Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

chrisdeggestin

Εχω την εντυπωση οτι στα public δεν παιζει ;D ;D ;D!!!

L-96

gas , ελατηρίου ή ηλεκτρικό  ?  ;D ;D ;D

Overlord

Ελατηρίου βέβαια, δεν δένεται ότι οπλίζει πρίν από κάθε βολή ;D ;D

Prom81

αεριου/πλουτωνιου καταλληλο για CQB

Nick_the_Greek

Δεν είναι airsoft,κανονικο είναι.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Powerplant

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  17 Σεπ 2011, 17:18:59 ΜΜ
Δεν είναι airsoft,κανονικο είναι.

Aυτό και ο Αι Βασίλης...  ;D

Nick_the_Greek

Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Overlord

Nick_the_Greek

Powerplant

Και το SOPMOD υπάρχει αλλά το δικό μου είναι απλά μια ρέπλικα.

Τα 20αρια που ξέρω εγώ θα ήταν παλιάς τεχνολογίας και είχαν παιδικές ασθένειες. Το πρώτο βίντεο με το 2ο έχει κάποιες διαφορές όμως. Και σε κάποιο forum ακόμα περιμένει απάντηση από το παληκάρι που ανέβασε το βίντεο, κάποιος που έχει ρίξει με το συγκεκριμένο όπλο και λέει ότι έχει διαφορετική συμπεριφορά.

Αλλά επειδή δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε έμπειρους σκοπευτές και γνώστες δεν θα πω τίποτα παραπάνω από το συγνώμη έχεις δίκιο. Case closed.

Nick_the_Greek

Παράθεση από: Powerplant στις  22 Σεπ 2011, 14:25:34 ΜΜ

Αλλά επειδή δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε έμπειρους σκοπευτές και γνώστες δεν θα πω τίποτα παραπάνω από το συγνώμη έχεις δίκιο. Case closed.
;D ;D ;D ;D ;D ; XAXAXAXAXA Eγω ειμαι ολα αυτα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D