Αυξηση θερμοκρασιας σε μοτορακι και μπαταρια με m110 ελατηριο σε G&G M4

Ξεκίνησε από john_dr, 19 Σεπ 2011, 20:52:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

john_dr

Γεια σας παιδια, εχω ενα top tech m4 ( με pneumatic blowback) της G&G... επειτα απο πολλες αλλαγες:
-κοντακι Μ16
-12" R.I.S μπροστα
-αλλαγη καλοδιωσης για κοντακι
-ελατηριο Μ110
-hop-up madbull ultimate+madbull bucking
-καννη ακριβειας 6.01 madbull
-σιγαστηρας TROY 220mm

παρατηρησα οτι ανεβαινει παρα πολυ η θερμοκρασια στην πιστολοειδη λαβη και στο κοντακι που εχω την μπαταρια. Στο πρωτο παιχνιδι (μετα την αλλαγη ελατηριου και την καλοδιωσης) εκαψε ασφαλεια και ξεβιδωσα το μοτορακι απο κατω (καμια 2 στροφες) και αλλαξα ασφαλεια και συνεχισε να βαραει, σημερα παρατηρησα παλι αυξηση της θερμοκρασιας (στο πρωτο 10λεπτο με καμια 50αρια μπιλιες) και στεγνωσε την μπαταρια μου (intellect 9.6v 1600mah "η οποια δουλεψε μετα περιεργως ενα G&G rk104 evo blowback") παρατηρω επισεις οτι ζοριζεται με το καινουριο ελατηριο και χρειαζεται καμια φορα να πατησω το forward assist για να συνεχιζει να βαραει!
Θελω να σας ρωτησω που οφειλεται αυτη η αυξηση της θερμοκρασιας στο μοτορακι και στην μπαταρια... Υποψιαζομαι οτι φταιει το μοτορακι το οποιο ειναι μανησιο και σκεfτομαι για ενα ροπης (torque) αλλα δεν ξερω ποιο να προτημισω ( tokyo marui EG1000, ICS 3000 turbo)

Ευχαριστω προκαταβολικα...και συγνωμη αν σας ζαλισε με τοσες πληροφοριες!

mirrage

Και εγώ νομίζω ότι ο κινητήρας τα "φτύνει"...
Περίμενε να δεις τι θα πουν και οι γκουρού...

vipergr

παιξε λιγο με το υψος του μοτερ πρωτα και μετα ανοιξε gearbox και ξανακανε shimming δε δικαιολογειται να σου αναβει το μοτερ απο 110αρι ελατηριο.....κατι καπου κομπλαρει και γι αυτο ανεβαζει 8ερμοκρασια.

spiros.k

αλαξε ενα μοτερακι,βαλε ενα ics 3000 να παρει λιγο τα πανω του ζοριζεται με την αλλαγη ελατηριου..απλα μην το ζωρισεις γιατι θα πεταξει τα γραναζια αποτην κανη.. ;D ;D ;D

georgeSK

φιλε μπορεις να βαλεις και της μαρουι το high torque  να ξεμπερδεψεις με το μοτερ

john_dr

Αρα 2 δηλαδη μπορει να ειναι η λυσεις, αν και το μοτερ μου φαινεται να ζοριζεται απο την μια, δεν δικαιολογηται να αναβει με Μ110, το μοτερ το ξεβιδωσα αρκετα, αλλα παλι το ακουω να ζοριζεται και παλι ανεβαζει θερμοκρασια η χειρολαβη, θα προσανατολιστω μαλλον στο shimming αν και τα shims εμειναν εργοστασιακα πανω στα γραναζια, τωρα θα δοκιμασω να ξαναγρασαρω τον κυλινδρο και γενικα να δω τι παιζει μεσα στο gearbox, απλα ηθελα να ηξερα αν καποιος αντιμετοπισε παρομοιο θεμα με το μοτορακι του σε Μ110 ελατηριο... Οποιαδηποτε περαιτερω βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη, σας ευχαριστω παιδια...

john_dr

;D ;D ;D Τελικα εφταιγε το bearing του μεσαιου γραναζιου στο gearbox... Ηταν λιγο στραβο (ειχε κατσει στραβα την προηγουμενη φορα που ανοιχτηκε το gearbox) και διμιουργουσε τριβη... Σημερα το ανοιξαμε με ενα φιλαρακι μου και εγινε reshimming και τοποθετιση 2-3 καλουδιων ακομη... τωρα βαραει χωρις να ακουω ζορια στο μοτερ και στα γραναζια και η θερμοκρασια δεν ανεβαινει οπως πριν.... Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες παιδια! Να'στε καλα...