Που κάνω λάθος, τι δεν κάνω σωστά?

Ξεκίνησε από LAFINA, 13 Ιουν 2009, 20:41:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LAFINA

Όπως παρατήρησα ο καθένας μπορεί να βάλει μία φωτο της αρεσκείας του κάτω αριστερά σε κάθε post που δημοσιεύει,
όπου για να το φτιάξει μπορεί να πάει από την επιλογή Προφίλ στις προσωπικές του ρυθμίσεις κι έχει τρεις επιλογές:
Α)είτε από τις επιλογές:"Αctors, Musicians ή να επιλέξει το Χωρίς εικόνα
Β)Έχω δική μου φωτογραφία όπου μπορεί να την αναρτήσει http:// κ.λ.π., και
Γ) να μαρκάρει την τρίτη επιλογή με κουκίδα στο πλαίσιο αριστερά "Θα αποστείλω δική μου φωτογραφία"
και να πατήσει αναζήτηση από τα files του p/c του ώστε να μπορέσει να την εγκαταστήσει και να φαίνεται κάτω αριστερά σε
κάθε μήνυμα που κάνει post.
Όπως περιέγραψα τα παραπάνω, έτσι ακριβώς έκανα την διαδικασία, με την Γ) επιλογή, δύο φορές αλλά επί ματαίω
όπως θα παρατηρήσετε και σ'αυτό το post δεν βγάζει φωτό παρά ένα μικροσκοπικό πλαίσιο με κόκκινο x.
???Που κάνω λάθος?? Τι δεν κάνω σωστά??
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Θάνος

Δεν βρίσκω κάπου λάθος όπως αναφέρεις στις κινήσεις σου. Το μόνο που υποψιάζομαι είναι η φωτογραφία που πας να περάσεις είναι μεγάλη σε μέγεθος. Αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να την μικρύνεις με κάποιο πρόγραμμα καί σε διαστάσεις, αλλά καί σε μέγεθος. Δεν θυμάμαι πόσο πρέπει να είναι το μέγεθος καί οι διαστάσεις της, αλλά αν πάρω σαν γνώμονα την δικιά μου πρέπει να είναι μικρότερη από 200χ200 pix καί μέγεθος μικρότερο από 150 kb.
Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος, γιατί δεν θυμάμαι καθόλου τους περιορισμούς γιά τις εικόνες του προφίλ.  :-[

Ακόμα, αν η φωτογραφία είναι σε bitmap, θα πρέπει να την μετατρέψεις σε jpeg. Δεν θα χάσεις σχεδόν τίποτα από την αρχική ποιότητα της φωτογραφίας, αλλά θα κερδίσεις πολλά λιγότερα kb.  ;)
keep safe distance...

FanIsHere

Στους κανόνες του forum δεν αναγράφονται οι μέγιστες επιτρεπόμενες διαστάσεις και μέγεθος του avatar.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις την εικόνα που θέλεις στο ImageShack.us -μπορείς να της αλλάξεις και τις διαστάσεις κατά το "ανέβασμα"- και μετά να πάρεις το direct link της εικόνας και να το βάλεις στη δεύτερη επιλογή, όπου βάζεις εικόνα που έχεις αναρτήσει από αλλού και θα 'χεις το ίδιο αποτέλεσμα.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)