Αμφίκλεια - Παρνασσός 17-7-2011 Το κυνήγι της αλεπούς

Ξεκίνησε από Revo, 06 Ιουλ 2011, 01:31:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BoBKiD

Παράθεση από: Revo στις  06 Ιουλ 2011, 01:31:05 ΠΜ
Το κυνήγι της αλεπούς

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΠΜ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ.

Φίλε Revo, αν δεν είχα διαβάσει το αρχικό post, δεν θα έκανα τις παραπάνω ερωτήσεις. Όπως βλέπεις στο quote, το ΜΟΝΟ που αναγράφεται είναι πως οι αποστολές θα σταλούν με PM στους αρχηγούς. Όσον αφορά το διοργανωτικό κομμάτι της ημέρας, δεν αναγράφεται τίποτα (και δεν μιλάω για λεωφορεία ή ξενοδοχεία που καλώς αναφέρονται).

Παρόλα αυτά, επικοινώνησα με τον Γιάννη (RookieJo), αλλά οι απαντήσεις που έλαβα, οι οποίες ναι μεν ήταν κατατοπιστικότατες, ΔΕΝ μας κάλυψαν δε σαν ομάδα στα θέματα διοργάνωσης του παιχνιδιού αλλά κυρίως στα θέματα ασφάλειας των παιχτών. Συγκεκριμένα, τα εικονικά fps στα forums και οι ανύπαρκτες μετρήσεις, σε ένα παιχνίδι όπου θα μαζευτούν τόσα άτομα από διάφορες πόλεις, μόνο θετικό δεν είναι. Λυπάμαι, αλλά αυτό δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα παιχνιδιού αεροσφαίρισης για να μεταφέρουμε προς τα έξω, τόσο σε νέους παίχτες, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο γενικότερα.
Τα ανωτέρω τα έχω μεταφέρει και στον Γιάννη (RookieJo) στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε.

Γι' αυτό, αν και είχαμε κάθε καλή θέληση να σας επισκεφτούμε, δεν θα συμμετάσχουμε στο παιχνίδι.

Ελπίζω να περάσετε καλά. Καλές μπίλιες να έχετε.

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

1T2X1

+1 στα παραπάνω..Τι παει να πει εικονικά fps,αν ο άλλος βγάλει κανα μάτι εικονικά θα το βγάλει;
Λίγη σοβαρότητα κύριοι,μην νομίζετε πως ατυχήματα συνβαίνουν μόνο στους άλλους.

Revo

Πρώτα απο όλα Bobkid πίστεψε με θα περάσουμε καλά και ακομα καλύτερα αν δεν έρθουν αυτοι που δεν τους αρέσει το σενάριο και το όλο στησιμο του παιχνίδίου αλλα πίστεψε με θα γίνει πολύ καλό παιχνιδι να είσαι σιγουρος
Mors Ultima Ratio

Revo

Διευκρίνηση για τα fps :
Ολα τα πιστόλια και τυφέκια εφόδου (AEG-GBB) : 360 fps
Πολυβόλα   : 380 fps
Όπλα ελεύθερου σκοπευτή μονής όπλισης  : 550 fps

Στα όπλα θα γίνουν δειγματολυπτικές μετρήσεις κατα την διάρκεια του παιχνιδίου
Mors Ultima Ratio

Τάλων

Έλεος ποιά με τα fps.

Απαντήσεις υπάρχουν πολλές λοιπόν :

1. Τα όρια τα ψήφησαν-επέβαλαν  ¨κάποιοι" για την Αττική και αν κάνω λάθος διορθώστεμε  Και στην τελική δεσμευτικά είναι για αυτούς που τα ψήφησαν.

2. Όπως πολλές φορές έχει γραφτή : διαβάστε το σενάριο και αν σας κάνει ελάτε αλλιώς κάντε δικό σας παιχνίδι και ας έρθουν όσοι θέλουν εκεί.

Αρκετό κακό κάνετε - κάνατε στο airsoft.

