17-4-11 <<<Airsoft Meet 2!>>> Ελαιουργείο Μεγαρα <<<Αναβάλλεται>>>

Ξεκίνησε από Admax, 14 Απρ 2011, 15:39:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Airsoft Meet 2 <<<Αναβάλλεται>>>
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ένα κλασικό παιχνίδι γνωριμίας καινούριων παικτών και συνάντησης των παλιών θα γίνει στο  πεδίο "Ελαιουργείο Μεγαρα" αυτή την κυριακή 17/4/2011

Κλασικό παιχνίδι με  Καμικάζι Game 1.30 ώρα ασταμάτητο game με respawn! ;) Στο πεδίο αυτά! :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ώρα συγκέντρωσης 10.30
Ώρα έναρξης 11.30

Όριο FPS 350!

GPS:   (37° 59' 56.73", 23° 23' 18.47")
       Date: 17-4-2011
       Time: 10:30 ΑΦΙΞΗ
       11:30 ΕΝΑΡΞΗ

Falcon

piperidis

BladeGT

Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

skotostras

παιδια θα μπορούσε να μου στείλει σε πμ κανείς την τοποθεσία μερικών πεδίων στην αθήνα ?
και πως μπορώ να χρησιμοποιήσω της συντεταγμένες που είναι πάνω ?
ευχαριστώ  ;)

Dusty

καλησπερα δεν ημαστε "επισημα" ομαδα ονομα εμβλημα κλπ αν αποφασισουμε να ρθουμε θα πρεπει να χουμε καποιον αλλον εξοπλισμο περα απο τα γυαλια φυσικα για να παρακολουθησουμε μονο επιπλεον θα πρεπει να δηλωσουμε εκ των προταιρων αριθμο κ ονοματα ατομων που θα ρθουμε?? ευχαριστω πολυ

Mr.Gounaki

καλησπερα φιλε μου..πιστευω θα γινει μετρηση οπλων ε?ρωταω γιατι το πεδιο εχει μικρες αποστασεις κ πιστευω κανεις δε θα θελε πολλα φπς στο προσωπο καθως στριβει απο την γωνια...

topgun7

jimmatas

μεσα 100% και γω + 1 φιλος μου που θελει να μπει στο airsoft γιαυτο εαν υπαρχει καποιο οπλο να δανειστει για το παιχνιδι θα το εκτιμουσα.  :)

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

JOHN SPARTAN

Μαζι με αλλον ενα η δυο νεους, αληθεια θα υπαρχει καποιο σημειο συναντησης για το πεδιο γιατι δεν εχω ξαναερθει ?

phoenix

Ζητω η τρελα!

(Pierre de)-FERMAT

4 ατομα και θα εχουμε κ μετρητη μαζι μας λογικα για να βοηθησουμε στην μετρηση των fps που ελπιζουμε να γινει..

topgun7

ΑΜΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΕ ??? ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΑ????

Admax

Admax

Παράθεση από: (Pierre de)-FERMAT στις  16 Απρ 2011, 19:59:39 ΜΜ
4 ατομα και θα εχουμε κ μετρητη μαζι μας λογικα για να βοηθησουμε στην μετρηση των fps που ελπιζουμε να γινει..
Πολυ ωραια!!!  :)

moglis

στις 9:45 θα ειμαι στα διοδια ελευσινας και θα ειμαι εκει εως τις 10 το πολυ
αν καποιος δεν ξερει η δεν θυμαται να ερθει να ειναι στην ωρα που αναφερω και στο σημειο που αναφερω  ;D ;D ;D ;D

σε περιπτωση που δεν με γνωριζετε με το που θα περασετε και θα πληρωσετε σταματατε δεξια και βρισκετε εναν ομορφο νεο με μαυρη στολη και ασημι peugeot 106 ο οποιος θα καθετε και θα περιμενει με ενα τσιγαρο στο στομα....
τηλεφωνο επικοινωνιας 6970151706
ευχαριστω Γιαννης
A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER

MAKISL

Παράθεση από: dragon236! στις  16 Απρ 2011, 21:47:37 ΜΜ
στις 9:45 θα ειμαι στα διοδια ελευσινας και θα ειμαι εκει εως τις 10 το πολυ
αν καποιος δεν ξερει η δεν θυμαται να ερθει να ειναι στην ωρα που αναφερω και στο σημειο που αναφερω  ;D ;D ;D ;D

σε περιπτωση που δεν με γνωριζετε με το που θα περασετε και θα πληρωσετε σταματατε δεξια και βρισκετε εναν ομορφο νεο με μαυρη στολη και ασημι peugeot 106 ο οποιος θα καθετε και θα περιμενει με ενα τσιγαρο στο στομα....
τηλεφωνο επικοινωνιας 6970151706
ευχαριστω Γιαννης

αααααααααχ  ρε ομορφε .... να μην ειμαι γυναικα να σου την πεσω.....
:P :P :P :-[ :-[ :-[
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

FrankCastle

This is not a revenge!
This is a Punishment!

jimmatas

Παράθεση από: topgun7 στις  16 Απρ 2011, 20:02:11 ΜΜ
ΑΜΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΕ ??? ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ Η ΚΑΝΟΝΙΚΑ????
Παράθεση από: Stavros3 στις  16 Απρ 2011, 20:26:31 ΜΜ
Κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

μια χαρα! :D :D

απλα ,οπως ειπα και πιο πανω, ΕΑΝ υπαρχει ευχερεια για ενα δευτερο οπλο οτι να ναι βασικα για ενα φιλο που θελει να μπει στο χωρο και ερχεται να δει αυριο ;)

τα λεμε εκει !