πεδιο για ελενχω

Ξεκίνησε από m21, 10 Ιουλ 2011, 19:00:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

m21

38o08'55,20" 23o43'06,87" at 1023m παραθετω το εκαστοτε πεδιο αν καπιος ειναι ενημερος ακυρο οπως και στη σελιδα του flickr αν βαλεις εγκαταλελειμενα ξενοδοχεια θα βγαλει εικονες οπος το ξενοδοχειο απο το παλιοτερο θεμα του forum για το οτι εχουμαι κολλιση σε 2-3 πεδια

salamine153

To Boeing που ειναι πεταμενο εκει, εχει καποια σχεση ???
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

m21

No. 112  No. 0092   δειτε το καλυτερα τωρα απο φοτο ολα καλα μπορει να λεω και μαλ.... δε ξερω.

salamine153

Το βρηκα 8) Απλα ενδεχεται να ειναι λιγο επικινδυνα εκει (ετσι ελεγε ο Sapper, εκτως κι αν εννοουσε κατι αλλο :-\)

m21

εργοστάσιο πορσελάνινων μονωτικών για την ΔΕΗ στο κέντρο της Νέας Μάκρης
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?pos=-118992

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: m21 στις  10 Ιουλ 2011, 19:34:17 ΜΜ
εργοστάσιο πορσελάνινων μονωτικών για την ΔΕΗ στο κέντρο της Νέας Μάκρης
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?pos=-118992
και το πεδιο ειναι μαπα και ειναι μεσα σε σπιτια και διπλα σε δρομο..εχω μπει και το εχω δει απο κοντα..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

m21

ok τα πεδια δεν τα εχω δει οποια ειναι off οκ

MAKISL

Παράθεση από: m21 στις  10 Ιουλ 2011, 19:17:38 ΜΜ
No. 112  No. 0092   δειτε το καλυτερα τωρα απο φοτο ολα καλα μπορει να λεω και μαλ.... δε ξερω.

για ξαναωβλαε τις συντεταγμενες...
και αμα ειναι καπου σχετικα κοντα αξιζει να παμε μερικοι να το τσεκαρουμε απο κοντα
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

ROOKIEJO

αν καταλαβα καλα ειναι στην κορφη της παρνηθας οπου απαγορευεται η διακινηση οποιαδηποτε μορφης οπλου

TSAKOS

Ναι το παλιο ξενοδοχειο το οποιο αν θυμαμαι καλα ειναι ετοιμο να πεσει...γι'αυτο δεν παιζουν και μαλλον σου ελεγε ο Sapper οτι ειναι επικινδυνο...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

chrisdeggestin

Ειναι το ξενοδοχειο Ξενιας στην κορυφη της Παρνηθας λιγο πριν το καζινο.Ειναι ενα πανεμορφο μερος ,με μεγαλη ιστορια καθως οι εγκαταστασεις του στην αρχη ειχαν χρησιμοποιηθει σαν σανατορια και προσφεραν στεγη σε ατομα με φυματιωση.Μετα απο χρονια εγινε το ξενοδοχειο Ξενιας μια δημοσια πρωτοβουλια και επειτα στα τελευταια χρονια της ζωης του χωρος εκπαιδευσης οσων σπουδαζαν Τουριστικα και παρομοια επαγγελματα.Το μερος σαν πεδιο ειναι εξαιρετικο συνδιαζει αψογα το κτιριο και πυκνο δασος ενω ακομη και το καλοκαιρι η διαφορα θερμοκρασιας σου δινει περισσοτερο ζωη και αντοχες.Δυστηχως ομως δεν κανει για πεδιο καθως θα συναντησεις  γιαγιαδες που κανουν περιπατο,κυριες που μαζευουν χορτα,παρεες με ποδηλατα ,πολλες φορες την δασοφυλακη και αλλες τοσες την πυροσβεστικη.Τον χωρο τον προστατευουν λες και ειναι προσωπικη τους περιουσια διαφοροι οικολογοι με διαθεση παντα να τσακωθουν και να ειδοποιησουν την αστυνομια.
Το κτιριο ειναι τεραστιο εχει επικυνδινα σημεια τα οποια ευκολα ομως επισημαινοντε και τα αποφευγεις .
Πριν απο πεντε περιπου χρονια η παρεα μου παιζοντας τοτε paintball το ειχαμε βαλει στο πετσι μας και μπορω να πω οτι το συγκεκριμενο πεδιο ειναι μακραν το καλυτερο που εχω παιξει αλλα δυστηχως πρεπει να το βγαλουμε απο το μυαλο μας για τους λογους που εξηγεισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πεδιο ειναι ιδανικο για νυχτερινα παιχνιδια ιδιως μετα τις ιστοριες για φαντασματα που βγηκαν στην φορα ;D ;D ;D ;D ;D         Ελπιζω να βοηθησα...