Φίλε Revo και Rookiejo ειλικρινά συγνώμη για το off topic.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

MitsoS_O_Yakuza

Σε ενα τετοιο παιχνιδι και ειδικα σε μια τετοια προσπαθεια στο χωρο του airsoft ειναι ανεπιτρεπτο να μην υπαρξουν μετρησεις απο την διοργανωση και γενικα διευκρινησεις και επισυμανσεις στα θεματα και στους κανονες ασφαλειας ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ...ΤΕΛΟΣ!!Το παιχνιδι θα γινει την Κυριακη και οχι με posts απο σημερα μεχρι και εκεινη την ημερα του τυπου δεν μας καλυπτει το διοργανοτικο κομματι γιατι απλουστατα το παιχνιδι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ...και επειδη ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΤΕΣΙΝΟΙ αλλα και καινουργιοι παικτες γιατι υποτιματε καποιοι τις διοργανωτικες μας ικονατητες σε ενα παιχνιδι που ξαναλεω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ?????Υπαρχει περιπτωση η γραφει παραπανω οτι ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ αεροβολα η ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ????Λοιπον το θεμα ληγει νομιζω γιατι χαλαει το νημα...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ADMINS ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΒΗΝΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ POSTS ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

TSAKOS

Παράθεση από: TSAKOS στις  11 Ιουλ 2011, 21:50:25 ΜΜ
Απο Ι4 ειμαστε μεσα 6 ατομα για κυριακη με το πουλμαν..ευχαριστω

5 τελικα και ακομα περιμενω επικoινωνια με απο τον ROOKIEJO
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

ROOKIEJO

το πουλμαν θα ειναι απο τις 0730 εως 0800 στο παρκινγκ του σκλαβενιτη στην εθνικη  οδο αθηνων λαμιας στο περιστερι
ειναι διπλα στο λητω αν δεν κανω λαθος στο ρευμα προς πειραια.
0801 θα φυγει εστω και με εναν μονο μεσα
οσοι θελουν να πανε με πουλμαν ανεξαρτητως ομαδας  πρεπει να ειναι εκει .
για οσους ερθουν με δικο τους μεσο ακολουθει ενημερωση με το σημειο και ωρα συναντησης  στην αμφικλεια

ROOKIEJO

σταματηστε τις αντηπαραθεσεις χωρις λογο .-
θα σας φαω την τυροκαφτερη αν συνεχισεται.-
οποιος πιστευει οτι δεν θα περασει καλα καθεται σπιτι του .εχει και patty η τηλεοραση

Revo

Παιδια ηρεμα σας παρακαλω για να διασκεδάσουμε κανουμε αυτο το παιχνίδι και ολα όσα στεινωνται δεν υπαρχει λογος ουτε για ειρωνιες ουτε για καυγαδες ουτε για τιποτα μονος σκοπος η διασκεδαση εμενα είναι το πρωτο παιχνιδι που στεινω και σιγουρα θα υπαρξουν λαθη για αυτο λιγο την υπομονη σας και οταν βλέπετε καποιο λαθος καλό είναι να με ενημερωνετε και θα το διωρθωσω αμεσα ευχαριστω  
Mors Ultima Ratio

1T2X1

Τελικά το παιχνίδι ποιος το διοργανώνει;Μέχρι στιγμής έχω καταλάβει 3 διαφορετικά άτομα..

ΥΓ.Κανονίστε όσοι υπόσχεστε μετρήσεις να γίνουν μετρήσεις ΠΡΙΝ το παιχνίδι και σε ΟΛΑ τα όπλα για να μην θιγεί η οργανωτική σας εμπειρία..

Prom81

@ 1T2X1:
Διοργανωτες ειναι οπως διαφαινεται απο τα ποστς οι Revo και Rookiejo.
Επισης, για περισσοτερες λεπτομεριες μπορεις να επικονωνησεις μαζι τους, οπως επραξα και εγω.

Στην περιπτωση που για οποιοδηποτε λογο διατηρεις αμφιβολιες για το εαν θα πραγματοποιηθει μετρηση,
μενει να ερθει η Κυριακη και να το διαπιστωσεις φιλε μου.

