ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ

Ξεκίνησε από dionisos1991hel, 01 Απρ 2009, 12:27:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

To κρανος τι σχεση εχει τωρα;) ημουν στο κατω σπιτι, εκει οπου στην αρχη εφαγα 6 ατομα, και στην επομενη φαση, οταν ημουν στο βασικο δωματιο του σπιτιου και οτυπος που ηταν μαζι μου ηταν στο διαδρομο, κοντα στη πορτα, στο μπανιο που ειναι το πιο κοντινο στη πορτα, πεφτει η τορναντο και δεν βγαζει ΤΙΠΟΤΑ
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Eπειδη η συγκεκριμενη δεν λειτουργουσε η' ηταν κακοσυντηρημενη δεν σημαινει τιποτα αυτο,εγω εχω κανει πολλα kills με την τοrnado και αν σου τυχει ποτε να την φας μεσα σε δωματιο πραγματικα γεμιζει ολος ο κοσμος μπιλιες..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ozymandias

Η ιδιοκατασκευη καπνογονου θετει δυο προβληματα τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω

1) Η υπαρξη φλογας και θερμοτητας η οποια στο ελληνικο περιβαλλον το καλοκαιρι ειναι απαγορευτικη ακομα και σε urban πεδια λογω του κινδυνου πυρκαγιας
TLSFx Thermobaric grenade for airsoft or paintball (outdoor test)
Φανταστειτε αυτο Ιουλιο στην ελλαδα

2) Η υπαρξη τοξικου καπνου, ειδικα αν χρησιμοποιησεις υλικα απο μαγαζι με λιπασματα(!)

Νομιζω οτι η χρηση ειδικων για airsoft/PB κατασκευων ειναι μονοδρομος.

Οσον αφορα την Tornado και τις αλλες χειροβομβιδες airsoft, το θεμα ειναι η δημιουργεια ενος πλαισιου κανονων βασει του οποιου θα ενταχθει η χρηση "εκρηκτικων" στα σεναρια.

Παραδειγμα 1
πεταω μια χειροβομβιδα σε ενα δωματιο. Ποτε βγαινει ο αλλος; Αν τον βρει ΒΒ, η αυτοματα θεωρειται εξω οπως ενδεχομενως να συνεβαινε αν ειχαμε εκρηξη σε κλειστο χωρο οπου οχι μονο τα θραυσματα αλλα και το ωστικο κυμα θα ειχε αποτελεσμα;

Παραδειγμα 2
Προσγειωνεται μια tornado στα ποδια μου. Πριν σκασει της τραβαω μια κλωτσια και την στελνω στου διαολου τη μανα οπως θα εκανα αν εβλεπα να κυλαει μια πραγματικη. Ολα καλα; Οχι.....η tornado ανηκει στον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ και κανεις 100+ ευρω και εγω την πεταξα πχ στο νερο, η δεν ξερω που
Τι γινεται λοιπον; Καθομαι και την τρωω;

Παραδειγμα 3
Πως προσωμοιωνουμε τις συσκευες κροτου λαμψης;

Παραδειγμα 4
Πως προσωμοιωνουμε τις βομβιδες του Μ203 η τα βληματα ΑΤ/RPG, ωστε να μην εχουμε τα 203 που κανουν εναν σκασμο λεφτα μονο για παπατζα η για scatter gun

Παραδειγμα 5
Πως θα προσωμοιωσουμε αυριο σε μεγαλυτερα σεναρια βολες ολμων, η πυροβολικου;

Αυτες τις ερωτησεις θα επρεπε να κανουμε κατα τη γνωμη μου

Horus

για το παραδειγμα 1

αυτο που ισχυει στα τελευταια παιχνιδια ειναι οτι ΑΝ σκασει η χειροβομβιδα τοτε οσοι ειναι στο δωματιο ειναι εξω, ασχετα απο το αν τους χτυπησε μπιλια ή οχι. νομιζω αυτο ειναι δικαιο γιατι "πιανει" κ τα θραυσματα κ το ωστικο κυμα. απο την αλλη σε περιπτωση αποτυχιας εχουμε αστοχια υλικου που ειναι επισης δικαιο!

για το παραδειγμα 2

νομιζω πως το καλυτερο ειναι να σεβαστουμε τα χρηματα που εχει δωσει ο συμπαιχτης μας για τον εξοπλισμο του. οποτε ΟΧΙ στις κλοτσιες!!
σαν απαντηση στο ερωτημα, θα προτεινα να προσπαθουμε να αλλαξουμε δωματιο κ ΑΝ ειμαστε τυχεροι κ η χειροβομβιδα ειναι με χρονοδιακοπτη ΙΣΩΣ να τη γλιτωσουμε! στην περιπτωση της tornado κρουσεως απλα..καληνυχτα  :)

για το παραδειγμα 3

νομιζω δεν χρειαζομαστε τετοιες χειροβομβιδες. ισως καποιοι συμπαιχτες να εχουν ευαισθητα αυτια κ αν σκασει μια χειροβομβιδα κροτου σε κλειστο χώρο να την ακουσουν "στερεοφωνικα". υπαρχει λογος?? εχω επιφυλάξεις κ για τις χειροβομβιδες λαμψης.
άλλωστε στα παιχνιδια μας δεν προσπαθουμε να αφοπλισουμε κ να αιχμαλωτισουμε καποιον.

