TMP5 A5 BLOW BACK G&G

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 15 Μαρ 2010, 23:25:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

θα ηθελα να παρουσιασω μεσα απο την ενοτητα το νεο αποκτημα μου,

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_30&products_id=1180

Στην αρχη δισταζα να το παρω γιατι ελεγα ειναι ταιβαν αραγε τι μουφα  θα ηταν τα οπλα, οταν ομως το επιασα στα χερια μου επαθα πλακα απο την πιοτητα του οπλου σε φινηρισμα βαρος κ χρηση, ο ηχος του μεταλικου καπακιου του κλειστρου σε καθε βολη που κανει ειναι ολα τα λεφτα,  ο μηχανησμος blow back περνει κινηση απο των αερα του πιστονιου μεσω μια οπης στο ανω μερος των οποιο κ επιστρεφη κατα το κλεισιμο του καπακιου ετσι δεν περνει ρευμα απο την μπαταρια ωστε να την ξελιγωνει γρηγορα.

Μπαταρια εβαλα Li-Po την περνει στο κοντακι και ειναι 7.4 volt  
αν και στο  βιβλιο οδηγιων λεει για 9,6

Γεμηστηρες εβαλα αυτους που ειχα απο το πωην ΜΡ-5SD5 ΤΜ και δουλευει τελεια.
αυτα για την ωρα θα επανελθω συντομα με περισοτερες

Leonardo-Swordfish

Αγαπητέ φίλε, Εκδρομε, πιστευω , οτι, εχεις κανει μια απο τις καλυτερες αγορες... Ισως το καλυτερο ΜP5 που κυκλοφορει αιρσοφτ aeg στην αγορά ;) ;D

JIM-ETA

Καλορίζικο το εργαλείο και καλά παιχνίδια,όπως είπε ο Leonardo-Swordfish είναι το καλύτερο πιστεύω και εγώ ΜΡ-5 της αγοράς.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Μετα απο 4 μηνες χρηση του ΑEG δεν εχει παρουσιασει καπιο προβλημα αν κ εχει πεξει σε ολα τα πεδια
Μαλακασσα, Ελευσινα, Μεγαρα ελαιοαποθηκες - Αγ. Μελετιο και στην εργασια μου  ;D

2 μονο παρατηρησεις το καπακι του κλειστρου θελει μετα απο καθε χρηση στη υπαιθρο φυσιμα κ λιπανση γιατι καθεται σκονη κ κολαει μερικες φορες πισω, χωρις να επιρεαζει βεβαια το οπλο στην λειτουργεια του,
προσοχη στην ακιδα που μπενει ο αορτηρας μπροστα στην κανη γιατι το παξιμαδι ξεβιδωνει ευκολα μπορει να σας πεσει το οπλο.

Ειναι τελειο οπλο κ το προτεινω::::!!!!!!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Μετα απο 1 χρονο κ κατι, χρησης του οπλου (TMP5 A5 BLOW BACK G&G)  παρουσιασε μια δυσλητουργια :-\, μερικες φορες κολαει στο καταριπας και δεν σταματαει με τιποτα ακομα κ εαν βαλεις το επιλογεα στο safe, μονο εαν βγαλεις την μπαταρια σταματαει, αυτο το προβλημα το παρατηρησα κ σε αλλο ιδιο οπλο της εταιριας.
Εαν καπιος εχει η ειχε το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο οπλο, η ξερει που μπορει να οφειλετε θα ηθελα την αποψη του.

Και εδω ειναι το 3 συμβαν με το ιδιο προβλημα ??? : http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,5280.msg57025.html#msg57025

ΥΓ. Μιλησα με τεχνικο κ μου ειπε οτι οφειλετε στο ελατηριο τις σκανδαλης.

el.cind

δημο καλησπερα το ειδιο προβλημα παρουσιασε και του αδερφου μου (tristan) το συγκεκρημενω aeg ειναι η 3 φορα που παει γεια ελενχω και επεισκεβη και το προβλημα παραμενη... ??? ??? στο τελευτεω μας παιχνιδι στο ελεουργειω που ημασταν παρεα ενω εβγαλε ολλο το παιχνιδι αψωγα στο τελος παρεδοσε το πνευμα του... δηλ. δεν δουλεβε στην ρυπι παρολο που το δοκυμασαμε με 2 μπαταριες Li-Po το προβλημα παρεμενε...
ακομα δεν το εχουμε παρει απο την ενταντηκη θεραπεια οταν θα παρουμε πισω θα σε ενειμεροσουμε με νεοτερα απο τον αστενη.... ;D ;D ;D
στο aeg εγεινε αλαγη του επειλογεα βολης με εναν της Classic Army αλλα το προβλημα παντα παρουσιαζωταν πρως στο τελος καθε παιχνιδιου... αυτα γεια την ωρα
παντα φιλικα el.cind