XM8-OD SRC

Ξεκίνησε από indianos, 26 Αυγ 2011, 15:18:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

indianos

ενδιαφέρομαι για το παρακάτω όπλο και θέλω να μάθω πληροφορίες!!! παρακαλώ οποιος γνωρίζει ας μου πει κάτι

Vangelis

Καλημέρα,

Έχω στην κατοχή μου ένα ΧΜ8 (Black). Το κακό είναι ότι το απέκτησα τον τελευταίο μήνα!
Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν  ότι σε καμία  περίπτωση δεν μπορώ να βγάλω ακόμα ασφαλή συμπεράσματα.   ;)

Μπορώ να μιλήσω μόνο από την μεριά του χρήστη!

Περίμενα να δω αν θα απαντήσει κάποιος που ενδεχόμενος να το έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο χρονικό διάστημα, έχοντας έτσι μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με την αντοχή & ανθεκτικότητα των υλικών του.

Μου κάνει όμως μεγάλη εντύπωση... που δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο (θετικό ή αρνητικό) από κάποιον κάτοχο.  Ίσως η συγκεκριμένη εταιρία να μην έχει κάνει σημαντικές πωλήσεις στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου feedback.

Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να ρωτήσεις ή απλά θέλεις μια άποψη;

Φιλικά,
Vangelis
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

kaliostro

Το είχα βάλει στο μάτι πέρυσι τέτοια εποχή...μετά απο αρκετό ψάξιμο είχα βρει τα εξείς...
1) Τα σωθηκά του είναι ίδια με ένως G36
2) Είναι όλο πλαστικό κ τρίζει αρκετά (το έχω πιάσει)...σύμφωνα με review απο εξωτερικό δεν είναι καλής ποιότητας το πλαστικό του.
3) Έχει κάποιο πρόβλημα με το κούμπωμα στο κοντάκι...είχα δει παράπονα ότι δεν κουμπώνε καλά μετά απο μερική χρήση.
4) Παράπονα για την λειτουργεία του δεν είχε κανείς κάτι το ιδιαίτερο,τα κλασσικά (κάννες ακριβείας, καλύτερο χοπ απ κλπ που έχουν για το κάθε όπλο)
5) Για να βάλεις rail πρέπει να τρυπήσεις το πλαστικό με πολύ προσοχή όμως γιατί σπάει κ να βάλεις οσο ποιο κοντή βίδα γίνετε γιατί αλλίως δεν χωράει η μπαταρία...

Υ.Γ.1 Βάγγο τελικά έχουμε τα ίδια γούστα...ΧΜ8, Famas ;)
Υ.Γ.2 Δεν έχω πρωσοπική πείρα πέρα οτι το έπιασα στα χέρια μου (είναι βολικό για τα δικά μου γούστα) κ ότι σου αναφέρω είναι απο δημοσιεύσεις που είχα διαβάσει... Αν το ψάξεις πρόσεχε να βρεις review για το generation 3 (Gen3) του ΧΜ8.
Θα το ψάξω για κανένα λινκ κ θα στο στείλω με ΠΜ
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

indianos

σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!!!
τελικά πήρα άλλο όπλο!!! :) :)

Vangelis

Παράθεση από: kaliostro στις  30 Αυγ 2011, 18:23:41 ΜΜ
Το είχα βάλει στο μάτι πέρυσι τέτοια εποχή...μετά απο αρκετό ψάξιμο είχα βρει τα εξείς...
1) Τα σωθηκά του είναι ίδια με ένως G36
2) Είναι όλο πλαστικό κ τρίζει αρκετά (το έχω πιάσει)...σύμφωνα με review απο εξωτερικό δεν είναι καλής ποιότητας το πλαστικό του.
3) Έχει κάποιο πρόβλημα με το κούμπωμα στο κοντάκι...είχα δει παράπονα ότι δεν κουμπώνε καλά μετά απο μερική χρήση.
4) Παράπονα για την λειτουργεία του δεν είχε κανείς κάτι το ιδιαίτερο,τα κλασσικά (κάννες ακριβείας, καλύτερο χοπ απ κλπ που έχουν για το κάθε όπλο)
5) Για να βάλεις rail πρέπει να τρυπήσεις το πλαστικό με πολύ προσοχή όμως γιατί σπάει κ να βάλεις οσο ποιο κοντή βίδα γίνετε γιατί αλλίως δεν χωράει η μπαταρία...

Υ.Γ.1 Βάγγο τελικά έχουμε τα ίδια γούστα...ΧΜ8, Famas ;)
Υ.Γ.2 Δεν έχω πρωσοπική πείρα πέρα οτι το έπιασα στα χέρια μου (είναι βολικό για τα δικά μου γούστα) κ ότι σου αναφέρω είναι απο δημοσιεύσεις που είχα διαβάσει... Αν το ψάξεις πρόσεχε να βρεις review για το generation 3 (Gen3) του ΧΜ8.
Θα το ψάξω για κανένα λινκ κ θα στο στείλω με ΠΜ

Συμφωνώ απόλυτα σε ότι είπες. Δεν σου κρύβω ότι το ΧΜ8 αποτελούσε πάντα την «κρυφή επιθυμία» μου! :)

Τώρα ας προσθέσω και εγώ με την σειρά μου είναι τα εξής:

Θετικά:
-   Για κάτω rail μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό της Magpull

Το AEG έχει ήδη 4 υποδοχές αλλά κουμπώνει μόνο αυτό της  Magpull. (Οι τρύπες είναι λίγο μεγάλες!)

