G&G Gr16 full metal upgrades?

Ξεκίνησε από Demon, 08 Ιουλ 2011, 15:15:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Demon

Καλησπέρα σε όλους
Εχω αυτο εδώ το AEG  http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=36&products_id=1161
Aπο τότε που το πήρα εχω αλλάξει ελατήριο (αν θυμαμαι καλα 80 αρι πρεπει να φοραει), κανη ακριβειας 6.03 (black python madbull), και bucking λαστιχακι (madbull το μπλέ)
Και επειδή με "τρώει" λιγο η τσέπη μου θελω αν ξέρει καποιος να μου προτείνει τί αλλο μπορώ να αναβαθμίσω εσωτερικά στο εν λόγω AEG ουτως ώστε να αυξήσω την απόδοσή του ακόμα περισσότερο οπότε να ξέρω οτι έχω ενα τέλειο assault rifle για να μπορέσω ο χριστιανος να προχωρίσω και στο επόμενο μου project  ;D ;) !
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ghost Rider

1T2X1

Παράθεση από: Ghost Rider στις  08 Ιουλ 2011, 15:15:21 ΜΜ
να ξέρω οτι έχω ενα τέλειο assault rifle

Πούλα το και πάρε ένα κινέζο και βάζεις ένα ACTION gearbox(1J),prometheus hop up bucking και tanio koba κάνη.(~300€)
Αξιοπιστία και ευθυβολία.

Το δικό σου δεν αξίζει να το κρατήσεις και να επενδύσεις πάνω του γιατί έχει  σώμα που δεν μπορείς να αλλάξεις λόγω διαφορετικού gearbox shell(pneumatic blowback) και το συγκεκριμένο δεν είναι από τα ποιοτικότερα..

Demon

Το δικό μου ειναι αυτό χωρίς το blowback.
Περα απο αυτο δε με ενδιαφερει να κανω αλλαγές οσον αφορα το εφέ (blowback) αλλα κυριως στα εσωτερικά του δηλαδη πιστονια γραναζια κλπ τελως πάντων οτιδηποτε μπορει να βελτιωσει την ουσιαστικη του αποδοση δηλαδη τι αλλο την βολή του...
Anyway ευχαριστω για την συμβουλη!

JokeR

ελα παρε παραδειγμα απο το δικο μου....

georgeSK

φιλε εχω το ιδιο aeg αλλα με blowback εγω το μονο που θα εβαζα ειναι ενα high speed motor της TM. εχει ηδη κανη ακριβειας και ολα τα εσωτερικα του ειναι αψογα

Demon

Παράθεση από: georgeSK στις  09 Ιουλ 2011, 16:04:27 ΜΜ
φιλε εχω το ιδιο aeg αλλα με blowback εγω το μονο που θα εβαζα ειναι ενα high speed motor της TM. εχει ηδη κανη ακριβειας και ολα τα εσωτερικα του ειναι αψογα
Μηπως θυμασαι το μοντελο ακριβως για να το ψαξω φιλε μου??

georgeSK