καλωσορισμα νεων μελων

Ξεκίνησε από lock, 31 Mar 2011, 15:07:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lock

καλησπερα σ ολους,ειμαι ο δημητρης aka lock.ειμαι πολυ φρεσκος στον χωρο,το συγκεκριμενο χομπυ το βρηκα τυχαια ψαχνωντας για καποιες δραστηριοτητες που μπορουμε να κανουμε σαν club σ ενα αλλο forum αυτοκινησης που ειμαι μελος,για να ειμαι ακριβης εψαχνα κατι για paintball κ καποια στιγμη επεσα κ στο airsoft -χμ τι ειναι αυτο κατσε να δουμε, σκεφτηκα κ απο οσο ψαχνω τον τελευταιο καιρο κ διαβαζω νομιζω οτι ηρθα για να μεινω. ειναι πολυ κοντα σ αυτο που θελω να μου προσφερει ενα χομπυ κ προς το παρων ειμαι στο θεωρητικο κομματι...διαβαζω διαβαζω διαβαζω,μαθαινω ορολογιες τεχνικα χαρακτηριστικα κλπ κλπ κλπ για να πρηξω τους παλιους οσο πιο λιγο γινεται! :). οπως ολα τα χομπυ απαιτει χρονο κ χρημα πραγμα που στις μερες μας ειναι περιορισμενα αλλα πιστευω οτι αξιζει,σιγα σιγα θα φτιαξω τον εξοπλισμο μου κ ελπιζω να τα πουμε σε καποιο πεδιο απο κοντα,προς το παρων προτεραιοτητα εχω θεση τα μεσα αυτο προστασιας,υστερα στολη γιλεκο κλπ κλπ κ για κερασακι το δικο μου aeg. θα ηθελα καποια στιγμη να ερθω να σας γνωρισω κ απο κοντα σ ενα πεδιο εστω κ σαν παρατηρητης να δω απο κοντα,ελπιζω να τα πουμε συντομα
φιλικα δημητρης

chrisdeggestin

Καλησπερα Δημητρη και καλωσηρθες στην παρεα μας  ;)Εκανες πολυ σωστα που διαλεξες αυτο το χομπι και να εισαι σιγουρος οτι με το πρωτο παιχνιδι θα αποζημιωθεις για τον χρονο και το χρημα που θα εχεις ξοδεψει.Επειδη προερχομαι απο τον χωρο του paintball θα ηθελα να σου πω οτι η επιλογη σου ειναι 2 φορες σωστη γιατι αν και πολλοι πιστευουν οτι και τα δυο μοιαζουν σε διαβεβαιωνω οτι απλα μοιαζουν δεν εχουν καμμια σχεση (οταν παιξεις)και επιλεγοντας το airsoft αφηνεις πισω σου πολλα κακος κειμενα.Θα ηταν χαρα μου να γνωριστουμε και αν θες πριν να παρεις τον εξοπλισμο σου μπορουμε να σου δανεισουμε ωστε να συμμετασχεις σε καποιο σεναριο και να δεις την γλυκα ;)Οποια απορρια εχεις μην φοβασαι να την διατυπωσεις ,να εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν πολλα προθυμα ατομα να σε βοηθησουν οπως και εγω φυσικα .Η μονη προυποθεση ειναι να εισαι πανω απο 18 και να εχεις ορεξη ,τρελλα, ολα τα αλλα βρισκοντε...
Καλωσηρθες λοιπον σε μια μεγαλη τρελλη παρεα ,οτι χρειαστεις ειμαι στην διαθεση σου ,μπορουμε να τα πουμε μεσο pm. ;)

lock

Παράθεση από: chrisdeggestin στις  31 Mar 2011, 15:42:50 ΜΜ
.Η μονη προυποθεση ειναι να εισαι πανω απο 18 και να εχεις ορεξη ,τρελλα, ολα τα αλλα βρισκοντε...
Καλωσηρθες λοιπον σε μια μεγαλη τρελλη παρεα ,οτι χρειαστεις ειμαι στην διαθεση σου ,μπορουμε να τα πουμε μεσο pm. ;)
ναι επειδη οτι υπαρχει ενα θεμα με την ηλικια στο προφιλ δεν το ειχα φτιαξει κ το διορθωσα,καβατζωνουμε τα 30,παρα κατι!!!
ευχαριστω για το καλωσορισμα,οσο για τρελα κ ορεξη αλλο τπτ,μην αγχωνεστε γι αυτο...επισης κατι επειδη ειδα οτι ειστε 'δικοι' μου ανθρωποι λατρευω την κρεατοφαγια κ μπυροποσια!!!νομιζω θα τα παμε πολυυυυ καλα!!!!χεχε

