ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ-Φωτογράφιση-Βιντεοσκόπηση 27Μαρτίου 2011 Ελευσίνα

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 15 Mar 2011, 19:09:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 στη βάση της Ελευσίνας θα πραγματοποιηθεί Φωτογράφιση και Βιντεοσκόπιση  (videoclip)  για τις ανάγκες προβολής του airsoft γενικότερα.

Ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων και θα παρακαλούσαμε να ΜΗΝ διοργανωθεί κάποιο παιχνίδι στο συγκεκριμένο χώρο εκείνη τη μέρα, καθώς η παρουσία τεχνικών και προσωπικού θα παρευρίσκεται στο χώρο από τις 08:00 το πρωϊ έως τις 20:00 το βράδυ.

Η προγραμματισμένη φωτογράφιση ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ και θα πραγματοποιηθεί καθημερινή για διευκόλυνση του τεχνικού προσωπικού και του casting που θα παρευρεθεί......
οπότε το πεδίο μένει ελευθερο ......

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Arbiter

Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

salonikios

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Arbiter στις  20 Mar 2011, 21:13:43 ΜΜ
θα ειναι με κλειστο κυκλο ατομων ετσι?

Καλησπέρα...δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι για την καβλάντα μας και δεν υπάρχει κλειστός κύκλος...
είναι μια επαγγελματική εργασία που θα κοστίσει πάνω από 3000 ευρώ.
Εγω προσωπικά ως "ενδιάμεσος" και ως Β' συντονιστής βρίσκω την ευκαιρία για μία ποιο επαγγελματική
παρουσιαση του airsoft γενικότερα, με υλικό που θα προωθήσει θετικά το hobby μας.

Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

Arbiter

χαχαχα σαλονικιε με ξερεις καλα!!!παντος λεωνιδα δεν μου διευκρινησες αν η εισοδος σε τριτους θα επιτρεπετε,και φυσικα κατι τετοιο δεν θα ειναι για την καβλαντα μας,απλα ετσι μου περασε απο το μυαλο αμα ηταν να περναγαμε οπως τοτε στο ρεπορταζ,αλλα αμα ειναι τοσο επαγγελματικο και σημαντικο κανω στην μπαντα.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Arbiter στις  20 Mar 2011, 22:06:53 ΜΜ
χαχαχα σαλονικιε με ξερεις καλα!!!παντος λεωνιδα δεν μου διευκρινησες αν η εισοδος σε τριτους θα επιτρεπετε,και φυσικα κατι τετοιο δεν θα ειναι για την καβλαντα μας,απλα ετσι μου περασε απο το μυαλο αμα ηταν να περναγαμε οπως τοτε στο ρεπορταζ,αλλα αμα ειναι τοσο επαγγελματικο και σημαντικο κανω στην μπαντα.

οχι δεν εχει καμμια σχεση με ρεπορταζ τυπου μαχων και ανταλλαγης bbs.....δε μπορω να σου απαγορευσω να κανεις κατι που θελεις την Κυριακή....αρκει να μη ενοχλεις ... :)
βαλε τη φόρμα σου  παρε τον καφε σου και έλα να χαζεψεις...

Arbiter

οκε αμα ειναι μπορει να περασουμε για βολτα!!!

BladeGT

Παράθεση από: Arbiter στις  20 Mar 2011, 22:27:52 ΜΜ
οκε αμα ειναι μπορει να περασουμε για βολτα!!!
φανταζομαι ειδη απτο βρομικο μυαλο σου εχουν περασει σκεψεις του στυλ..οκ εγω θα παρω τον καφε μου αλλα θα βαλω τη στολη μου(θα παρω και αλλες 2 μαζι ποτε δεν ξερεις τι γινεται) και 5-6 οπλα μαζι ...
γιατι που ξερεις βρε αδερφε? μπορει να χρειαστουν εναν κασκαντερ ακομα τα παιδια! χαχαχ :P
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Arbiter

χαχαχα μπααα βαργιεμε να κουβαλαω πραμα,να μην ειμαι και μεσα στα ποδια των τεχνικων

sticker

μπραβω leo για την προσπαθεια σας , προσοχη ομως δεν ειναι καιρος για ανηχματα
φιλικα sticker

Arimnistos

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: sticker στις  24 Mar 2011, 22:19:08 ΜΜ
μπραβω leo για την προσπαθεια σας , προσοχη ομως δεν ειναι καιρος για ανηχματα
φιλικα sticker

εγω ανοιγομαι? εμενα με εχει πιασει η κριση πριν την κριση... :)
αλλος ανοιγεται..... ;)

#LEONARDO-SWORDFISH#

#LEONARDO-SWORDFISH#

Η προγραμματισμένη φωτογράφιση ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ και θα πραγματοποιηθεί καθημερινή για διευκόλυνση του τεχνικού προσωπικού και του casting που θα παρευρεθεί......
οπότε το πεδίο μένει ελευθερο ......