Έτσι θα έχεις χώρο για μπαταρία 8.4V αλλά θα μπορείς αν θέλεις να βάλεις  μέχρι και 9,6V!
-   Εσωτερικά δείχνει πολύ καλό (Τώρα για ανθεκτικότητα... ο χρόνος θα δείξει...), τουλάχιστον συμφώνα με τις πληροφορίες που δίνει η ίδια η κατασκευάστρια εταιρία!
-   Έχει απίστευτη ταχυβολία ακόμα και με μπαταρία 8,4V!!!
-   Έχει σωστή ισορροπία και ιδανικό βάρος.
-   Είναι πραγματικά πολύ λεπτό σε πάχος.
-   Έχει δυο τρόπους απελευθέρωσης του γεμιστήρα (πολύ καλό!)
-   Η Pistol grip είναι πραγματικά απόλαυση!
-   Αποσπώμενο μεταλλικό σκοπευτικό 3Χ (Να σκεφτείς μόνο του κοστίζει 50euro αν θελήσεις να το αγοράσεις ξεχωριστά)
-   Μπορείς να σκοπεύσεις με άνεση ακόμα και αν φόρας half face mask και Goggles!
-   Σαν σύνολο τελικά είναι καλό!

Αρνητικά:
-   Δεν σου προτείνω να βάλεις χειρολαβή γιατί όπως είπε και ο kaliostro δεν θα το αντέξει ο χειροφυλακτήρας.
-   Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η ήχος που μοιάζει σαν να έχει τοποθετημένο σιγαστήρα.  Πρέπει να το παραδεχτώ ότι ακούγεται κάπως μυστήρια.
-   Το σκοπευτικό του θέλει καλή ρύθμιση μια που χάνει πολύ στην ρύθμιση του «αριστερά-δεξιά»
-   Θέλει μια κάνη ακριβείας για καλύτερη συγκέντρωση βολών ειδικά όταν βάλει με full-auto.
-   Δεν ταιριάζουν όλοι οι γεμιστήρες που κυκλοφορούν στο εμπόριο για G36/G36C. Ακόμα και αν κουμπώσουν δεν θα τροφοδοτήσουν σωστά!
Αυτούς που χρησιμοποιώ εγώ είναι CA για Hi-Cap και MAG G36 για Low-Cap.
-   Το κοντάκι  παρουσιάζει μεγάλο «τζόγο» και για αυτό καλό είναι να το έχεις σε πλήρη ανάπτυξη (θέση 6).
-   Ακόμα ψάχνω ποιον αορτήρα θα χρησιμοποιήσω! (Δεν έχω βρει τον σωστό ακόμα, αλλά που θα μου πάει!...)

Και μια προσφορά από εμένα: Click εδώ

Παράθεση από: kaliostro στις  30 Αυγ 2011, 18:23:41 ΜΜ
ΤΥ.Γ.1 Βάγγο τελικά έχουμε τα ίδια γούστα...ΧΜ8, Famas ;)
Χαχα..Το έχω εντοπίσει και εγώ.. δεν είναι τυχαίο αν σκεφτείς ότι έχουμε σχεδόν και την ίδια ονομασία ομάδας.
Μια φορά SWAT.. μια ζωή SWAT!   ;)

Off-Topic On ---
Τώρα για να σε "τσιγκλήσω" δες μια την μετατροπή ενός ASG G36C σε Custom

Off-Topic Off ---

Ελπίζω να βοήθησα.

Φιλικά,
Vangelis
Vangelis aka IronHawk

Nick_the_Greek

Ποσα οπλα εχεις ???
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Vangelis

Παράθεση από: Nick_the_Greek στις  30 Αυγ 2011, 23:18:38 ΜΜ
Ποσα οπλα εχεις ???

Σου απαντώ με PM γιατί η απάντηση μου είναι off-topic και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το νήμα για προσωπική επίδειξη.

Φιλικά,
Vangelis
Vangelis aka IronHawk

alexkolokas

παιδια θελω να σας ρωτησω μολις γραφτηκα στο φορουμ!!οαντα για ψευτικα οπλα μιλαμε  ετσι??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

spirosleon

Παράθεση από: alexkolokas στις  06 Mar 2012, 23:21:46 ΜΜ
παιδια θελω να σας ρωτησω μολις γραφτηκα στο φορουμ!!οαντα για ψευτικα οπλα μιλαμε  ετσι??? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

σε τι φορουμ γραφτηκες φιλε μου????

KOSTANTIUS

>:( >:( >:( >:( >:( >:(  καλα τοσο καιρο σε φορουμ με <<ψευτικα>> οπλα εγραφα? ;) ;) ;) ;)
Καλώς ήρθες φιλε μου , καλες ,πολλες και με ασφαλεια βολες.  :D :D :D :D :D :D

Vangelis

Καλησπέρα,

Μην ανησυχείς... τα όπλα δεν είναι τίποτα άλλο παρά αεροβόλα περιορισμένων δυνατοτήτων.

Ευχαριστώ,
Βαγγέλης
Vangelis aka IronHawk

alexkolokas

οκ ρε παιδες απλα για μια στιγμη τρομαξα  :P :P :P :P :P