jumbo

καλος ορισες στον μαγικο κοσμο του airsoft φιλε Δημητρη...
Να σαι σιγουρος οτι ουτε ο χρονος, ουτε το χρημα που θα χρειαστει να επενδυσεις σε αυτο το χομπυ θα πανε χαμενα... :)
Αλλωστε οπως ειπε και ο φιλος chrisdeggestin, ελα εσυ στο πεδιο και οπλο θα βρεθει για να παιξεις, και να παρεις μια καλα γευση...
Το μονο που χρειαζεσαι υποχρεωτικα ειναι ενα ζευγαρι γυαλια και καλη διαθεση. :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

chrisdeggestin

Παράθεση από: lock στις  31 Mar 2011, 15:53:19 ΜΜ
ναι επειδη οτι υπαρχει ενα θεμα με την ηλικια στο προφιλ δεν το ειχα φτιαξει κ το διορθωσα,καβατζωνουμε τα 30,παρα κατι!!!
ευχαριστω για το καλωσορισμα,οσο για τρελα κ ορεξη αλλο τπτ,μην αγχωνεστε γι αυτο...επισης κατι επειδη ειδα οτι ειστε 'δικοι' μου ανθρωποι λατρευω την κρεατοφαγια κ μπυροποσια!!!νομιζω θα τα παμε πολυυυυ καλα!!!!χεχε
[/qu ote]Σε αυτο τον τομεα εχουμε μαστερ ,εκει γινοντε οι αληθινες μαχες ,και εκει πρεπει να εχεις πραγματικη ορεξη ;D ;D ;D
Θα χαρω να τα πουμε απο κοντα φιλε Δημητρη...

G.P.S.

Παράθεση από: lock στις  31 Mar 2011, 15:07:24 ΜΜ
καλησπερα σ ολους,ειμαι ο δημητρης aka lock..
Καλησπερα,
ειμαι ο G.P.S. aka Θανος.  :)

...προς το παρων ειμαι στο θεωρητικο κομματι...διαβαζω διαβαζω διαβαζω,μαθαινω ορολογιες τεχνικα χαρακτηριστικα κλπ κλπ κλπ για να πρηξω τους παλιους οσο πιο λιγο γινεται! :)....
Τουλαχιστον κανεις το σωστο, πρωτα διαβαζεις & μετα ρωτας. ;)
...προς το παρων προτεραιοτητα εχω θεση τα μεσα αυτο προστασιας,υστερα στολη γιλεκο κλπ κλπ κ για κερασακι το δικο μου aeg...
Κατα την γνωμη η σειρα που θα πρεπει να ακολουθησεις ειναι :
1) Δανεικη προστασια ματιων\AEG & συμμετοχη σε παιχνιδι
2) Αγορα προστασιας ματιων, δανεικο AEG & συμμετοχη σε παιχνιδι
3) Αγορα AEG (μεχρι τοτε θα εχεις δει τι σε βολευει & θα εχεις κανει την ερευνα αγορας σου)
4) Λοιπα μεσα προστασιας (αρβυλα,επιγονατιδες, επιαγκωνιδες κτλ.) αν κρινεις οτι τα θελεις\σε βολευουν
5) Γιλεκα κλπ παπατζες  ;D
Παράθεση από: jumbo στις  31 Mar 2011, 15:57:57 ΜΜ
καλος ορισες στον μαγικο κοσμο του airsoft φιλε Δημητρη...
Να σαι σιγουρος οτι ουτε ο χρονος, ουτε το χρημα που θα χρειαστει να επενδυσεις σε αυτο το χομπυ θα πανε χαμενα... :)
+1000
Αλλωστε οπως ειπε και ο φιλος chrisdeggestin, ελα εσυ στο πεδιο και οπλο θα βρεθει για να παιξεις, και να παρεις μια καλα γευση...
Καλο θα ηταν να το δηλωσεις\ζητησεις απο πριν για να μεγιστοποιησεις τις πιθανοτες. ;)
Το μονο που χρειαζεσαι υποχρεωτικα ειναι ενα ζευγαρι γυαλια και καλη διαθεση. :)
+1000
Για οικογενειακους λογους πλεον δεν συμμετεχω συχνα σε παιχνιδια
αλλα οποτε δεις να δηλωσω συμμετοχη στειλε μου pm να σου δανεισω εγω να παιξεις. ;)
Καλως ορισες & απο εμενα !!!

