ΤΗ-446 ή G7

Ξεκίνησε από JUDGE, 02 Μαρ 2012, 01:00:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

JUDGE

Θελω να αγορασω ενα ασυρματο και βρισκομαι αναμεσα σε αυτα τα 2!
Τα εχω βρει στην ιδια τιμη και γενικοτερα εχω ψαξει και τισ λειτουργιες τουσ και κλεινω λιγο προς το TH-446 που ειναι και pmr και κανονικος ασυρματος αλλα απο οτι ειδα ειναι κινεζικος (βεβαια και τι δεν φτιαχνεται στην κινα αλλα λεμε τωρα).
Απο οσα εχω διαβασει οσοι εχουν g7 ειναι ευχαριστιμενοι αλλα θα ηθελα και γνωμη οσων εχουν κατι διαφορετικο.
Οποιος γνωριζει καλυτερα και μπορει να μου πει καλως!
Επισης μου ειπαν οτι απαγορευεται πιανεις συχνοτητες που δεν ειναι σε pmr.
Ισχυει;

Nameless

Ενας προχειρος ελεγχος που εκανα για το ΤΗ446 εδειξε οτι το ΤΗ446 λειτουργει μονο στις συχνοτητες των PMR και στα 0,5Watt.....οποτε δεν μπορει να πει καποιος οτι ειναι και κανονικος ασυρματος.

Οσον αφορα τις συχνοτητες, ειδικα τις UHF, βασει νομου μπορουμε να χρησιμοποιουμε ελευθερα μονο τις 8 συχνοτητες των PMR μαι με τους υποτονους τους......απο την αλλη, ολα τα σωματα ασφαλειας εχουν μεταπηδησει σε επικοινωνιες Tetra, οποτε δεν τιθεται θεμα παρεμβολων, η παρακολουθησης των συχνοτητων τους. Θα μπορουσε να πει καποιος οτι προκειται για εναν νομο που εφαρμοζεται αραια και κατα το δοκουν του καθε οργανου.

Απο την αλλη αν θελεις να εχεις την ησυχια σου, παρε ενα PMR και εισαι τζετ. Αναμεσα στα δυο θα προτεινα το G7......τωρα που εχουν βγει πια και tactical αξεσουαρ (κατι το οποιο δεν υπηρχει πιο πριν) και τα βρισκεις και στην Ελλαδα, εισαι μια χαρα.....

JUDGE

Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι και μου ειπαν οτι οι G7 που εχει αυτος εισαγωνται με 0,5 Watt και στην συνεχεια η αντιπρωσοπεια εδω τα ανεβαζει στα 3 Watt ισχυει κατι τετοιο;
Επισησ μου ειπε οτι ισωσ γινεται να ξεκλειδωσω τισ συχνοτητες μεσω του υπολογιστη.
Ξερεισ κανεις αν γινεται κατι τετοιο;

spirosleon

Παράθεση από: JUDGE στις  12 Μαρ 2012, 16:09:21 ΜΜ
Σημερα πηγα σε ενα μαγαζι και μου ειπαν οτι οι G7 που εχει αυτος εισαγωνται με 0,5 Watt και στην συνεχεια η αντιπρωσοπεια εδω τα ανεβαζει στα 3 Watt ισχυει κατι τετοιο;
Επισησ μου ειπε οτι ισωσ γινεται να ξεκλειδωσω τισ συχνοτητες μεσω του υπολογιστη.
Ξερεισ κανεις αν γινεται κατι τετοιο;

επειδη ψαχνουμε και εμεις σαν ομαδα για το καταλληλοτερο pmr ,οσο αφορα τα g7 της midland, ναι οντως ειναι σε 0,5w και με ενα jumperaki φτανει τα 3 w. ψαχνω να βρω τι και πως και εαν μπορει να συμβει το ιδιο και στα πιο φθηνα της ιδιας εταιριας.οσο για τις συψνοτητες που λες να ξεκλειδωσεις....ποιος ο λογος...? τεσπα.....περι ορεξεως....
απο την αλλη ριξε και μια ματια στην τελευταια σειρα της cobra....εχουν ΟΛΑ οσα θες στο airsoft και στην μιση τιμη......

Nameless

Ειδικά στα ηλεκτρονικά είδη το να ψάχνεις το φθηνότερο δεν είναι πάντα το καλύτερο δεδομένου ότι τα απλόχερα και φθηνότερα μοντέλα ενδεχομένως να μην έχουν χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που χρειάζεσαι. πχ, δεν ξέρεις αν τα φθηνά μοντέλα της midland έχουν υποτονους, ή την δυνατότητα να υποστηρίξουν tactical αξεσουάρ

Το G7 θεωρώ ότι είναι μια πολυ καλή και τίμια λύση, η οποία πλέον συνοδεύεται απο τα σχετικά tactical καλού δια (ΡΤΤ, ακουστικά, μικρόφωνα κτλ) τα οποία μέχρι πρότινος δεν ήταν διαθεσιμα για αυτο το μοντέλο.  Το δε g7 προσφέρει τόσο υποτονους όσο και την δυνατότητα να ανεβεί στα περισσότερα watt αν το θελήσετε. Για καιρο μάλιστα αποτελεί το στάνταρ βάσει του οποίου οι άλλοι ΡΜR κρινονται

Εσείς που ψαχνεστε σαν ομάδα για ασυρματους, ξεκινήστε ρωτώντας τους εαυτούς σας αν εκτός απο ασυρματους  ενδιαφέρεστε και για τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Αν ναι, οι επιλογές σας περιορίζονται κάπως αφού τα φθηνά μοντέλα δεν υποστηρίζουν πάντα μικρόφωνα κτλ, πολλώ δε μάλλον τα tactical απο αυτά.