spiros.k φιλαρακια μου.

Ξεκίνησε από spiros.k, 28 Απρ 2011, 18:23:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ampelift

Σπυρακο προχώρα και μην μασάς, φτιάξε τα πράγματα όπως θέλεις, εδώ ήμαστε μαζί σου!!!!!!!!!!  :'(

Patriot

Ολα καλα ρε μαχιμε......εδω θα ειμαστε και θα περιμενουμε...παρε το χρονο σου.....
Oλοι λιγο πολυ περναμε ζωρικα γιατι δεν ειμαστε παιδια αλλα "μεγαλα παιδια"...... και αυτο η ζωη δεν το συνχωρει.....
Παμε ομως δυνατα ΠΙΠΙ.....
Εισαι μαγκακι και σαν το ROCKY .....NO PAIN.... ;)

ΥΓ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΙΡΣΟΦΤΑΙΡ ΠΑΝΤΑ ΑΙΡΣΟΦΤΑΙΡ...... :)
God Save The Queen.........

spiros.k

σας ευχαριστω ολους φιλαρακια μου εχετε μεγαλη αξια για μενα δεν το περιμενα να αντιδρασετε ετσι με κοματιασατε.θα επιστρεψω συντομα.. ;) ;)

pit k

Καλησπέρα ΦΊΛΕ ΣΠΎΡΟ :)

όλα τα πράγματα θέλουν μετρό και σύνεση  το παιχνίδι μας είναι κάλο άλλα πιο σημαντικό είναι η οικογένεια μας δώσε λίγο χρόνο σε αυτή και θα δεις ότι όλα θα φτιάξουνε σου μιλάει ένας παθόν και καμένος από αυτό

μου πήρε χρόνο μέχρι να το καταφέρω άλλα τελικά με δυο βήματα πίσω με μια καλή συμφωνία για δυο παιχνίδια τον μηνά τα κατάφερα και ένα ταξιδάκι με την οικογένεια ;) ;) ;)

το παιχνίδι θα είναι εκεί πόντε θα σε περιμένει   όπως και εμείς οι φίλοι σου :)
φτιάξε την κατάσταση και θα τα ξαναπούμε σίγουρα :)

καλή επιτυχία ;)   

scarface

Φιλαρακο θελω να πιστευω οτι  ( λιγο καιρο ξαποσταινεις και ξανα προς την δοξα τραβας ) καθε επιτυχια μεσα απο την καρδια μου , και ευχομαι  με το καλο μας ξαναρθεις
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

JokeR

φιλαρακι εγω τα μονα λογια που εχω να σου πω ειναι πως οπως ειπες μπορα ειναι θα περασει ξερεις εσυ απο αυτα δε μασας...
απο εκει και περα οι φιλιες δε παραμενουνε μονο μεσα στα πεδια αλλα υπαρχουνε και εξω... οτι και αν χρειαστεις να ξερεις πως θα ειμαστε/ειμαι εδω και εξω  ;D ;D

SAPPER

Το Airsoft είναι πρέζα φίλε, ξεφέυγεις και δεν το καταλαβαίνεις, το καλό είναι ότι το πήρες χαμπάρι σχετικά νωρίς... όσο για τα φιδάκια έχουμε περισσότερα από όσο όλα τα άλλα χόμπι μαζί... καλά να παιρνάς φιλαράκι με την κοράκλα σου και οι καλοι δεν χανονται.

Magicca

Σπύρο αγαπημένε με στεναχώρησες ιδιαίτερα  :'(  Ποιόν θα έχω τώρα να με φωνάζει που είσαι ρε κομάααντοοο....
Στο είχα πει δεν με άκουγες....Φέρτε τις να τις εκπαιδεύσω θα το αγαπήσουν το άθλημα και θα σταματήσει η παντόφλα :P
Ξέρω ότι ζηλεύεις τον Πέτρο γιατί αυτός τρώει παντόφλα αν εγώ δεν πάω σε παιχνίδι ;D
Αλλά όλα θα γίνουν όμορφα και πάλι και άκουυυυυυ τα κομμάντα δεν μασάνε ορε!!!!!

Και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε ;) ΑΑ και με το καλό καλός πολίτης,χιχιχιχιχιχι!
Θα σε περιμένω πίσω από τους θάμνους πάλι :P :P :P :P
I put a "spell" on you....because your mine..:)