26/4/09 Woodland

Ξεκίνησε από filakio 8, 22 Απρ 2009, 20:33:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

EL-SPARTAN

xaxaxaxaxax ok kalixekourasi!

Aquiline

Aντε ρε παιδια και νομιζα οτι μονο εγω εβλεπα το μηνυμα μου.Οκ.Τα λεμε αυριο.Καληνυχτα! ;D

misericord

Ξέρω πως είναι αργά για συμμετοχές αλλά μπορείτε να στριμώξετε 8 άτομα ακόμα μαζί με μένα?

alkisbkn

Παιδιά είμαι κρεβατομένος με ίωση.. Να πάρει. Σόρυ που δεν ήρθα..
Πώς ήταν;

Cataphract

Sorry guys malakia synennoisi simera akyrwthike to sympan olo.

Tin epomeni fora.

pit

mpravo sta paidia gia to senario itan pragmatika kalo paixnidi... epitelous xarika kai egw to kainourgio oplo kai perasa poly kala :)

batista

egine poly kalo paixnidi alla upirksan fores pou egine toksikos polemos kapoioi tha katalaboun pantos mprabo sto filakio8 perasa poly kala shmera mprabo se ola ta paidia batista
BATISTA

Shadow

Πολύ καλό το σημερινό έκλεισε ένα διήμερο ανελέητου airsofting!! Παρότι είχε πολύ λαό στο πεδίο το σενάριο κύλησε άψογα και δεν υπήρξε το παραμικρό κόλλημα. Το έπος της ΤΣΟΥΚΝΙΔΙΑΔΑΣ καλά κρατεί...VIVA LOS MOLOXAS!!!!!! :D :D
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

filakio 8

efxaristoume pedia gia ta kalasas logia.nai telika itan polis kosmos kai me tin voiBia sas kilisan sxetika kala.akoma kai twra me trone i tsouknides opos paei Ba paBoume anosia

SaNJi

Ωραιο παιχνιδι παιδια.Μπραβο σε οσους το διοργανωσαν και φυσικα σε οσους επαιξαν ;D ;D ;D
-I Like GIRLS_I Like FOOD_but_I LOVE AIRSOFT-

SAPPER

Μπορώ να πω ότι τελευταία στιγμή αποφάσισα να έρθω με τους GHOST RECON μην γνωρίζοντας καν το σενάριο ύστερα από έκλυση του ΖΙΝΖΑ που είναι από τα καλύτερα μεζεδάκια εεε παιδιά ήθελα να πω... ;D ;D ;D ( μου γλίτωσες εχθές δεντρογαλιά )
Περάσαμε όμορφα αν και έπαιξα μόνο το πρώτο γιατί έπεσε ένας πάνω στο πόδι μου για να αποφυγή τα πυρά και μου το χτύπησε σε ένα βράχο, :( αλλά σήμερα είμαι καλά. :)
Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την γαλάζια δύναμη που λειτούργησε συντονισμένα και αποτελεσματικά με 4 υποομάδες προκειμένου να επιτευχθεί ο αντικειμενικός σκοπός που ήταν η εφαρπαγή (του παγιδευμένου) πυραύλου και κατά συνέπεια η νίκη μας... ;D

ZINJA

ευχαριστω για τα καλα σας λογια!Αλλα αν δεν εισαστε εσεις δε θα γινοταναι τιποτα!δοξα το θεο ολα πηγαν καλα!οσο για το φιλο μου το σαππερ δε θα σε πετιχω πουθενα αχ τι θα παθεις!χα χα χα ! ;D ;D ;DΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥς!Π Α Ν Τ Α    Τ Ε Τ Ο Ι Α ΟΡΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕς! :D :D :D :) :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

EL-SPARTAN

8elw na pw kai egw ena mprabo stous diorganotes me tin sira mou!euxaristi8ika tin woodland tis kaisarianis meta apo poli kairo pou eixa na paixw stin kaisariani kai pali paidia mprabo!

Bulldog

Για χαρά σε όλλους. Πρώτο παιχνίδι μου χτές και το απόλαυσα πάρα πολύ. Μπράβο στους διοργανωτές και όλλους τους παρεβρισκόμενους. Καλή συνέχεια ... ;) ;)