1T2X1

Παράθεση από: Prom81 στις  14 Ιουλ 2011, 12:59:10 ΜΜ
@ 1T2X1:
Διοργανωτες ειναι οπως διαφαινεται απο τα ποστς οι Revo και Rookiejo.
Επισης, για περισσοτερες λεπτομεριες μπορεις να επικονωνησεις μαζι τους, οπως επραξα και εγω.

Στην περιπτωση που για οποιοδηποτε λογο διατηρεις αμφιβολιες για το εαν θα πραγματοποιηθει μετρηση,
μενει να ερθει η Κυριακη και να το διαπιστωσεις φιλε μου.

Μα μίλησαν κι άλλοι για την εμπειρία τους όχι μόνο αυτοί οι δύο.
Για το άλλο θέμα,ακόμη κι αν δεν έρθω εγώ θα έρθουν έμπιστα μου άτομα και θα με ενημερώσουν για τα τεκταινόμενα 8)

Revo

Λοιπον επειδή εχει ξεφυγει το θεμα το αν θα γινουν μετρησεις ή οχι 1T2X1 και ποτε θα γίνουν θα το κανονισω εγω ως διοργανω της και λόγο στο αν το παιχνιδι πηγε καλα ή οχι έχουν μονο αυτοι που θα έρθουν να παιξουν και πιστεψε με εγώ θα τους ακούσω όλους για να δω τι έκανα λαθος και να το διορθωσω για την έπομενη φορα .
Όσο για εσένα 1T2X1 μια καλή σου κουβέντα μεσα σε αυτο το φορουμ δεν έχω διαβάσει ποτε τι να σου πω είναι κακο αυτο να το προσέξεις .
Mors Ultima Ratio

Revo

Τελευταίες φωτογραφίες της αλεπούς στην κρυψώνα του

εκτέλεση κρατούμενου

Φωτογραφία του απο την τελευταία σύλληψη

Mors Ultima Ratio

ROOKIEJO

RESPAWN ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΠΙΛΙΕΣ.
κανετε respawn σε αλλο σημειο ασφαλες και ησυχο και αν ειναι δυνατον δεν ξαναμπαινετε στην ιδια συμπλοκη που χτυπηθηκατε

ROOKIEJO

τα πμ εχουν σταλει σε εκπροσωπους ομαδων και μεμονομενους παικτες .
παρακαλω διαβαστε προσεκτικα και για οποιαδηποτε απορια η διευκρινηση στειλτε πμ η παρτε με τηλ

lykos

αλεπουδακι φροντισε να περασεις καλα το βραδυ γιατι σε λιγοτερο απο 24 ωρες θα εισαι κρεμασμενος αναποδα. ;)

αντε ρε καλη ανταμωση θα τα πουμε αυριο.

ROOKIEJO

καποιος προδοτης μας μαρτυρησε και εχει ξεκινησει η αλεπου να καταστρεφει στοιχεια.
τρωει απο το πρωι σουβλακια τζατζικια σπληναντερα ετσι ωστε να μην βρουμε τιποτα οταν παμε.

καλο παιχνιδι να εχουμε και καλο ταξιδι σε ολους

Demon

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  16 Ιουλ 2011, 16:31:20 ΜΜ
καποιος προδοτης μας μαρτυρησε και εχει ξεκινησει η αλεπου να καταστρεφει στοιχεια.
τρωει απο το πρωι σουβλακια τζατζικια σπληναντερα ετσι ωστε να μην βρουμε τιποτα οταν παμε.

καλο παιχνιδι να εχουμε και καλο ταξιδι σε ολους

Αστον ρε συ Γιαννη να φαει να στουμπωσει να μην μπορει να τρεξει αυριο χαχαχαχαχαχα ;D ;D
Οποτε αν δεν εχει αφησει τιποτα θα φαμε αλεπου στα καρβουνα!!!!! ;D ;D ;D