PRI.M.E. AIRSOFT TEAM

Ξεκίνησε από dash, 16 Σεπ 2011, 04:34:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

willakos.

καλοριζικη η ομαδα σας παιδια.....φοβερη η παρουσιαση και εξαιρετικο το σημα σας...μπραβο σας
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

Albatros

ωραια παρουσιαση!!!!!  καλα παιχνιδια!
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Mil.Sim.On

δυστυχώς οι συγκυρίες της ζωής θα με απομακρύνουν απο το άθλημά μας και θελω αποχωρόντας απο την ομάδα μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για όλα που έκαναν για μένα ...ειναι και θα είναι πάντα οι αδελφικοι μου φίλοι,καλή σταδιοδρομία και καλα παιχνίδια αδέλφια μου!

CTALKER

Mil.Sim.On με λυπεί απίστευτα η απόφασή σου αλλά όμως την κατανοώ. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή σου, προσωπική και επαγγελματική, και γρήγορα ξανά στα πεδία!

nitrox

BRAVO . Καλό ξεκίνημα , με πολύ  καλά παιδιά και όλοι παλαιοί γνώριμοι . 8) 8) 8) 

Grey Fox

Καλη αρχη κυριοι!!Και κυρια!!
ασφαλη παιχνιδια πανω απ ολα!!!
Πολυ ωραια παρουσιαση!!!αντε και το site να φτιαχνεται!!!!
STAND YOUR GROUND AUTHORITATIVE AND IN CONTROL

geoairsoft

Απαιτώ να μου φτιάξετε το σήμα, γιατί δεν έχω το template, το συντομότερο. Αλλιώς δε θα σας παίζω !!! Πότε θα παραγγείλουμε patches???

tRappED7

Η επιστροφή του....άσωτου Πατέρα!!!
welcome back to airsoft addiction my friend!!!
Μας λείψατε τα μάλα κύριέ μου!  :)

geoairsoft

Και εσείς μου λείψατε παιδιά, θα τα πούμε σύντομα και απο του χρόνου σωστά και οργανωμένα όπως πρέπει.
Όταν άφησα την ομάδα ήταν λίγοι και καλοί και τώρα που γυρίζω στη νέα ομάδα βρίσκω περισσότερους και ακόμα καλύτερους, με συλλόγους, συνεργασίες με ομαδάρες και fairplay όπως πάντα.

dash

Υποδεχόμαστε και επίσημα τους Γιώργο (Geoarv) και Μαρίνο (Submarine) στην ομάδα. Καλά παιχνίδια να έχουμε.

Στην αρχική παρουσίαση προστέθηκαν και οι καρτέλες τους.

Shamrock

Δηλώνω την αποχωρησή μου από την ομάδα. Συνεχίζω σαν freelancer και εύχομαι σε όλους καλά και ασφαλή παιχνίδια και ό,τι καλύτερο για την συνέχεια. :)

Φιλικά, Shamrock. (aka Heff) ;D
"When I raise my flashing sword, and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance upon mine enemies, and I will repay those who haze me. Oh, Lord, raise me to Thy right hand and count me among Thy saints."

KOMANTO

Καλορίζικη η ομάδα και από μας!
Δεν πεθαίνει ο αετός ΠΟΤΕ του σαν ορνίθι.

dash

Καλωσοριζουμε τους Chaosmaker , Lancer ,Battlehammers στην Ομαδα

dash

Ολα τα ωραια πραγματα καποτε τελειωνουν

Με το παρών  ανακοινωνουμε την διαλυση της ομαδας PRI.M.E. (PRIvate Military Enforcement) η οποια δημιουργηθηκε το 2011 ως αποτελεσμα της  ένωσης δύο παλαιών ομάδων, των Dogs of War και των M.L.S, που δραστηριοποιούνταν στον χώρο από το 2008 και το 2009 αντίστοιχα.Βαση αποφασεων θα ξαναδημιουργηθει η ομαδα των dogs of war (λεπτομερειες στο παλαιοτερο τοπικ παρουσιασης των D.O.W)απο καποια μελη και τα υπολοιπα θα συνεχισουν την διαδρομη τους στο χωρο οπως  αυτα επιθυμουν .
ευχαριστουμε ολες τις ομαδες που συνεργαστηκαμε καθως και βρεθηκαμε αντιμετωποι ως PRI.M.E

Καλη μας συνεχεια

ΥΓ
Η ανακοινωση ειχε αποφασιστει να ανεβει μετα το παιχνιδι στις ερυθρες σημερα , καθως θα  ηταν το τελευταιο μας ως PRI.M.E

sticker

Καλα και ασφαλή παιχνιδια και απο S.T.A.R.S.