ΕΕ

salamine153

αμα ειναι ετσι, για τα νυχτερινα πρεπει να κανει, τη νυχτα οι γιαγιαδες μπορει και να μη μαζευουν χορτα  8) Αλλα αφου ειναι ετοιμοροπο, πρεπει να επισημανθει καλα

ROOKIEJO

απαγορευεται η διακινηση οποιαδηποτε ειδους οπλου εστω και νεροπιστολου και δεν αστειευομαι.
ειναι εθνικος δρυμος παρνηθας και αναγραφεται ξεκαθαρα

chrisdeggestin

Συμφωνω απολυτα με τον φιλο ROOKIEJO ,στην Παρνηθα δεν παιζουμε η αστυνομια η δασοφυλακη και πολλες οργανωσεις χτενιζουν τον χωρο και εχω μαθει για πολλες περιπτωσεις που ο νομος εφαρμοστεικε με τσουχτερα προστιμα ακομη και με προσαγωγες .Τα πραγματα γινανε ακομη πιο αυστηρα μετα και την καταστροφικη πυρκαγια που κατεστρεψε μεγαλο μερος πυκνου δασους και στερησε απο την Αθηνα ενα ακομη πνευμονα....
Μακρια απο το συγκεκριμενο πεδιο ας σεβαστουμε μερικα πραγματα ....!!!! ;)

salamine153

Παράθεση από: chrisdeggestin στις  19 Ιουλ 2011, 14:40:03 ΜΜ
Συμφωνω απολυτα με τον φιλο ROOKIEJO ,στην Παρνηθα δεν παιζουμε η αστυνομια η δασοφυλακη και πολλες οργανωσεις χτενιζουν τον χωρο και εχω μαθει για πολλες περιπτωσεις που ο νομος εφαρμοστεικε με τσουχτερα προστιμα ακομη και με προσαγωγες .Τα πραγματα γινανε ακομη πιο αυστηρα μετα και την καταστροφικη πυρκαγια που κατεστρεψε μεγαλο μερος πυκνου δασους και στερησε απο την Αθηνα ενα ακομη πνευμονα....
Μακρια απο το συγκεκριμενο πεδιο ας σεβαστουμε μερικα πραγματα ....!!!! ;)
Ερωτηση - και που ηταν αυτοι ΠΡΙΝ γινει η πυρκαια ??? ??? ??? Οι περιπτωσεις που λες ηταν περιπτωσεις που τη πεσανε σε παιτμπολαδες και αιρσοφτερ ???

chrisdeggestin

Φιλε salamine 153 γνωριζεις οτι στην Ελλαδα πρεπει να γινει το κακο για να παρει καποιος μετρα και ευαισθητοποιουντε ολοι μετα την καταστροφη ,οσο για τις ποινες γνωριζω οτι εχουν επιβληθει σε ατομα απο τον χωρο του paintball και αυτος ηταν ο λογος που εγκαταληψαμε το συγκεκριμενο πεδιο.Απο οσο γνωριζω το πεδιο αυτο δεν χρησιμοποιηθηκε επισημα απο ομαδες του χωρου μας και επαναλαμβανω για μια ακομη φορα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ το συγκεκριμενο πεδιο να χρησιμοποιηθει για  οποιαδηποτε τετοιου ειδους ενεργεια και καλο κατα την αποψη μου ειναι να μην ασχοληθουμε κι αλλο με κατι που δεν μπορει  να εχει μελλον για το χομπι μας.
Υπαρχουν τοσο ομορφα μερη αρκει να μπουμε ολοι σε διαδικασια αναζητησης και να εχουμε ορεξη να τα μοιραστουμε ;)