Αναζητηση ομαδας

Ξεκίνησε από diolyt, 11 Μαΐου 2011, 12:53:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

diolyt

Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ.Ειμαι καινουριος στο αιρσοφτ και θα ηθελα πολυ να ασχοληθω με το συγκεκριμενο χομπι.Ειμαι 30 χρονων, μενω Πειραια,δεν εχω παιξει σε κανενα παιχνιδι και εχω ενα svd ελατηριου.Ειμαι προθυμος να αγορασω και τον υπολοιπο εξοπλισμο αρκει να με δεχτει σαν μελος καποια ομαδα.Οποτε αν καποια ομαδα εχει αναγκη απο μελη πολυ ευχαριστως να επικοινωνησουμε.                                                                                                                                               Υ.Γ.(να τονισω οτι δεν ειμαι εντελως ''ασχετος'' μιας και ειμαι στρατιωτικος)

Prom81

Καλησπερα και καλως ορισες! Να ξερεις οτι δεν χρειαζεται να εισαι μελος ομαδας για να παιξεις, απλα προστατευτικο εξοπλισμο, ρεπλικα οπλου (που εμπιπτει στα προκαθορισμενα ορια FPS της περιοχης) και ορεξη χρειαζεται. Σεναρια σηκωνονται συχνα και ειναι δημοσια οσον αφορα την συμμετοχη. Η ενταξη σε καποια ομαδα δεν ειναι υποχρεωτικη.

sticker

σε καλοσωριζουμε απο την ομαδα loners .Θα προτεινα και εγω να δεις τα πεδια που παμε και τα σεναρια που γινονται ωστε να παρεις μια αρχικη ιδεα το τι γινετε πριν ακομα κανεις καποια περιτα εξοδα και αργοτερα βλεπεις και σου λεμε  τι γνωμη μας τι να παρεις και απο που.πριν ερθεις ομως αν δεν εχεις το κυριοτερο ειναι οτι θες ενα ζευγαρι γυαλια για προστασια στο πεδιο και τα φοραμε απο την ωρα που παμε εκει μεχρι να φυγουμε
φιλικα sticker

Crypto

Καλώς όρισες. Σου προτείνω να έρθεις σε παιχνίδια, ώστε να γνωριστούμε όλοι από κοντά. Όμως, όπως ανέφεραν οι παραπάνω συνχομπίστες, πάνω από όλα ασφάλεια.

Καλή αρχή, από Pilgrims, και σου ευχόμαστε καλά παιχνίδια!

diolyt

Ευχαριστω για τις συμβουλες σας παιδια,γυαλια εχω οπωςδηποτε.Τα πεδια που παιζεται που βρισκονται?Το οπλο μου ειναι ενα Dragounov ελατηριου και βγαζει βαση προδιαγραφων 400 fps(δεν το εχω μετρηση γιανα πω την αληθεια).Οποτε θα ειναι χλωμο για να παιξω.

BladeGT

Παράθεση από: diolyt στις  11 Μαΐου 2011, 14:37:36 ΜΜ
Ευχαριστω για τις συμβουλες σας παιδια,γυαλια εχω οπωςδηποτε.Τα πεδια που παιζεται που βρισκονται?Το οπλο μου ειναι ενα Dragounov ελατηριου και βγαζει βαση προδιαγραφων 400 fps(δεν το εχω μετρηση γιανα πω την αληθεια).Οποτε θα ειναι χλωμο για να παιξω.
τα sniper συνηθως εχουν οριο στα 450 fps με την προυποθεση οτι ειναι bolt action και μια αποσταση βολης 15-20 μετρα το λιγοτερο(αναλογα ο καθε διοργανωτης λεει την αποσταση ασφαλειας που θεωρει σωστη..)
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

diolyt

Eυχαριστω και παλι για τις πληροφοριες,πραγματικα.γιατι καποιοι με απογοητευσαν λεγοντας μου οτι ο ρολος του sniper δεν υφισταται στο αιρσοφτ,οτι επειδη το οπλο μου ειναι ελατηριου θα εχω φαει 50 πριν ριξω μια.......

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: diolyt στις  12 Μαΐου 2011, 09:40:12 ΠΜ
Eυχαριστω και παλι για τις πληροφοριες,πραγματικα.γιατι καποιοι με απογοητευσαν λεγοντας μου οτι ο ρολος του sniper δεν υφισταται στο αιρσοφτ,οτι επειδη το οπλο μου ειναι ελατηριου θα εχω φαει 50 πριν ριξω μια.......
αυτο δεν παιζει αν αφιερωσεις χρονο και χρημα(η αναβαθμιση sniper στοιχιζει πολυ)..Ελπιζω να σου ταιριαξε η βαση της διοπτρας..καλη αρχη..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

diolyt

Ναι διοπτρα εχω βαλει μονο διποδο δεν εχω βρει ακομα γιατι τα αντιστοιχα καταστηματα δεν εχουν η δεν εχουν φερει ακομη.Δηλαδη ποση αναβαθμιση χωρις να ειναι μετρημενο λεει βαση προδιαγραφων οτι βγαζει 400fps(δηλαδη και παλι οριακα ειμαι να με δεχθουν).

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: diolyt στις  12 Μαΐου 2011, 10:23:05 ΠΜ
Ναι διοπτρα εχω βαλει μονο διποδο δεν εχω βρει ακομα γιατι τα αντιστοιχα καταστηματα δεν εχουν η δεν εχουν φερει ακομη.Δηλαδη ποση αναβαθμιση χωρις να ειναι μετρημενο λεει βαση προδιαγραφων οτι βγαζει 400fps(δηλαδη και παλι οριακα ειμαι να με δεχθουν).

Καλημερα.
Το καλυτερο ειναι να ερθεις σε παιχνιδι που θα γινει προσεχως για να δεις κ να μιλησεις με ατομα που θα σου δωσουν να καταλαβεις περι οπλων αιρσοφτ κ χρησης τους, αλλα κ για τον ρολο του σναιπερ κ τον οπλισμο του.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: diolyt στις  12 Μαΐου 2011, 10:23:05 ΠΜ
Η αναβαθμιση δεν εχει να κανει μονο με τα fps αλλα και με πολλα αλλα τα οποια θα βρεις σε σχετικα νηματα εδω μεσα..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...