tristan

φιλε lock σου ευχωμε  καλα και ασφαλη παιχνιδια
ο μαγικος κοσμος του airsoft εκτος απο χομπι παιχνιδι εινα μια μεγαλι οικογενια

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

BladeGT

καλως ηρθες φιλε μ,
σε ποιο club αυτ/των εισαι ?
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

lock

(φλερταρωντας με το spamming) ευχαριστω πολυ παιδια για το καλωσορισμα κ παλι
@jumbo: θα δρομολογηθει συντομα το θεμα γυαλιων
@chrisdeggestin: εχω καλο ονομα σε μπριζολομαχιες,ειμαι γερο χαρτι,θα το διαπιστωσεις/τε
@G.P.S. :ευχαριστω πολυ με σκλαβωνεις,θα φανω ανταξιος
@BladeGT : εχεις π.μ
για την προοδο,αποριες κ τα βηματα μου θα ποσταρω στ αναλογα θρεντς
ευχαριστω κ παλι,το εκτιμω
[απο εξοπλισμο καθ οτι φρεσκος εχω οτι μου δωσε ο Ε.Σ(308 λελε) κ λογο ειδικοτητας ειναι ολα σ υπεραριστη κατασταση εκτος ενος σετ που χρησιμοποιουσα οταν υπηρχε αναγκη υπηρεσιας,σκοπια,περιπολο,βολες,Ο.Υ]

η φραση του tristan 'ο μαγικος κοσμος του airsoft εκτος απο χομπι παιχνιδι εινα μια μεγαλι οικογενια' τα περιεχει ολα...

Vanatorul

Είπα να μην ανοίξω νέο thread....άλλωστε περισσότερο νόημα έχει για τις ομάδες, παρά για τις ατομικές μας παρουσιάσεις. Λέγομαι Δημήτρης, είμαι κι εγώ νέος στο Airsoft, μέτρια νέος στο Woodsball και παλιούτσικος σε τέτοιου είδους ενασχολήσεις. Ελπίζω να μπορέσω να ενταχθώ κι εγώ σιγά σιγά στην παρέα. Καλή διάθεση υπάρχει, χρόνος λόγω δουλειάς όσο μπορώ περισσότερος -δηλαδή λίγος- ...(και πλήρης εξοπλισμός)

hitman1975

καλως ηρθες στον μαγικο κοσμο του airsoft καλα και ασφαλη παιχνιδια δημητρη

Manolaros

Καλησπέρα παιδία,

Είμαι ο Μάνος και είμαι κι εγώ νέος στο παιχνίδι μόλις 3 εβδομάδων..Εγώ έκανα τον ανάποδο δρόμο..Ξεκίνησα μ'ενα φτηνό AEG και προστασία και με ότι μου έδωσε ο Ε.Σ. δηλαδή μια παραλλαγή και αρβύλες...Προσπαθώ κι εγώ λίγο λίγο να παίρνω κάποια πραγματάκια που θέλω..Δυστυχώς μέχρι στιγμής έχω νόνο ένα παιχνίδι στο ενεργητικό..Μπορεί να είδα κάποιους απο εσάς εκεί αλλά συγχωρέστε με δεν είμαι καλός με τα ονόματα..Αυτα κι απο μένα.. :)

Arbiter

αχαχα δεν ειναι αναποδο!!ολοι ετσι ξεκινανε φιλε μου!!ΧΔ καλη αρχη λοιπον!!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

PANZO

Δημητρη καλοριζικος στον χωρο φιλε  ;) Η παρεα των ΜΑΤ που ενταχθηκες ειναι γνωστη για τα καταπληκτικα σεναρια, αλλα και τις ταβερνοκαταστασεις,με προτεργατες πιστευω τους 2 στρατηγους PATTON (Rookiejo) αλλα και την αλεπου της ερημου ROMMEL (Palladin). ;D ;D ;D Kαλα παιχνιδια .

chrisdeggestin

Καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχετε μαγκες!!!!! ;)