"Fermat’s Enigma" -Urban- Σαββατο 19/03/2011

Ξεκίνησε από StarScream, 15 Mar 2011, 23:11:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Fermat's Enigma

Date: Σαββατο 19/03/2011
Time: 18:00 (Η μετρηση)
FPS: 328 FPS +- 5% (max 344 FPS)
Η μετρηση θα γινει με μηδενισμενο Hop-up BBs 20 Γρ.
Οπως οτι η μπιλιες που θα μετρηθουν θα ειναι δικιες μας
στην μετρηση θα ερχεστε με αδειο AEG και μετα θα μαρκαρονται.
GPS: 38.0740, 23.3322
Κανόνες Airsoft: http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,131.0.html
Hλικία Συμμετοχής: Αυστηρά 18+
Καιρος:http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=89
Dresscode:Ο διαχορισμος των ομαδων θα γινει με lightstick διαφορετικων χρωματων (κιτριο-ροζ)
                 και μονο,θα πρεπει να εχουν ολοι πανω τους σε φανερο σημειο και χωρις να το κρυβουν!!!
                 σε περιπτωση που δεν εχετε προλαβει να παρετε θα εχουμε και εμεις μερικα extra.

Οριο για συμμετοχες:50 ατομα max και μονο με ονοματα αλλιως δεν θα ισχυουν

ΕΤΟΣ 2015
Όλα ξεκίνησαν μια  χειμωνιάτικη νύχτα στο προάστιο Shabolovskaya της Μόσχας όπου μια μικρή επίλεκτη ομάδα αμερικάνων πεζοναυτών(US Rangers) πλησιάζει προς το βαθύ ποτάμι μπροστά και έξω από την πόλη προκειμένου να πραγματοποιήσει περίπολο αναγνώρισης για την εύρεση περάσματος που οδηγεί στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ρωσίας. Μετά από αρκετές ώρες πεζοπορίας και αντοχής στις πολικές συνθήκες ,οι Rangers βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μεταλλική  σκοτεινή όπως  φαίνεται γέφυρα, που δείχνει για αυτούς να είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσουν την ακόλουθη νύχτα στην αντίπερα όχθη και να οδηγηθούν προς το κέντρο της κομουνιστικής βασίλισσας Μόσχας.Η ομάδα προσεγγίζει προσεκτικά τη γέφυρα που φαίνεται να είναι αφύλακτη, στην οποία παρόλαυτα είναι πολύ στρατηγικά στημένη  μια μικρή ομάδα ρώσων στρατιωτών Spetsnaz που  έχει αναλάβει αποστολή παρακολούθησης του περάσματος. Ακούγονται αχνά σήματα από τον ασύρματο του Λοχία των Rangers που τελικά πληροφορείται μέσω του στρατηγού του ότι η γεφύρα έχει φτιαχτεί με συγκεκριμένη στατική , την οποία γνωρίζει ένας επίσης αμερικάνος Μηχανικός ο Tomas Charles.Ο στρατηγός πληροφορεί τον λοχία ότι αποτελεί διαταγή το πέρασμα της γεφύρας με οποιοδήποτε κόστος.
Πληροφορίες για τον Tom Charles
O Tom Charles σπούδασε μαθηματικά στο πανεπιστήμιο του Παρισιού όπου επιρεάστηκε πολύ από τις ιδέες του Γάλλου μαθηματικού Pierre de Fermat.Μετά τις σπουδές του αποφασίζει να ασχοληθεί με την κρυπτογραφία και η CIA τον εντάσει στο σώμα διπλωματίας κ μυστικών υποθέσεων όπου και αποστολή του είναι η κατασκευή της γέφυρας χωρίς ποτέ να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του.
Οι Spetsnaz κρατούν αιχμάλωτο τον Τhomas, ο οποίος είχε ενημερώσει το αρχηγείο ότι βρίσκονται 3κρυπτογραφήμενοι φάκελοι διασκορπισμένοι σε σημεία κοντά στη γέφυρα. Οι 2 φάκελοι περιέχουν ένα γρύφο κ ο τρίτος το κλειδί που οδηγεί στη λύση του.Ο  γρύφος του ονομάζεται Fermat's Enigma.
ΔΡΑΣΗ
Ο Λοχίας μαθαίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Mr.Charles και αρχίζει να χτενίζει με τους υπόλοιπους Rangers την περιόχη.................

Συμμετοχες:   66

Ομαδες:

S.W.A.T.
Starscream
Morfeus
Myrmidon
fermat
Gounaki
Corleone
Tomahawk?
JokeR?

