Είναι αδιάβροχα;

Ξεκίνησε από Overlord, 01 Ιουν 2011, 13:33:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Overlord

Βλέπω σε διάφορες φωτό από ασκήσεις όπως ο Μακεδονομάχος κ.α όπλα τα οποία είναι μέσα στο νερό. Θέλω να ρωτήσω : α) είναι όντως AEG;
                               β) είναι τελικά αδιάβροχα;
Ευχαριστώ
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

mirrage

Χωμένα μέσα στο νερό δεν νομίζω να έχεις δει.
Αδιάβροχο δεν είναι κανένα.Βέβαια τα αερίου παίζει να μπορούν
ακόμα και να ρίξουν μέσα από το νερό αλλά με δραστικά μειωμένη
απόδοση.

mickeynx

mirrage

Χαλάνε οι επαφές αν μπει νερό και ειδικά αλμυρό.
Στην αρχή μπορεί να έριξε αλλά μετά...
Τώρα αν είσαι τυχερός μπορεί και να μην την πατήσεις
αλλά το ρισκάρεις?

agent 47

Εγώ απο την άλλη δεν θα το εβαζα στο νερό γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξιας αφενός και αφετέρου δεν θα διακινδύνευα να χαλάσω το AEG μου για να εμφανιστώ ως άλλος  john rambo....  ;D ;D
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Taylor

Συμφωνώ με τον agent 47 δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο ωστέ και να κινδυνέψεις ο ίδιος και να καταστρέψεις και το AEG σου!
Που σκοπεύεις δηλ. να παίξεις κοντά σε πεδίο με λίμνη και θα βουτίξεις μέσα; ???
Και το βιντεάκι τα λέει όλα!ένα πιτσιρίκι που παίζει με το όπλο του στην πισίνα... :P

antegia

Στον μακεδονομαχο οι περισοτεροι χρησιμοποιησαν bluegun .Aκριβες αντιγραφα σε οψη και βαρος με τα πραγματικα.
Απολυτως μη λειτουργικα.Ιδανικα για εκπαιδευσεις,ιδιως σε θαλασσιο περιβαλον.

Overlord

Παράθεση από: antegia στις  01 Ιουν 2011, 20:10:57 ΜΜ
Στον μακεδονομαχο οι περισοτεροι χρησιμοποιησαν bluegun .Aκριβες αντιγραφα σε οψη και βαρος με τα πραγματικα.
Απολυτως μη λειτουργικα.Ιδανικα για εκπαιδευσεις,ιδιως σε θαλασσιο περιβαλον.
Αυτό δεν ήξερα, γιατί μου φάνηκε και εμένα εντελώς παράλογο να βουτήξει κάποιος με το όπλο, για το οποίο έδωσε κάμποσα λεφτά, μέσα στο νερό.
Αν και σε φωτό από το προηγούμενο παιχνίδι στην Κόρινθο(;) είδα κάποιους ???
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

tristan

στο παιχνιδι της κορινθου ηταν gbbr  ;D

mirrage

GGBR?Όχι GBBR?
;D ;D ;D ;D

Μην το πάρεις προσωπικά φίλε μου.
Απλά ήταν καλό το σαρδαμ αν και
γραπτό.

ernestos

το παιδάκι στο video νεροπίστολο θα ήθελα να πάρει και καταλάθος το πήρε αυτό το πράγμα  :)

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

Misericord

Παράθεση από: agent 47 στις  01 Ιουν 2011, 19:56:21 ΜΜ
Εγώ απο την άλλη δεν θα το εβαζα στο νερό γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξιας αφενός και αφετέρου δεν θα διακινδύνευα να χαλάσω το AEG μου για να εμφανιστώ ως άλλος  john rambo....  ;D ;D

Πραγματικά θα ήθελα να σε δω να παθαίνεις ηλεκτροπληξία με 7άρα LiPo μέσα στο νερό και θα το κάψω το πτυχίο του ηλεκτρολόγου μηχανικού.

Στο θέμα τώρα. Μπορείς να τα μονώσεις απλά σε μερικά μοντέλα και μάρκες είναι σαφώς μεγαλύτερο ρίσκο.

Π.χ. Systema και Celcius έχουν θέμα με τα mosfets και τα ηλεκτρικά τους γενικά.

agent 47

Δεν εννοούσα ηλεκτροπληξία βαθμού ηλεκτρικής καρεκλας ::) ::) αλλα για ένα δυνατό μούδιασμα.... αλλά όπως και να έχει ηλεκτροπληξία λέγεται.....

P.S. Δεν παίζω με lipo.... :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

ernestos

καλά ηλεκτροπληξία  λέγεται αλλα δεν νομίζω να πάθεις και τίποτα μια μπαταρία το πολύ 11v είναι.

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr