23 Οκτωβρίου 2011 Ελευσίνα Gaddafi's Bodyguards: Protect and rescue

Ξεκίνησε από Palladin, 05 Σεπ 2011, 17:33:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Palladin

G.A.G.'s and M.A.T.'s Gaddafi's Bodyguards: Protect and rescue

Ο Καντάφι με την σωματοφυλακή του είναι εγκλωβισμένοι στην Τρίπολη με τους αντικαθεστωτικούς να πλησιάζουν επικίνδυνα. Οι επίλεκτες σωματοφύλακες του κάνουν τα πάντα για να τον προστατέψουν και να τον σώσουν σε συνεργασία με τους άντρες του στρατού του, ώστε να μπορέσει να επιβιώσει και να επιστρέψει στην ηγεσία της χώρας του.

Οι συμμετοχές στο παιχνίδι θα συμπληρωθούν μέσω προσκλήσεων.
Σε περίπτωση ακυρώσεων θα υπάρξει ενημέρωση ώστε να καλυφθούν οι θέσεις.

Palladin

Με μεγάλη μας λύπη το παιχνίδι του Gaddafi ακυρώνεται. Μετά την σημερινή επίσκεψη της Magicca στον ορθοπεδικό οι εντολές είναι ΞΑΠΛΑ για 10 ημέρες και φυσικά ενέσεις. Λυπούμαστε τρομερά για την αναστάτωση που προκαλούμε επειδή ξέρουμε ότι πολλοί και πολλές το περιμένατε και είχατε κανονίσει τις υποχρεώσεις σας για να παίξουμε αλλά ο fucking bastard Murphy ξαναβγήκε αληθινός..
Για όσους δεν γνωρίζουν η Magicca από την Παρασκευή που μας πέρασε έχει πάθει οσφυαλγία...

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

tristan

περαστικα ειμαι παθων η οσφυαλγια μου κοστησε  15000 ευρο ατημο πραμα    ππποοοολλλλλαααα παραστικα

Palladin

Ευχαριστούμε πολύ tristan, φαντάσου την οσφυαλγία σε συνδυασμό με μια δισκοκήλη που την ταλαιπωρεί εδώ και 3 χρόνια...

el.cind

πολλα περαστηκα φιλε palladin και τα παιχνιδια δεν τελειονουν ποτε....
προεχει η υγεια μας πρωτα οπος ειπε και ο αδερφος μου απο πανω ( tristan ) ατιμο παργμα η
οσφυαλγια απλος πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτα τα προβληματα που εχουμε..
και παλλη περαστηκα
παντα φιλικα el.cind

TSAKOS

Δεν τρεχει τιποτα.....Περαστικα να ειναι ολα....και ολα να πανε καλα ευχομαι....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

tristan

φιλε palladin  an ταλεποριτε τοσο καιρο στηλε πμ να σε στιλο στον δηκομου γιατρο

εχω δυο δισκοκηλες και 3 φθαρμενους δισκους ταλεποριομουν 6-7 χρονια με γιατρους φισηοθεραπιες οσπου εμινα 6 μηνες κρεβατι και αναγκαστικα να κανο χηρουργιο στην μεση για να ξανα περπατησο και το καλητερο να τρεχο στο αιρσοφτ

παντος αν θελης 2 γνομι στηλε πμ τηλ να τα πουμε ειναι κοριφι ο γιατρος