--ME.T.A.L--
Elric
HAF_Giorgos

--Ghost Recon--
8 Φαντασματα

--Sandmen--
Bobkid
tRappED_7 (Μαρια μου μυρισε γαυριλα)  :P
+1

--Dark Angels--
Remali
nio25
Tales
tromaras
fantomas
GG.comader
Michael
John R
Asterix
Dragon

--RAPTORS--
Deus
Desert
Phoenix
Blade

--Shadow Squad--
pit k

--FREEDOM FIGHTERS--
Bullet
satrapis1984
Dmtzanos
Foyskas

--I4--
O.Y.K.1985

--Phalanx--
Impaler
prom81
perseys
tsikas7
Aspilotos

--LONERS--
Horus
Sticker
Ballian
Himan
Panzo

--MAGTAF--
3 Ατομα

Μοναδες:

Engineer
dragon236
Piperidis
Tomc4t +
Πατερας........
greensoldier
Τάλων
Haroth
Coupas
salamine153
BladeGT
Papis

Elric

απο ME.T.A.L....Elric και HAF_Giorgos
καβατζωνω και μια θεση για τον Kaliostro...εντος 24 ωρων θα εχουμε απαντησει για την οριστικη ή μη συμμετοχη του.Ευχαριστουμε

Prom81

Απο Phalanx θα δωσουν το παρων οι:

Prom81, Perseys,  Impaler, Tsikas7, Aspilotos.

piperidis

BladeGT

Ισως μπορεσω να ερθω,θα εχω ξεκαθαρη απαντηση εως την πεμπτη.

Edit: Τετοια ωρα δεν θα χει πεσει φουλ σκοταδι?
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

remali

Απο Dark Angels (8+2?)

σιγουροι

Remali
nio25
Tales
tromaras
fantomas
GG.comader
Michael
John R

για τους δυο ακομα θα ξερω αυριο ;)

piperidis

Παιδια το πεδιο ειναι η παλια βαση του ΝΑΤΟ???

Prom81

Elric

Παράθεση από: BladeGT στις  16 Mar 2011, 00:27:02 ΠΜ

Edit: Τετοια ωρα δεν θα χει πεσει φουλ σκοταδι?

Αυτο θελουμε και εμεις φιλε BladeGT..πισσα σκοταδι :)
Μονο lights sticks να κινουνται  ;)

BladeGT

Μωρε ναι,βασικα δεν εχω παιξει ποτε να ξερω πως ειναι τετοια ωρα..θα θελα πολυ να παιξω νυχτα αλλα οργανωμενα με διοπτρες night vision κλπ...
Απλα σκεφτηκα οτι εκεινη την ωρα ουτε που θα παταμε θα βλεπουμε ουτε που να ριξουμε.Απο την αλλη το να βλεπεις την πιγολαμπιδα πανω στον αλλον δεν ειναι σπαστικο? Καταδοτης! :S
Δεν πιστευω να σκασει κανεις με night vision και να μας εχει ολους του χεριου του και γω να μη βλεπω ουτε τη μυτη μου :P
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Deus

StarScream

Παράθεση από: BladeGT στις  16 Mar 2011, 15:54:45 ΜΜ
Μωρε ναι,βασικα δεν εχω παιξει ποτε να ξερω πως ειναι τετοια ωρα..θα θελα πολυ να παιξω νυχτα αλλα οργανωμενα με διοπτρες night vision κλπ...
Απλα σκεφτηκα οτι εκεινη την ωρα ουτε που θα παταμε θα βλεπουμε ουτε που να ριξουμε.Απο την αλλη το να βλεπεις την πιγολαμπιδα πανω στον αλλον δεν ειναι σπαστικο? Καταδοτης! :S
Δεν πιστευω να σκασει κανεις με night vision και να μας εχει ολους του χεριου του και γω να μη βλεπω ουτε τη μυτη μου :P
Ο σκοπος ειναι να ειναι βραδυ αλλα απο τηλ αλλη αν δεν εχεις και τις πιγολαμπιδες δεν 8α βλεπεις και τι βαρας....
καλο ειναι να εχεις εναν φακο πανω σου η στο AEG.
Οσο για night vision θα υπαρχουν...  :) ;D
Αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις,εμεις σε περιμενουμε!
Γενικοτερα θελει προσοχη να ξερεις

BladeGT

εεε δεν λεει.... αν καποιοι εχουν night vision και εγω ειμαι με απλο ματι... πφφφ τεσπα..παρολα αυτα θα κοιταξω να ερθω μονο και μονο επειδη εχω αρρωστησει με το θεμα και δεν θελω να χανω παιχνιδι για παιχνιδι...απλα εχουμε και τις υποχρεωσεις και τη γυναικα να γκρινιαζει... :P

remali

Μαζι με τους Dark Angels + 2 ακομα

Asterix
Dragon

Τάλων

Κάνω κράτηση για :

Τάλων
Haroth
Coupas
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

pit k

BladeGT

απορια...επειδη ειμαι νιουφης ...το urban τι ειναι?

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

satrapis1984

απο Freedom FIghters

Bullet
satrapis1984
Dmtzanos
Foyskas
Nemo me impune lacessit

BladeGT

Επιβεβαιωνω ,θα ερθω.   
Μια μικρη ερωτηση μονο... Πειτε μου τη γνωμη σας.
1ον Ειναι απαραιτητη η χρηση φακου, η θα την παλεψω και χωρις?
2ον Να ερθω η θα ναι οι περισσοτεροι με night-vision και θα μαι ο μονος τυφλος?