Το forum αναβαθμίζεται !!

Ξεκίνησε από hargyr, 21 Mar 2012, 18:00:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

willakos.

Παράθεση από: Revo στις  22 Mar 2012, 21:01:27 ΜΜ
Είναι μακράν καλύτερο και πιό ξεκούραστο στο μάτι συγχαρητήρια , όσο για τους παπούδες που δεν βλέπουν έχω να τους πώ οτι δεν γίνετε τίποτα για την πρεσβυωπια όσο μεγάλη να κανουν την γραμματοσειρά χαχαχαχαχαχα (φιλουμπες)
21 χρονων.....και με πολυ καλο ομθαμολογικο ιστορικο... ;D ;D
KALAVRITA AIRSOFT TEAM

Revo

Mors Ultima Ratio

Demon

Όντως παιδια πιο ξεκούραστο...Συμφωνώ και εγω στην γραμματοσειρά οτι θέλει ενα κλικ παραπάνω...
Υ.Γ. τα προσφατα μηνυματα γιατι δεν εμφανιζονται στο πλαι?? μπορώ να το ρυθμίσω απο κάπου???

Admax

Παρα πολύ καλο θεματάκι! Μπράβο στο παλικάρι που ασχολείται με τα τεχνικά θέματα του καταστήματος! ;)

Άντε και σε vBulletin! ;)

Admax

Παράθεση από: Ghost Rider στις  23 Mar 2012, 01:03:35 ΠΜ
Υ.Γ. τα προσφατα μηνυματα γιατι δεν εμφανιζονται στο πλαι?? μπορώ να το ρυθμίσω απο κάπου???
Εμφανίζονται μια χαρά.. δεν σου εμφανίζονται?

lock

παρτε μεγαλυτερη οθονη  ;D

πολυ καλο ποιοτικα κ πιο ευχρηστο

manoloride

Παράθεση από: Ghost Rider στις  23 Mar 2012, 01:03:35 ΠΜ
Όντως παιδια πιο ξεκούραστο...Συμφωνώ και εγω στην γραμματοσειρά οτι θέλει ενα κλικ παραπάνω...

καλημερα. στην πανω δεξια γωνια πανω απο τα recent υπαρχουν 2 μικρα κουμπια + -. πατα τα να δεις που κρυβουν η ανοιγουν τα προσφατα μνμ.

Cerberus Airsoft Team

Grey Fox

Συγχαρητηρια για τις προσπαθειες εξελιξης ολων και των παιδιων που το διαχειριζονται και το φτιαχνουν αλλα και των παιδιων-μελων που το στηριζουν!!!!
Πολυ καλο!!!!!!!
STAND YOUR GROUND AUTHORITATIVE AND IN CONTROL

Nameless

Σαφως καλυτερο το φορουμ ετσι, αλλα χρειαζεται ενα τσικ μεγαλυτερη γραμματοσειρα.....

Iskios

Δεν μου εμφανίζει τα πρόσφατα μη αναγνωσμένα μηνύματα από την τελευτάια επίσκεψη.

Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει το ανάλογο πρόβλημα και αν ΝΑΙ πως το έχει επιλύσει ?