ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΟΡΤΗΡΑ

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 18 Mar 2011, 22:17:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

καλησπερα,εχω αυτον τον αορτηρα τησ ΗΣΣ κ θελω να του αλλαξω χρωμα απο μαυρο σε ταν,γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο σπρει για να το κανω αυτο??πιθανον καποιο σπρει απο μοντελισμο ισως κανει αλλα θελω κ δικες σας γνωμες.

el.cind

φιλε the end γεια να αλλαξης το χρωμα στον αορτηρα ( συγεγρειμενα ωσο αφορα το καλοδιο και οχι το λουρακι ) εχει μια γιαλαδα το καλοδιο αυτην πρεπει να φυγει... 8) 8) τα διαδικαστηκα παρε ενα πολλη ψηλο γιαλοχαρτο ( παρα πολλη ψηλο ) η ενα πρασηνω σφουγγαρακι γεια τα πιατα ( scoth braite ) και χρησιμοποιης την αγρεια μερια του χωρεις να χαρακοσης το καλοδιο
ισα ισα να γεινη ματ η επειφανει ( δοκημασε καπου αλλου τον τροπω αυτον γεια παραδειγμα )
- ΧΡΟΜΑΤΑ θα βρεις απειρα στα καταστηματα μοντελεισμου στην ιπποκρατους ( αν μενης αθηνα )
plastimodellismo ιπποκρατους 59
fasma                 ιπποκρατους 52
καλφακης και αλλα πολλα θα βρεις εκει
μπωρεις να παρεις και ενα ασταρη ( γκρι χροματος ) να το περασης γεια αρχηκο και μετα περνας και το ταν γεια να πιασει καλυτερα ( επειδη το αρχηκο χρομα ειναι μαυρο στον αορτηρα ) αυτα απο εμενα αλπειζω να βγαλεις καποια ακρη
καλη επειτυχεια ευχομαι... 8)
παντα φιληκα el.cind

Nick Babouinos

ευχαριστω φιλε μ,αν προλαβω θα κατεβω μια βολτα στα μαγαζια,αθηνα ειμαι,αν πεταξω το σπρει κατευθειαν δε θα γινει??μπορω να το χρησημοποιησω κ στα κοντακια λαβες κλπ του μ4 που εχω??καμια μαρκα η ονομασια σπρει υπαρχει?

el.cind

δεν ξερω αν σου πιαση το χρομα στον αορτηρα επειδη ειναι γυαληστερω το καλοδιο δηλ. μπωρη με τον καιρο να αρχηση να φευγη και να σου φανη και παλλη το αρχηκο χρομα γιαυτο σου αναφερω και την χρειση ασταρειου... 8) 8)
στην ιπποκρατους τα χροματα και τα σπρει που υπαρχουν ειναι γεια μοντελεισμω υπαρχει μεγαλη πεικιλεια στα χρωματα ( το κακο ειναι οτι δεν θυμαμαι μαρκες αλλα θα σε βοηθησουν στα μαγαζια σε αυτο το προβλημα ).... ;D ;D ;D
γεια το aeg σου πρεπει να κανουν.. ενας καλος φυλος μου και συνχομπηστας πειρε κατι χρωματα γεια το aeg του στο μοναστηρακη θα μαθω περεισοτερες πληροφορειες και θα σου κανω ενα post.... ;D ;D ;D ;D

Nick Babouinos

αν μπορεις!!!θα με βοηθουσε ελπιζω δευτερα τριτη να πεταχτω μια βολτα!!!!το ασταρι το βαζεις απευθειας??τι ειναι χρωμα??γιατι δεν εχω ιδεα!!

el.cind

ο φιλος μου ο  splinter-b εχει αγωραση τα σπρει γεια το aeg στο μοναστηρακη δειπλα στο μαγαζι survival και η μαρκα ειναι montana.... 8) 8) ειναι υπογειο το μαγαζι  ( ευχαρηστω splinter-b.... ;D ;D ;D )
1) θα ξυσης ελαφρος το καλοδιο του αορτηρα να γεινη ματ η επειφανεια του
2) πσεκασετο με ενα ασταρι ( χρωματος γκρι κατα πρωτημηση ) στην αρχη ετσυ ωστε να καληφτη το αρχηκω χρωμα του αορτηρα
3) ενω εχει στεγνωση το ασταρη ( και δεν χρειαζετε να επαναλαβης την διαδικασια  δηλ. εχει καληφτη το μαυρο χρωμα ) περνα το χρωμα που θελης και σ"αρεση
γεια το aeg σου γεια να μην σε ζαληζω αν μπεις στο youtube θα δεις απειρα videos με οτι αφορα το βαψημω ωρεξη να εχεις να βλεπεις.... ;D ;D                                                                     
καλη επειτιχεια ευχωμαι... 8)

Nick Babouinos

οκ ευχαριστω!!!θα το δοκιμασω κ οτι κατσει!!!το πολυ πολυ αν βγει τοσο μαπα το ξανα κανω μαυρο!!! ;D ;D