μπαταρίες και μπίλιες για A.E.G

Ξεκίνησε από Dusty, 03 Απρ 2011, 18:46:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dusty

καλησπέρα και πάλι αυτή την φορά έχω δυο πιο τεχνικές ερωτήσεις αλλά μιας και είναι κάπως "παιδικές" αποφάσισα να τις βάλω εδώ λοιπόν: έχω καταλήξει σε δυο όπλα colt M4-A1 της Cybergun και το M4-A1 colt της G&G Armament η απορία μου είναι πως δεν ξέρω αν συμπεριλμβάνωνται οι μπαταρίες στην συσκευασία αν όντως δεν περιλαμβάνονται τότε τι μπαταρία να διαλέξω? έχω δει από 7.2-11.1 Volt ποία η διαφορά τους πρακτικά δεδομένου οτι τα μοτερ τους εχουν συγκεκριμενες ονομαστικες τιμες rpm και δεδομενες muzzle velocity. δεύτερον μετα τις μπαταριες κοιταξα για μπιλιες εκει κ αν εχασα την μπαλα υπαρχει καποια βασικη καθοδηγηση για το πως να τις επιλεξω? οπως π.χ. τι ειναι τα 0,12g 0.20g κλπ πρακτικα δηλαδη
για ακομα μια φορα θα θελα να ευχαριστησω εκ των προταιρων οσα παιδια μπουν στον κοπο να απαντησουν ακομα και να το διαβασουν

Prom81

Καλησπερα φιλε μου, για το θεμα ΒΒ μπορεις να παρεις μια ιδεα εδω
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,81.0.html
(εαν παρατηρησεις εξηγει και το λογο της μη χρησεως κατω των 0.20")

Για τις μπαταριες θα σου προτεινα να ρωτησεις το καταστημα (που ειναι και το πλεον αρμοδιοτερο εμου) την ημερα που θα το παρεις το AEG ή ακομη νωριτερα για να ξερεις και τις τιμες.

Dusty

σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου κ για το link νομιζω οτι εβγαλα καποια ακρη βεβαια αν π.χ. μια εταιρια δινει μια προδιαγραφη 262 fps/ 0.20 αυτο δν σημαινει αυτοματα οτι δν μπορει να παρει βαρυτερα BBs. κ μιας κ ειναι το 1ο μου οπλο μια συμβουλη ποιο ξεχωριζεις ενδεχομενος περισσοτερο απ τα δυο που ανεφερα κ παλι ευχαριστω

Prom81

Δεν μπορω να ευνοησω κανενα απο τα δυο, διοτι ΔΕΝ εχω πειρα με κανενα απο τα συγκεκριμενα μοντελα.
Καλο θα ειναι να κοιταξεις και reviews αλλα και feedbacks εταιριων.
Συνιστω υπομονη, να εμπλουτιστει με αποψεις το παρον τοπικ και μετα να αξιολογησεις.
Συγνωμη εαν δεν βοηθω, αλλα εφοσον δεν γνωριζω ενδελεχως κατι, καλυτερα να μην παρω θεση και σε  παραπληροφορησω  ;)