για το παραδειγμα 4

νομιζω οτι εφοσον σε "πιασει" το shower εισαι εξω (μεσα ή εξω απο κτηρια).
αν καποιος ριχνει προς το κτηριο (σε καποιο παραθυρο) οσοι ειναι στο δωματιο κ κτυπηθουν απευθειας ή και απο γκελ, ειναι εξω. πιστευω οτι οι "αδικημενοι" θα ειναι σχετικα λιγοι, το παιχνιδι μας θα αποκτησει περισσοτερο "χρωμα" κ τα παιδια που εχουν δωσει ενα σωρο λεφτα για τα 203 θα μπορεσουν να τα χαρουν  :)

για το παραδειγμα 5

νομιζω ειμαστε πολυ μακρυα ακομα για κατι τετοιο!

(θα μπορουσαμε να ανοιξουμε ψηφοφοριες για τα επιμέρους ερωτηματα που εθεσε ο  Ozymandias)
enemies..we need more enemies!!

cgwolf

Παράθεση από: Ozymandias στις  09 Ιουλ 2010, 14:00:25 ΜΜ

Νομιζω οτι η χρηση ειδικων για airsoft/PB κατασκευων ειναι μονοδρομος.

Οσον αφορα την Tornado και τις αλλες χειροβομβιδες airsoft, το θεμα ειναι η δημιουργεια ενος πλαισιου κανονων βασει του οποιου θα ενταχθει η χρηση "εκρηκτικων" στα σεναρια.

Με αυτό συμφωνώ απόλυτα για τους λόγους που ανέφερε και ο Ozymandias
.
Παράθεση από: Ozymandias στις  09 Ιουλ 2010, 14:00:25 ΜΜ

Παραδειγμα 4
Πως προσωμοιωνουμε τις βομβιδες του Μ203 η τα βληματα ΑΤ/RPG, ωστε να μην εχουμε τα 203 που κανουν εναν σκασμο λεφτα μονο για παπατζα η για scatter gun

Σε αυτό μπορώ μόνο να προσφέρω την εμπειρία που είχαμε σε παιχνίδι που είχαν οργανώσει οι Lost Infantry Division (το έκανα edit γιατί θυμήθηκα σωστά)...

Είχε οριστεί σαν κανόνας και το δέχτηκαν όλοι όσοι ήταν παρόντες, ότι αν έριχνε κάποιος προς δωμάτιο (απο την πόρτα ή απο το παράθυρο,με προϋπόθεση ότι τα BBs θα παίζουν μέσα στο δωμάτιο) τότε αυτόματα όσοι ήταν μέσα στο δωμάτιο θεωρούνταν χτυπημένοι...

Είχα την τύχη/ατυχία να είμαι δέκτης ενός τέτοιου "hit"...Το μόνο που άκουσα ήταν ο βαθύς ήχος του οβιδοβόλου και το δωμάτιο γέμισε BBs...Δεν με πέτυχε κάποιο,αλλά βγήκα αμέσως και ήταν το καλύτερο "out" που είχα ποτέ μου....Ακόμα γελάω όσο το θυμάμαι γιατί ήταν το μόνο που δεν περίμενα...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Laetius

Παράθεση από: salamine153 στις  09 Ιουλ 2010, 10:38:29 ΠΜ
To κρανος τι σχεση εχει τωρα;) ημουν στο κατω σπιτι, εκει οπου στην αρχη εφαγα 6 ατομα, και στην επομενη φαση, οταν ημουν στο βασικο δωματιο του σπιτιου και οτυπος που ηταν μαζι μου ηταν στο διαδρομο, κοντα στη πορτα, στο μπανιο που ειναι το πιο κοντινο στη πορτα, πεφτει η τορναντο και δεν βγαζει ΤΙΠΟΤΑ

Μπορεί να την έριξε μόνο και μόνο για μπας και βγεις από το δωμάτιο ή  να πάρει χώρο (μπλόφα δλδ που προσωπικά μου έχει πιάσει αρκετές φορές. Δεν βγαίνεις έξω βέβαια άμα δεν σκάσει, άμα σκάσει όμως βγαίνεις κανονικά σε βρει δεν σε βρει μπιλάκι)
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια